Le kateri Mariborčan ne pozna podjetja Štajerski avto dom? Gre namreč za eno izmed vodilnih podjetij na področju avtomobilizma, ki si že od časa po drugi svetovni vojni prizadeva zagotavljati vrhunske storitve in izkušnje svojim strankam in pod eno streho združuje vse, kar potrebujete pri skrbi za svoj avtomobil – odkup in prodajo vozil, servise in popravilo vozil, kleparsko in ličarsko delavnico ter tehnične preglede in registracije vozil.

Podjetje Štajerski avto dom temelji na vrednotah ljubezen, svoboda in dom, kjer je vsak zaposleni del ekipe in ima pomembno vlogo pri njihovem skupnem uspehu.

”S svojo zavezanostjo h kakovosti in strokovnosti želimo okrepiti našo ekipo z zaposlitvijo Kontrolorja na tehničnih pregledih ter avtomehanika, ki bosta z nami soustvarjala našo vizijo. Zavedamo se, da so naši zaposleni ključni dejavnik našega uspeha, zato skrbimo za ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja, spoštujemo in cenimo prispevek vsakega posameznika ter spodbujamo sodelovanje in timsko delo. Nudimo vam redno plačilo in urejene delovne pogoje, v naši ekipi pa boste ob vsakem izzivu deležni tudi pomoči in podpore sodelavcev, ki se zavedajo, da smo kot skupina močnejši. ”

Katarina Manske, direktorica

V kolikor želite postati del njihove ekipe ter soustvarjati uspešno zgodbo podjetja Štajerski avto dom Maribor, vas vabimo, da, v kolikor ustrezate spodaj navedenim pogojem, pošljete svoj življenjepis z delovnimi izkušnjami na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor. V zadevi sporočila navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.

štajerski avto dom

štajerski avto dom

Po pregledu prispelih prijav se bodo v najkrajšem možnem času odzvali vsem kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje za zaposlitev, ter jih povabili na razgovor.

”Če se prepoznate v opisu, vas vabimo, da se nam pridružite, da bomo skupaj gradili boljšo prihodnost.”


KONTROLOR TEHNIČNIH PREGLEDOV (m/ž)

Lokacija opravljanja dela: Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

V Štajerskem avto domu iščejo kontrolorja na tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil.

Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi in z različnimi strankami. Zato mora biti pozitivno naravnan in komunikativen, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije.

Opis delovnega mesta:

 • izvajanje tehničnih pregledov motornih in priklopnih vozil,
 • izpolnjevanje dokumentacije,

Zaželena strokovna izobrazba (ki jo določa zakon):

 • poklicna-tehnična izobrazba: avtoservisni tehnik, elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike,
 • srednja strokovna izobrazba: elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike, ali
 • višješolska izobrazba: avtoservisni inženir, inženir elektroenergetike, inženir elektronike, inženir logistike, inženir mehatronike, inženir strojništva,
 • mojstrski izpit: avtokleparski mojster, avtoličarski mojster, elektroinštalaterski mojster, mojster avtoelektrikar, mojster avtomehanik, mojster strojne mehanike, mojster strojnih inštalacij.

*Več podrobnosti glede izobrazbe in delovnih izkušenj si poglejte na tej povezavi.

Zaželene delovne izkušnje:

Tri leta delovnih izkušenj v avto-servisni stroki na področju servisiranja ali popravil vozil.

Vsako leto šolanja se šteje za 6 mesecev delovnih izkušenj.

Nudijo:

 • izobraževanje in opravljanje izpita za kontrolorja tehničnih pregledov,
 • zaposlitev za nedoločen čas,
 • poskusno delo: 6 mesecev.

Prednost bodo imeli kandidati z opravljenim izpitom za kontrolorja tehničnih pregledov.

štajerski avto dom

štajerski avto dom


AVTOMEHANIK

Lokacija opravljanja dela: Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

V Štajerskem avto domu iščejo avtomehanika. Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi, zato mora biti pozitivno naravnan, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije.

Opis delovnega mesta:

 • Izvajanje vzdrževalnih in popravljalnih del na vozilih.
 • Diagnosticiranje napak ter izvajanje ustreznih popravil.
 • zagotavljanje visoke ravni storitev.
 • Izvajanje del v skladu z internimi smernicami podjetja.

Zaželena strokovna izobrazba: avtomehanik

Zaželene delovne izkušnje: Vsaj 2 leti

Nudijo:

 • Zaposlitev za nedoločen čas
 • Poskusno delo: 6 mesecev