V uspešnem podjetju Marovt d.o.o. se zavedajo, da so njihovi zaposleni neprecenljiv vir moči in uspeha. S svojim delom tako skrbijo za njihovo dobro počutje in razvoj, saj so prepričani, da prav zaposleni predstavljajo njihovo največjo vrednost.

Investicija v zaposlene je najboljša investicija

Marovt d.o.o. stremi k zagotavljanju pogojev in okolja, ki zaposlenim omogočajo udobno delovno okolje, strokovno rast ter visoko kakovost dela.

Prepričani so, da so znanja njihovih zaposlenih ključ do uspeha, zato se aktivno posvečajo izobraževanju in usposabljanju na vseh ravneh v podjetju, ob številnih zunanjih izobraževanjih pa so posvečeni tudi notranjim dogodkom, kot so teambuildingi ter drugi aktivnosti, ki pomembno prispevajo k boljši dinamiki med zaposlenimi.

Tudi zdravje zaposlenih je izrednega pomena

V svoji zavezanosti k skrbi za zaposlene podjetje Marovt d.o.o. uveljavlja tudi politiko, ki zaposlenim omogoča lažje delo in odstranjuje fizične napore, ki bi lahko negativno vplivali na njihovo zdravje.

S pomočjo robotizacije procesov tako iščejo rešitve, ki pripomorejo k večji učinkovitosti in manjšim naporom pri delu, hkrati pa v podjetju za zdravje svojih zaposlenih poskrbijo tudi s številnimi dodatnimi aktivnostmi. Da jim uspeva, dokazuje dejstvo, da so bili nedavno na maratonu v Slovenskih Konjicah najštevilčnejša ekipa.

PREBERITE ŠE: Štajerski gospodarski uspehi bodo prihodnjo sredo zasijali tudi s podporo Marovt Group

Nagrajevanje in spodbujanje zaposlenih

V podjetju Marovt d.o.o. izpostavijo še, da dajejo poudarek tudi mnenju in prispevkom vsakega od zaposlenih, za lažno ter bolj učinkovito komunikacijo znotraj podjetja pa so vzpostavili tudi poseben informacijski sistem.

Tako aktivno spodbujajo zaposlene, da delijo svoje predloge, komentarje in izboljšave ter se zanje zavzemajo, vsak predlog zaposlenih pa v podjetju nagradijo ter s tem še dodatno poskrbijo za izboljševanje podjetja.

»Poleg tega nagrajujemo dobro opravljeno delo in doprinos k uspehu podjetja,« še dodajo v Marovt d.o.o. in nam zaupajo, da imajo temu posvečen kar cel praznični mesec:

»December je čas, ko podjetje nagradi svoje zaposlene za njihov trud skozi leto. Otroci zaposlenih se lahko vsako leto veselijo obiska Božička, ki jim prinese darila.«

Zadovoljni in motivirani zaposleni, ki s podjetjem delijo vrednote

Ob tem sta ključnega pomena tudi prepoznavanje vrednot zaposlenih in ustvarjanje pozitivne delovne klime, zagotavljanje zadovoljstva zaposlenih je njihov cilj, ki ga z doslednim izvajanjem svoje politike uresničujejo vsak dan.

»Le zadovoljni in motivirani zaposleni lahko prispevajo k dolgoročnemu uspehu podjetja,« so prepričani v podjetju Marovt.