Je vonj po pomladi prinesel željo po novih kariernih izzivih? Za vas smo jih v tem tednu zbrali kar 9!

Preverite TOP ŠIHT prosta delovna mesta tedna!

Vodja naprednih spletnih mest in aplikacij

Kje? Agiledrop

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izkušnje z vodenjem ekip in projektov, znanje sodobnih agilnih metod razvoja, sposobnost komuniciranja v angleščini ter osnovno poznavanje tehnologij razvoja spletnih mest in aplikacij.

Kaj te čaka? Pri Agiledropu iščejo projektnega vodjo naprednih spletnih mest in aplikacij, ki se bo pridružil njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru. Delovne naloge vključujejo postavitev procesov in dosledno izvajanje, sodelovanje s prodajniki, vodjo operacij in vodjo razvoja, svetovanje in vodenje naročnika skozi projekte, gospodarno vodenje projektov ter motivacijo ekipe.

Delo poteka med 8. in 18. uro, občasno pa je mogoče delo od doma. Poleg tega nudijo pogodbo za nedoločen čas, investicije v dodatna izobraževanja, transparentno napredovanje, fleksibilen delovni čas, dodaten dopust glede na delovno dobo, družini prijazno kulturo dela ter mesečno plačilo po dogovoru.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v gradbenem timu

Kje? Arthur

Si za to delovno mesto? Te veseli delo v gradbeništvu? V dinamičnem, strokovno podkovanem timu? Pridruži se! Če si strasten glede dela v gradbeništvu in si želiš biti del dinamičnega ter strokovnega kolektiva, je to delovno mesto prava izbira zate.

Kaj te čaka? V podjetju Arthur, ki ima večletne izkušnje na področju obnavljanja objektov in okolice ter gradnje objektov, te čaka dinamično delovno okolje, hiter zaključek službe ob petkih, družini prijazno podjetje ter nadpovprečno visoka začetna plača. Poleg tega se lahko veseliš različnih teambuilding aktivnosti in strokovnih srečanj.

Prijavi se! Če si prepričan, da je to prava priložnost zate, se prijavi na [email protected].

 

Pridružite se ekipi na [email protected] ali pokliči na telefonski številki 031 787 395 (Marko) ali 040 415 270 (Maja).

Radiološki tehnik

Kje? Dr. Eckehard Posch v Deutschlandsbergu

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo diplomo iz radiološke tehnologije/asistence, znanje in spretnosti na področju klasične radiologije, sposobnost dela v timu, komunikacijske sposobnosti, odpornost, osebno stabilnost ter zadovoljstvo in empatijo pri delu z bolniki.

Kaj te čaka? Pri Röntgen ordinaciji Dr. Eckehard Posch v Deutschlandsbergu trenutno iščejo radiološkega tehnologa/asistenta za polni ali delni delovni čas. Delovne naloge vključujejo izvajanje klasičnih rentgenskih in prebojnih pregledov ter mamografijo.

Ponujajo sodobno opremljeno delovno mesto, raznoliko delo, prijazno in družinsko delovno okolje, 5-dnevni delovni teden ter primeren plačilni paket od 2800 EUR bruto na polni delovni čas, z možnostjo preseganja glede na izkušnje in kvalifikacije.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Omrežni tehnik

Kje? GARNOL, inženiring, gradnje in kadri, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo srednjo ali nižjo poklicno izobrazbo ustrezne smeri, vsaj 1 leto delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Kaj te čaka? Pri podjetju GARNOL, inženiring, gradnje in kadri, d.o.o. iščejo omrežnega tehnika za terensko delo po Sloveniji. Delovne naloge vključujejo pripravo optičnih kablov in spojk, spajanje optičnih vlaken, izvajanje montažnih del na telekomunikacijskem omrežju ter razvod in polaganje kablov v kabelsko kanalizacijo in kabelske police. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju 3 mesecev, pri polnem delovnem času (40 ur/teden).

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Skupinski habilitator

Kje? Zveza Sonček so.p.

Si za to delovno mesto? Zahtevane kvalifikacije za kandidata vključujejo izobrazbo VII. ali VIII/1. stopnje ter vsaj 2 leti izkušenj na sorodnih delovnih mestih. Poleg tega se pričakuje poznavanje cerebralne paralize, dela organizacij invalidov, znanje vsaj enega tujega jezika pasivno, posedovanje strokovnega izpita s področja socialnega varstva, sposobnost vodenja, organizacijske sposobnosti, komunikacijske sposobnosti, sposobnost za delo z ljudmi s posebnimi potrebami, sposobnost timskega dela, posedovanje vozniškega izpita kategorije B, dobra psihofizična kondicija ter brezhibno kazensko poroštvo s področja gospodarskega kriminala in spolne nedotakljivosti.

Kaj te čaka? Zveza Sonček so.p. išče skupinskega habilitatorja za delo v VDC Maribor. Delovne naloge vključujejo izvajanje programov vodenja, varstva in zaposlovanja pod posebnimi pogoji, organiziranje in vodenje dela v delavnici, sodelovanje pri prevozih uporabnikov ter izvajanje ostalih programov za socialno vključevanje. Ponujajo polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Višji svetovalec področja I za strukturni podsistem energija

Kje? Javna agencija za železniški promet RS

Si za to delovno mesto? Zahtevana kvalifikacija za kandidata vključuje visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področja tehnike, podrobneje neopredeljeno, ter vsaj 6 let delovnih izkušenj. Poleg tega se pričakuje osnovno znanje angleškega jezika.

Kaj te čaka? Javna agencija za železniški promet Republike Slovenije v Mariboru išče višjega svetovalca področja I za strukturni podsistem energija. Delovne naloge vključujejo opravljanje zahtevnih nalog s področja ugotavljanja skladnosti v postopku izdaje dovoljenja za začetek obratovanja strukturnega podsistema energija, sodelovanje v postopkih usposabljanja in nadzora nad organi za ugotavljanje skladnosti, pregled ocen tveganja, sodelovanje v zahtevnih projektih ter izvajanje drugih nalog povezanih s strukturnim podsistemom energija.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Svetovalec VIII v sektorju superračunalništva

Kje? Inštitut informacijskih znanosti

Si za to delovno mesto? Zahtevana kvalifikacija za kandidata vključuje magisterij znanosti na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij ali matematike in statistike ter vsaj 5 let delovnih izkušenj. Poleg tega se zahteva dobro znanje angleškega in tekoče znanje slovenskega jezika, ter izkušnje in strokovno znanje na področju računalništva, informatike, tehnike in naravoslovja.

Kaj te čaka? Inštitut informacijskih znanosti v Mariboru išče svetovalca VIII v sektorju superračunalništva. Delovne naloge vključujejo sodelovanje v nacionalnih in mednarodnih projektih, nadzor računalniških sistemov, vzdrževanje opreme IT, diagnostiko in odpravo napak, svetovanje uporabnikom ter sodelovanje pri razvojnih projektih.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Receptor VI

Kje? Mladinski kulturni center Maribor

Si za to delovno mesto? Delovno mesto Receptor VI pri Mladinskem kulturnem centru Maribor zahteva višješolsko izobrazbo, vsaj 6 mesecev delovnih izkušenj, znanje angleškega, hrvaškega, nemškega in slovenskega jezika ter osnovno računalniško znanje.

Kaj te čaka? Receptor VI bo usklajeval termine izvedbe programov in projektov v mladinskem hotelu, sodeloval pri javnih razpisih, opravljal blagajniško poslovanje v recepciji, urejal informacijski material, izstavljal račune, skrbel za čistočo in urejenost delovnega okolja ter sprejemal in odjavljal goste.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Razvijalec programske opreme

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? Izpolnjevati moraš naslednje pogoje: visokošolska izobrazba s področja računalništva ali sorodnega področja, vsaj 3 leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje kategorije B, zahtevno znanje urejevalnikov besedil, preglednic, baz podatkov, računalniških omrežij in operacijskih sistemov.

Poleg tega so zaželene izkušnje v razvoju .NET aplikacij, dobro poznavanje .NET ogrodij in orodij, poznavanje razvoja REST storitev, spletnih tehnologij (HTML, CSS, JavaScript), relacijskih podatkovnih baz in izkušnje s SQL, poznavanje orodij za nadzor različic (SVN, git), CI/CD postopkov, dela s kontejnerji ter agilnih metod razvoja programske opreme.

Kaj te čaka? Pri Zavarovalnici Sava, zavarovalni družbi, d.d., v Mariboru te čakajo različni izzivi, kot so izdelava in implementacija programske opreme, testiranje in vzdrževanje le-te, integracija IT rešitev v poslovne aplikacije, sodelovanje pri IT projektih in delo z multinacionalnimi IT ekipami.

Zaposlitev je za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, obsega 40 ur/teden in prinaša tudi druge bonitete.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!