Prosta delovna mesta v podjetju NOAH, v Hotelu Habakuk, v lekarni, na Inšpektoratu RS ...

Uredništvo , 25.01.24 ob 06:00

Tokratni TOP ŠIHT izbor prostih delovnih mest ponuja zanimive priložnosti za kariero v podjetju, ki gradi montažne hiše; v vrhunskem hotelu …

Prosta delovna mesta v podjetju NOAH, v Hotelu Habakuk, v lekarni, na Inšpektoratu RS ...

Januarja je že skoraj konec – ste se že uspeli opogumiti za nov korak v svoji karieri ter v 2024 dodobra zakorakati z novimi zgodbami?

Tokratni TOP ŠIHT izbor, ki prinaša prosta delovna mesta v Mariboru in okolici ter vključuje priložnost za delo v številnih prepoznavnih podjetij, je lahko vaš znak, da je čas za pogumen skok … v nove karierne vode!

Vodja projektov arhitekturne smeri

Kje? NOAH

Si za to delovno mesto? Ekipa NOAH se ponovno širi in v svoje vrste vabi vodjo projektov – projektanta oziroma arhitekta.

V podjetju si želijo kandidata z znanjem nemščine, pri čemer sta poznavanje hrvaškega in angleškega jezika prednost; osebo z doslednostjo, natančnostjo, samoiniciativnostjo ter čutom za odgovornost, vodstvenimi in organizacijskimi sposobnostmi ter obvladovanjem multitaskinga ... Želijo si tudi, da ima kandidat sposobnost dela v timu ter veselje do dela z ljudmi, dobro poznavanje Excela in ostalih orodij MS Office ter izkušnje s projektiranjem montažnih objektov.

Kaj te čaka? Delovno mesto v ambicioznem in hitro rastočem podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo in gradnjo montažnih objektov na slovenskem trgu ter v tujini bo obsegalo naloge kot so skrb za uresničevanje projektne zasnove investitorja, avtorsko snovanje idejnih zasnov, samostojno vodenje in koordiniranje projektov, pripravo kalkulacij za hiše in sestavljanje ponudb ter komunikacijo in usklajevanje s strankami.

Izbranemu kandidatu se obeta razgibano delo, zagnan in dobrovoljen kolektiv, možnost soustvarjanja delovnega procesa, možnost kariernega razvoja in rasti s strokovnimi izobraževanji po želji, okolje, v katerem se spodbuja veščine in sposobnosti posameznika ter vsesplošno prijetno in urejeno delovno okolje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Svojo prijavo z življenjepisom pošlji na [email protected] ali pa pokliči na +386 41 522 390 in se predstavi.

IT tehnik

Kje? Hotel Habakuk

Si za to delovno mesto? V Hotelu Habakuk si želijo predvsem kandidate, ki so zavzeti, motivirani in so pripravljeni na nove izzive ter imajo ustrezno izobrazbo ter izkušnje na razpisanem delovnem mestu.

[[image_1_tj_148]]

Kaj te čaka? Na novem delovnem mestu se ti obeta obilo možnosti za rast, razvoj in napredovanje v stimulativnem in dinamičnem delovnem okolju, čakajo pa te tudi številne ugodnosti, podpora in skrb. Navsezadnje gre za delo v priznanem in uglednem hotelu s tradicijo odličnosti …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Kratko motivacijsko pismo ter življenjepis z dokazili o izobrazbi pošlji na [email protected], pri prijavi pa navedi zadevo Prijave na prosto delovno mesto IT Tehnik.

Samostojni monter

Kje? NOAH

Si za to delovno mesto? Če si pozitivno naravnan ter ne poznaš problemov, saj je zate vse le izziv, si prava oseba za dopolnitev ekipe podjetja NOAH, hitro rastočega podjetja, ki se ukvarja s postavitvijo nizkoenergijskih montažnih hiš in drugih objektov.

V podjetju si želijo kandidata z znanjem branja delavniških in arhitekturnih načrtov, predhodnimi izkušnjami, ki je hkrati samoiniciativna oseba, ki rada dela v skupini ter je o tem samostojna, natančna in odgovorna.

Kaj te čaka? V podjetju zaradi povečanega obsega dela za nedoločen čas zaposlijo samostojne monterje. Obeta se ti odlična priložnost za osebno rast in profesionalni razvoj v stabilnem podjetju, pri čemer se plačilo glede na angažiranost in znanje zaposlenega lahko sorazmerno hitro poviša.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Svojo prijavo z življenjepisom pošlji na [email protected] ali pa pokliči na +386 41 522 390 in se predstavi.

Finančni kontrolor

Kje? Delos zaposlovanje d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Finančni kontrolor pri Delos zaposlovanje d.o.o. na Dunaju iščejo kandidata z vsaj diplomirano izobrazbo s področja financ, računovodstva ali sorodnega področja, večletnimi izkušnjami na področju finančnih analiz, poročanj, proračuna in finančnega poročanja, močnimi analitičnimi sposobnostmi, odličnimi komunikacijskimi in predstavitvenimi spretnostmi, znanjem finančnih programov ter orodij, ter izrazito podrobnostjo, organiziranostjo in sposobnostjo izpolnjevanja rokov.

Kaj te čaka? Delovno mesto Finančni kontrolor pri Delos zaposlovanje d.o.o. na Dunaju prinaša naloge, kot so priprava mesečnih, kvartalnih in letnih finančnih poročil, analiza poslovanja s stroški, prihodki in odhodki, notranja kontrola in nadzor nad finančnimi praksami, spremljanje kazalnikov poslovne uspešnosti, analiza razlogov za odmike, spremljanje stroškov, ugotavljanje vzrokov odstopanja glede na plan, predlaganje ukrepov v primeru odstopanj, pobude za izboljšanje procesov in poslovanja, sodelovanje z ostalimi segmenti podjetja, finančna podpora za večje projekte, priprava in spremljanje proračuna, izpolnjevanje statističnih in drugih poročil.

Ponujajo konkurenčno plačilo, priložnost za delo v dinamični in rastoči industriji, sodelovalno in podporno okolje ekipe ter priložnosti za razvoj kariere in napredovanje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klikni za več!

Vodja projektov

Kje? Paloma d.d.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Vodja projektov pri Paloma d.d. v Sladkem Vrhu iščejo kandidata z zahtevano izobrazbo VI/1., VI/2., ali VII., ter najmanj 1-3 leti delovnih izkušenj na področju strojništva.

Poleg tega pričakujejo znanje MS Office, znanje angleškega jezika ter proaktivnost, komunikativnost in zanesljivost.

Kaj te čaka? Delovno mesto Vodja projektov pri Paloma d.d. vključuje vodenje projektne in tehnične dokumentacije, skrb za časovni potek projektov ter doseganje ciljev projekta.

Poleg tega boste odgovorni za spremljanje delovne efektivnosti, predlaganje in uvajanje izboljšav ter izvajanje dejavnosti v zvezi z dogovorjeno vrsto del v skladu z načrtom.

Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem, stimulativno plačilo, prijazno in urejeno delovno okolje, usposabljanje in uvajanje po programu za novo zaposlene ter priložnost za rast in uresničevanje ambicij ter potencialov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klikni za več!

Raziskovalec v oddelku za razvoj bioloških mehanizmov

Kje? Infinite d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Raziskovalec v oddelku za razvoj bioloških mehanizmov in sistemov pri podjetju Infinite d.o.o. v Mariboru iščejo kandidata z doktoratom tehničnih/naravoslovnih znanosti s področja bioloških znanosti, biofizike, biokemije ali sorodnih področij, tekočim znanjem angleškega jezika ter 1-3 leti izkušenj dela v interdisciplinarnih okoljih in osnovnimi spretnostmi reševanja problemov, modeliranja ali programiranja (v Mathematici, Matlabu, LabViewu, uManageru, C++, Pythonu ali Javi).

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje izvajanje preliminarnih raziskav mehanizmov in signalnih poti, detekcijo molekularnih dogodkov ter druge raziskovalno-razvojne naloge.

Odgovornosti vključujejo tudi koordinacijo ali sodelovanje pri pripravi dokumentacije za regulatorje, zaščito intelektualne lastnine, organizacijo dela v razvojnem oddelku tkiva na čipu ter sodelovanje pri organizaciji varnostnih protokolov.

Delodajalec ponuja pogodbo za določen čas 2 leti z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom in stimulativno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

[[image_2_tj_148]]

Logoped I

Kje? Center za sluh in govor Maribor

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Logoped I v Centru za sluh in govor Maribor v Mariboru iščejo kandidata z visokošolsko izobrazbo 2. stopnje z zdravstvenega področja, vozniškim dovoljenjem B, znanjem slovenskega jezika ter osnovnim znanjem uporabe urejevalnikov besedil, preglednic in računalniškega oblikovanja.

Pričakujejo tudi opravljen strokovni izpit pri Ministrstvu za zdravje, potrdilo o izobrazbi, potrdilo o nekaznovanosti ter potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje izvajanje logopedske in surdopedagoške preventive, snemanje in usmerjanje logopedske in surdopedagoške anamneze ter izbor diagnostičnih postopkov, izvajanje obravnav ter vodenje dokumentacije.

Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom, polni delovni čas in dvoizmenski urnik.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Lekarnar

Kje? Lekarna Horvat Ciril v Hočah

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Lekarnar - farmacevt v Lekarni Horvat Ciril v Hočah iščejo kandidata z visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področja farmacije, pri čemer delovne izkušnje niso zahtevane. Prav tako si želijo osebo z vozniškim dovoljenjem B, znanjem slovenskega jezika ter osnovnim znanjem uporabe urejevalnikov besedil, preglednic, baz podatkov in interneta.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje delo farmacevta v lekarni, pomoč pri prodaji, svetovanje in druge naloge v skladu s strokovnimi smernicami.

Delodajalec ponuja zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom, polnim delovnim časom in dvoizmenskim urnikom. Lokacija dela je lekarna v Hočah.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Tehnolog

Kje? Fibmarkt d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto tehnologa v podjetju Fibmarkt d.o.o. v Mariboru iščejo kandidata s srednjo strokovno ali splošno izobrazbo, ki bo odgovoren za pregled načrtov in razdelavo tehnologije. Zahtevano je poznavanje orodja AutoCAD in/ali SolidWorks, izkušnje pa so zaželene.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje pregled načrtov in razdelavo tehnologije. Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, polnim delovnim časom in dopoldanskim urnikom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Svetovalec v OE

Kje? Inšpektorat Republike Slovenije za naravne vire in prostor v Mariboru

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Svetovalec v OE Maribor (DM 190) v Inšpektoratu Republike Slovenije za naravne vire in prostor v Mariboru iščejo kandidata z visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe, 7 meseci delovnih izkušenj, in opravljenim strokovnim izpitom iz ZUP.

Kaj te čaka? Delovno mesto obsega pomoč pri pripravi osnutkov predpisov in drugih zahtevnejših gradiv, vodenje zahtevnih upravnih postopkov na prvi stopnji, pripravo dokumentov za vodenje prekrškovnih postopkov, dajanje informacij uporabnikom ter opravljanje inšpekcijskih nalog v postopku pred izdajo odločbe.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!