TOP ŠIHT vas ta teden pelje na karierni sprehod po Mariboru in okolici, pri čemer smo za vas na kup zbrali 9 prostih delovnih mest. Se med vami najde katero, ki vam je pisano na kožo?

Strokovni sodelavec strateškega razvoja

Kje? STANINVEST d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za strokovnega sodelavca strateškega razvoja in projektov v STANINVEST d.o.o. pričakujejo visokošolsko izobrazbo ustrezne družboslovne smeri, izkušnje na področju komerciale in vodenja projektov so zaželene, odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti, analitično razmišljanje ter sposobnost reševanja problemov, zanesljivost, samoiniciativnost in sposobnost dela v timu.

To delovno mesto zahteva proaktivnost, organizacijske sposobnosti ter zmožnost učinkovitega ravnanja v dinamičnem okolju. Kandidati naj bodo pripravljeni na delo v hitro spreminjajočem se okolju ter na stalno učenje in prilagajanje novim izzivom.

Kaj te čaka? Pri STANINVEST d.o.o. te čaka delo na področju strateškega razvoja poslovnih priložnosti in upravljanja strank, projektno vodenje, skrb za javna naročila in razpise ter kontinuirana optimizacija organizacijskih procesov.

Delo bo potekalo v polnem delovnem času, zaposlitev je za nedoločen čas s poskusnim delom, ki traja 6 mesecev. Poleg tega ti podjetje nudi sodobno, urejeno in stimulativno delovno okolje, delo v timsko naravnanem kolektivu, pravno, marketinško, računovodsko in administrativno podporo, dodatna izobraževanja, nagrajevanje individualne uspešnosti, uspešnosti podjetja in jubilejne nagrade, možnost kariernega razvoja, odlične sodelavce, službeno vozilo ter posebno darilo dobrodošlice.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Varuh institucionalnega varstva

Kje? Zveza Sonček, Pragersko

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto varuha institucionalnega varstva v Pragerskem v Zvezi Sonček so.p. iščejo kandidate, ki imajo sposobnost za delo z ljudmi s posebnimi potrebami, organizacijske sposobnosti, komunikacijske spretnosti, sposobnost timskega dela, znanje slovenskega jezika, izpit B kategorije, dobro psihofizično kondicijo ter nekaznovanost s področja gospodarskega kriminala in spolne nedotakljivosti.

Pričakuje se kandidat z izobrazbo V. stopnje, pri čemer pa delovne izkušnje niso zahtevane.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu varuh institucionalnega varstva v Pragerskem boš pomagal uporabnikom pri vzdrževanju osebne higiene, prehranjevanju, gibanju, komunikaciji, skrbel za njihovo varnost, spodbujal razvoj njihovih sposobnosti, sodeloval v organiziranih dejavnostih, opravljal gospodinjska opravila, pomagal pri učenju samostojnega življenja ter izvajal dela in naloge v skladu z delovnim planom. Delo bo potekalo v polnem delovnem času.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajni specialist na področju prodaje poslovne programske opreme

Kje? Comtron d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto prodajni specialist na področju prodaje poslovne programske opreme v podjetju Comtron d.o.o. iščejo kandidate z naprednimi računalniškimi znanji za delo v okolju MS Office, poznavanjem SQL, razumevanjem osnov sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij, izkušnjami z ERP sistemi, poznavanjem poslovnih procesov, znanjem angleškega in/ali nemškega jezika, navdušenjem nad informacijsko tehnologijo, veseljem do prodaje in dela z ljudmi, ter zanesljivostjo, natančnostjo, doslednostjo in samoiniciativnostjo.

Zahtevana je tudi VI. ali VII. stopnja izobrazbe ter vozniški izpit B-kategorije, pričakuje pa se tudi nekaj delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu prodajni specialist na področju prodaje poslovne programske opreme boš odgovoren za trženje poslovne programske opreme poslovnim uporabnikom, aktivno pridobivanje novih strank, načrtovanje in razvijanje prodajnih kanalov, analizo trga in usmeritve za nove trge ter projekte, izdelavo periodičnih poročil, svetovanje strankam ter samostojno pripravo ponudb. Delo bo potekalo v polnem delovnem času.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Komercialist

Kje? Center tehnike in gradnje Lenart, Mercator d.o.o.

Si za to delovno mesto? Če si želite postati komercialist v Centru tehnike in gradnje Lenart pri Poslovnem sistemu Mercator d.o.o., vas vabimo k prijavi. Od kandidatov v podjetju pričakujejo VI. stopnjo izobrazbe ter pozitivno naravnanost in pripravljenost na učenje.

Delo bo obsegalo naročanje in prodajo blaga, skrb za sortiment in zaloge, reševanje reklamacij, pripravo cenikov in ponudb, analizo trga ter izvajanje drugih komercialnih aktivnosti. Delo bo potekalo v Lenartu.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu komercialista boste odgovorni za različne komercialne naloge, kot so naročanje in prodaja blaga, skrb za zaloge, priprava cenikov in ponudb ter analiza trga. Delo bo potekalo v polnem delovnem času, pri tem pa vam podjetje nudi številne ugodnosti ter možnost napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Monter ogrevalnih naprav

Kje? Rogaška Slatina, teren po Sloveniji in Avstriji

Si za to delovno mesto? Če imate izkušnje in znanje iz področja vodoinštalaterstva, ogrevanja in prezračevanja ter ste pripravljeni za delo na terenu, vas vabimo k prijavi za delovno mesto monterja ogrevalnih naprav. Delo bo potekalo v Rogaški Slatini ter na terenu po Sloveniji in Avstriji.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu monterja ogrevalnih naprav boste odgovorni za pripravo elementov inštalacij, montažo naprav vodovoda, ogrevanja in prezračevanja v stanovanjskih objektih, servisiranje ogrevalnih sistemov in naprav ter delo na terenu po Sloveniji in Avstriji. Delo bo potekalo v polnem delovnem času.

Podjetje nudi redno zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev, delo v eni izmeni od ponedeljka do petka ter možnost profesionalnega razvoja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Razvojno raziskovalni sodelavec

Kje? Nacionalni inštitut za javno zdravje

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo magistrsko izobrazbo (2. bolonjska stopnja) ali univerzitetno izobrazbo po prejšnjem izobraževalnem sistemu (VII) s področja psiholoških ali biopsiholoških, pedagoških, upravnih, pravnih, socioloških, zdravstvenih, smeri delovne terapije ali teološke s specializacijo ter devetmesečno pripravništvo ali delovne izkušnje na področju socialnega varstva in opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva.

Poleg tega je zaželeno aktivno znanje angleškega jezika, napredno znanje računalniških programov Word, Excel in PowerPoint ter izkušnje s področja preprečevanja nekemičnih in kemičnih zasvojenosti ter svetovalnega dela z uporabniki. Kandidati morajo ob prijavi priložiti potrdilo o doseženi izobrazbi ter potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu s področja socialnega varstva.

Kaj te čaka? Delovno mesto obsega izvajanje nalog in programov s področja delovanja Nacionalnega inštituta za javno zdravje, spremljanje, analizo in interpretacijo ter povezovanje zdravstvenih in drugih podatkov ter informacij, pripravo in obdelavo podatkov ter informacij, sodelovanje pri raziskovalnem in pedagoškem delu, sodelovanje s strokovnjaki in zunanjimi sodelavci, samostojnost pri delu, izvajanje nalog v skladu s splošnimi akti NIJZ ter opravljanje drugih del v skladu s strokovnimi in poslovnimi interesi NIJZ.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Statik gradbenih konstrukcij

Kje? Bismont

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo visokošolsko izobrazbo prve stopnje s področja gradbeništva ter vsaj 2 leti delovnih izkušenj. Poleg tega je zaželeno vozniško dovoljenje kategorije B.

Kaj te čaka? Delo obsega samostojno izvajanje statičnih izračunov in načrtovanje konstrukcij, pripravo statičnih dokazov in risb ter preverjanje ter prilagajanje obstoječih konstrukcij in načrtov. Delovni čas je 40 ur na teden, zaposlitev je za določen čas, in sicer 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Farmacevt

Kje? Mariborske lekarne

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto farmacevt v Mariboru pri Mariborskih lekarnah so zahtevani naslednji pogoji: visokošolska izobrazba 2. stopnje s področja farmacije, znanje slovenskega jezika na tekoči ravni (razumevanje, govorjenje, pisanje), osnovno znanje urejevalnikov besedil, in pridobljen naziv magister farmacije s potrdilom o uspešno zaključenem študiju na Fakulteti za farmacijo ter opravljenim strokovnim izpitom.

Kaj te čaka? Delo v javnem lekarniškem zavodu Mariborskih lekarn v Mariboru obsega izdajo zdravil, medicinskih pripomočkov in drugega blaga na in brez recepta ter na naročilnice, svetovanje strankam, sodelovanje v procesu zdravljenja, izvajanje farmacevtske skrbi, izdelovanje magistralnih pripravkov in galenskih izdelkov, izvajanje preventivnih programov s področja lekarniške dejavnosti in beleženje farmacevtskih intervencij.

Delovni čas je 40 ur na teden, zaposlitev je za nedoločen čas s 4-mesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vzgojitelj v dijaškem domu

Kje? Prometna šola Maribor

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto vzgojitelja v dijaškem domu v Mariboru pri Prometni šoli Maribor so zahtevani naslednji pogoji: visokošolska izobrazba 2. stopnje s področja naravoslovja, matematike in statistike ali športa, poznavanje računalniških orodij, vozniško dovoljenje B ter opravljen strokovni izpit in izpolnjevanje pogojev iz Pravilnika o izobrazbi vzgojiteljev in drugih strokovnih delavcev v vzgojnem programu za dijaške domove.

Kaj te čaka? Delo vzgojitelja v dijaškem domu obsega izvajanje vzgojnega dela in drugih oblik organiziranega dela z dijaki, priprave na vzgojno delo, sodelovanje s starši in drugimi ustanovami, nadomeščanje odsotnih delavcev, ter opravljanje drugih nalog po navodilih vodstva zavoda.

Zaposlitev je za določen čas, trajanje 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom, delovni čas je 40 ur na teden, pretežno popoldansko.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!