Trendi na trgu dela kažejo, da le redko kdo na enakem delovnem mestu ostane daljše časovno obdobje ali celo do upokojitve. Morda o kariernem preskoku trenutno razmišljate tudi sami? Preverite trenutno aktualna prosta delovna mesta, med katerimi se lahko skriva vaša naslednja karierna stopnička.

Računovodja

Kje? Coswin

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidata, ki je natančen pri opravljanju delovnih nalog, ima odlične organizacijske sposobnosti, je vztrajen, zanesljiv, samoiniciativen, hitro odziven, lojalen in sposoben kreativnega razmišljanja.

Kandidat mora odlično poznati MS Office pakete, imeti znanje angleškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje hrvaškega jezika. Prav tako pričakujejo pripravljenost na timsko delo ter željo po učenju in napredovanju. Zaželene so izkušnje v branži FMCG na podobnem delovnem mestu.

Kaj te čaka? Podjetje Coswin se ukvarja z trženjem in distribucijo blagovnih znamk za drogerije, kjer tržijo parfume ter izdelke za nego obraza in telesa.

Pri njih novega člana ekipe čakajo administrativna dela in urejanje dokumentacije, vnos naročil, izdaja dobavnic (Pantheon), knjiženje vseh poslovnih dogodkov, obračun in knjiženje DDV, obračun plač in drugih izplačil po pogodbah o delu, pregled in knjiženje računovodske dokumentacije ter izdelava računovodskih, davčnih in statističnih poročil.

Delo poteka v dopoldanskem času s polnim delovnim časom, ponujajo pa pogodbo za zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom, ki traja 2 meseca. Poleg celovitega uvajanja v delovni proces nudijo tudi dobro energijo v pisarni in poletni izlet na sladoled.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja poslovalnice

Kje? Levi’s

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto vodje poslovalnice Levi's iščejo kandidata z najmanj srednješolsko izobrazbo, po možnosti s področja trgovine. Kandidat mora imeti izkušnje z vodenjem trgovine, poznavanje modne ponudbe je prednost.

Pomembne so odlične komunikacijske sposobnosti za ustvarjanje dobrih odnosov s strankami in zaposlenimi, sposobnost vodenja in motiviranja sodelavcev, odgovornost, proaktivnost in prilagodljivost pri delu.

Kandidat mora imeti odlične organizacijske sposobnosti, sposobnost hitrega odločanja in upravljanja s časom, visoko motiviranost in predanost delu ter dobro poznavanje paketov MS Office. Zaželeno je vozniško dovoljenje B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje Europa 92 d.o.o., ki že več kot 30 let uspešno deluje na modnem trgu in je vodilno na področju kavbojk in modnih znamk, ponuja priložnost za delo v svojih poslovalnicah Levi's v Ljubljani in Mariboru.

Vodja poslovalnice bo ustvarjal pozitivne nakupovalne izkušnje za stranke in gradil dolgoročne odnose z njimi, svetoval o najboljših svetovnih znamkah kavbojk in izdelkih, vodil, motiviral, razvijal in organiziral delo tima, mentoriral zaposlene, koordiniral dnevne naloge, operativne procese in odločanje, sodeloval v procesu zaposlovanja novih sodelavcev, skrbel za načrt izrabe delovnega časa in letnega dopusta delavcev, izbiral ponudbo, urejal poslovno dokumentacijo ter zagotavljal visoko raven storitev z vodenjem predstavitve znamk kupcem.

Delo poteka v dinamični ekipi, kjer so na prvem mestu sodelovanje, iniciativnost, podpora in medsebojno spoštovanje.

Poleg tega podjetje nudi strokovni razvoj z usposabljanjem in mentorskim programom, bonuse in stimulacije, plačane potne stroške in stroške malice, nagrado zaposlenim za priporočilo pri zaposlovanju novih sodelavcev, dodatne dni letnega dopusta za rojstni dan in prvi dan v vrtcu ali šoli, ki ga preživite z otrokom ter 40 % popusta na vse modne znamke.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Gasilec prečrpovalec

Kje? Butan plin

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto gasilca prečrpovalca iščejo kandidata z najmanj IV. ali V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri. Kandidat mora imeti zaključni izpit za poklic gasilca ali biti aktivni gasilec oziroma biti pripravljen na usposabljanje za poklicnega gasilca.

Zahtevajo 3 leta primerljivih delovnih izkušenj, sposobnost učinkovitega timskega dela, odgovornost in zanesljivost. Kandidat mora imeti vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje MS Office ter potrdilo o nekaznovanosti.

Prednost imajo kandidati z vozniškim izpitom C kategorije, izpitom za polnilca tehničnih plinov in izkušnjami z upravljanjem viličarja.

Kaj te čaka? Podjetje Butan plin, d. d., Ljubljana ponuja delovno mesto gasilca prečrpovalca, kjer bo kandidat upravljal kompresorske in črpalne naprave, pretakal plin (UNP) iz vagonskih cistern in avtocistern v skladiščne rezervoarje, polnil avtocisterne z UNP iz skladiščnih rezervoarjev, izvajal požarno stražo in intervencije v primeru požara ali razlitja nevarnih snovi, izvajal potrebne aktivnosti po načrtu zaščite in reševanja ter vzdrževal gasilsko opremo in nadzoroval protipožarno opremo.

Prav tako bo vodil predpisane evidence in delovno dokumentacijo ter urejal okolico. Delo poteka na sedežu podjetja in na terenu po Sloveniji. Podjetje ponuja sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas z 2-mesečnim poskusnim delom, delo v mednarodnem podjetju in dinamičnem delovnem okolju, možnost dodatnega izobraževanja, koriščenje ukrepov v sklopu projekta Družini prijazno podjetje ter možnost udejstvovanja v Športnem društvu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Sistemski inženir

Kje? Feniks

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto sistemskega inženirja iščejo kandidata z najmanj VI. ali VII. stopnjo izobrazbe elektrotehnične ali druge relevantne smeri.

Prednost imajo kandidati z izkušnjami na področju sistemov avtomatizacije zgradb (PLC, DDC, SCADA, BMS). Kandidat mora imeti sposobnost analitičnega reševanja problemov in inovativnega pristopa, odlične komunikacijske sposobnosti ter zmožnost dela v ekipi.

Zahtevano je znanje angleškega ali nemškega jezika, znanje dela z računalnikom (Microsoft Office) ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje Feniks pro d.o.o. ponuja delovno mesto sistemskega inženirja v Mariboru, kjer bo kandidat načrtoval in implementiral sisteme avtomatizacije za različne tipe objektov, sodeloval pri razvoju tehničnih rešitev in konceptov ter tesno sodeloval s servisno ekipo in nudil podporo strankam.

Podjetje ponuja delo v stabilnem in dinamičnem podjetju z dolgoletno tradicijo in ugledom, možnost osebnega in strokovnega razvoja v visokotehnološkem okolju, konkurenčno plačilo in dodatne ugodnosti ter delo na raznolikih in zanimivih projektih v Sloveniji in tujini.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Svetovalec in prodajalec

Kje? Hiša daril

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto prodajalca/svetovalca v podjetju Hiša daril iščejo kandidata z najmanj IV. stopnjo izobrazbe, po možnosti s področja hortikulture, prodaje ali druge sorodne smeri. Alternativno so primerni kandidati s srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo.

Kandidat mora imeti najmanj dve leti delovnih izkušenj, biti komunikativen, sposoben skrbeti za urejenost trgovine in imeti estetski pristop.

Pomembna je tudi osnovna računalniška pismenost in vozniški izpit B kategorije. Prednost imajo kandidati z ročnimi spretnostmi in ustvarjalnostjo pri zavijanju daril, čeprav to ni pogoj.

Kaj te čaka? Podjetje Hiša daril ponuja priložnost za delo kot prodajalec/svetovalec v Slovenski Bistrici, kjer bo kandidat skrbel za zadovoljstvo strank in njihovo pozitivno nakupovalno izkušnjo, komuniciral s strankami, skrbel za urejenost trgovine ter soustvarjal pozitivno vzdušje v kolektivu.

Delo poteka v dinamičnem okolju, ki spodbuja kreativnost in svobodo izražanja, ter omogoča osebni in strokovni razvoj. Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom v trajanju enega meseca, delovni čas pa je 40 ur na teden. Hiša daril je hitro rastoče podjetje z več kot 18-letno tradicijo, kjer boste uživali ob delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Komercialist za avstrijski trg

Kje? Kovinarstvo Bučar

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto komercialista back office za avstrijski trg iščejo kandidata z vsaj 3 leti delovnih izkušenj, zaželeno na področju prodaje tehničnih izdelkov, in vsaj V. stopnjo izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri.

Kandidat mora imeti osnovna tehnična znanja s področja streh, fasad ter krovsko-kleparskih izdelkov, tekoče ustno in pisno znanje nemškega jezika ter računalniško pismenost s poznavanjem paketov MS Office.

Pričakujejo veselje do dela s strankami, odlične komunikacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, sposobnost logičnega razmišljanja, prijaznost, urejenost, samoiniciativnost in komunikativnost. Zahtevano je tudi veljavno vozniško dovoljenje B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje Kovinarstvo Bučar d.o.o. ponuja delovno mesto komercialista back office za avstrijski trg v Miklavžu na Dravskem polju.

Kandidat bo operativno podpiral komercialista na terenu, vsakodnevno komuniciral s strankami, prodajal krovsko-kleparske izdelke fizičnim in pravnim osebam, nudil tehnično svetovanje, delal s programom za naročanje in izris izdelkov iz pločevine, pripravljal ponudbe, preverjal njihovo ustreznost in konkurenčnost ter sprejemal in vnašal naročila.

Prav tako bo naročal blago pri dobaviteljih, skrbel za zavarovanje plačil kupcev in reševal reklamacije. Ponujajo zanimivo delo v mladem, dinamičnem in visoko motiviranem kolektivu, možnost stalnega izobraževanja, osebni in karierni razvoj, urejeno delovno okolje, redno in stimulativno plačilo ter izplačilo božičnice. Možna je zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajni predstavnik za kavo HoReCa

Kje? Segafredo Zanetti

Si za to delovno mesto? Segafredo Zanetti d.o.o. išče prodajnega predstavnika za kavo HoReCa za regije Pomurje, Podravska, Koroška in Savinjska. Kandidat mora imeti izkušnje s prodajo v HoReCa kanalu ali s prodajo kave, znati angleški jezik, imeti pogajalske sposobnosti in sposobnost upravljanja odnosov s strankami.

Poleg tega so pomembne ročne spretnosti, praktičnost, motiviranost, zvestoba in integriteta. Zahteva se srednješolska izobrazba, poznavanje MS Office in veljavno vozniško dovoljenje.

Kaj te čaka? Podjetje Segafredo Zanetti d.o.o., del skupine Massimo Zanetti Beverage Group, ponuja delo prodajnega predstavnika za kavo HoReCa.

Delovne naloge vključujejo pridobivanje novih strank v regijah Pomurje, Podravska, Koroška in Savinjska, podporo obstoječim strankam, izvajanje dogovorjenih prodajnih aktivnosti, doseganje načrtovanih ciljev, predlaganje ukrepov za izboljšanje prodaje, pripravo in izvedbo tedenskih načrtov, nadzor in skrb za uporabo opreme, nadzor kakovosti strank in usposabljanje osebja ter administrativna opravila v zvezi z opremo in POS materialom pri strankah.

Podjetje ponuja lastno področje odgovornosti s prostorom za ustvarjalne procese, prijetno delovno okolje, motivirano in kolegialno ekipo, dodatno izobraževanje ter uporabo službenega vozila.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Konstrukter

Kje? Bismont

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto konstrukterja pri podjetju Bismont, proizvodnja, montaža, gradbeništvo in posredovanje, d.o.o., so zahtevani naslednji pogoji za kandidata: višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba s področja metalurgije, strojništva ali kovinarstva, vsaj 2 leti delovnih izkušenj ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja delo na mestu konstrukterja. Vaše naloge bodo priprava in oblikovanje tehničnih risb, načrtov in specifikacij za gradbene elemente, izvajanje računalniških simulacij in analiz obremenitev, sodelovanje pri načrtovanju in razvoju konstrukcijskih rešitev, izdelava detajlnih tehničnih dokumentov, ocena in pregled obstoječih konstrukcij ter priprava in vodenje dokumentacije za gradbena dovoljenja.

Delovni čas je 40 ur na teden, pogodba o zaposlitvi pa je za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Prav tako vas čaka poskusno delo v trajanju treh mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja gradbišča

Kje? Pipe Tech

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto vodje gradbišča so zahtevani naslednji pogoji za kandidata: organizacijske sposobnosti, sposobnost timskega dela, premišljenost, preudarnost, odpornost na stres in pritiske, sposobnost logičnega mišljenja, iniciativnost, natančnost, samostojnost, želja po nenehnem izpolnjevanju, komunikativnost in posluh za ljudi.

Poleg tega je zaželeno zaključeno srednje tehniško izobraževanje ter vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju gradbeništva.

Kaj te čaka? Podjetje išče vodjo gradbišča. Delo poteka v pisarni na terenu, pretežno v tujini. Vaše naloge bodo skrb za varno in tekoče delo na gradbišču, ki vam bo zaupano, v skladu z navodili in načrti investitorja, komunikacija z investitorjem glede izvajanja del, nadzor delovnega procesa ter zagotavljanje, da se delo izvaja po načrtih in navodilih, da ne pride do reklamacij ali slabega vtisa nasproti investitorju.

Delovni čas je 40 ur na teden z gibljivim urnikom. Pogodba o zaposlitvi je za določen čas 12 mesecev, s poskusnim delom v trajanju enega meseca.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!