Svež tedenski izbor prostih delovnih mest je ta teden kot nalašč za vse, ki se vidijo v svetu oblikovanja kovin ter si želijo preizkusiti dela pri priznanem lokalnem podjetju, izbrskali pa smo tudi nekaj priložnosti na drugih področij.

Je med njimi vaš novi TOP ŠIHT?

Delavec v logistiki

Kje? Lasertehnik

Si za to delovno mesto? V priznanem mariborskem podjetju, še posebej prepoznavnem po njihovem mojstrskem oblikovanju kovin, si želijo ekipo dopolniti z novim sodelavcem v logistiki.

Kandidati morajo biti računalniško pismeni, natančni, organizirani in fleksibilni. Prednost imajo kandidati s tehnično izobrazbo, izkušnjami v kovinski branži, znanjem nemščine ter izpiti za viličar, mostno dvigalo in tovornjak.

Kaj te čaka? Delo obsega skrb za tok materiala, prevzem, evidentiranje in skladiščenje ter distribucijo materiala v proizvodni proces.

Prav tako vključuje komisioniranje, nalaganje in odpremo izdelkov strankam, uporabo viličarjev, mostnih dvigal in drugih tehničnih sredstev za obvladovanje materialnega toka ter delo z dokumentacijo.

Podjetje ponuja nadstandardno in dinamično delovno okolje, zanimivo in raznoliko delo, možnost osebnega razvoja in redno plačilo ter nagrajevanje napredka. S podjetjem boste sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas. 

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Delavec v logistiki" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Pravnik s PDI

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so naslednji: imeti morate visokošolsko strokovno oziroma univerzitetno izobrazbo (1. bolonjska stopnja) pravne smeri, tri leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, dobro poznavanje dela z računalnikom in programskih orodij Microsoft Office ter znanje angleškega jezika.

Poleg tega v podjetju kandidate, ki so ciljno usmerjeni, naravnani k rezultatom, samoiniciativni in sposobni za timsko delo. Zaželena dodatna znanja vključujejo poznavanje in izkušnje s področja zavarovalništva in odškodninskega prava.

Kaj te čaka? Delo vas čaka v podjetju Zavarovalnica Sava, kjer boste med drugim reševali odškodninske in druge zahtevke, ugotavljali možnosti za izvajanje regresa, ocenjevali škodne rezerve ter spremljali zakonodajo, sodno prakso in strokovno literaturo.

Zastopali boste družbo pred sodišči in drugimi organi ter pripravljali pravna mnenja, pogodbe in akte družbe. Delovni čas je fleksibilen z možnostjo dela od doma. Podjetje ponuja uvajanje pod mentorstvom strokovnjakov, možnost kariernega razvoja, številne ukrepe za usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja, raznolike aktivnosti za zdravje in dobro počutje, nagrade iz naslova poslovne uspešnosti, kolektivna zavarovanja ter neformalna druženja zaposlenih. Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev in s polnim delovnim časom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Operater na laserskem oz. upogibnem stroju

Kje? Lasertehnik

Si za to delovno mesto? Priznano mariborsko podjetje Lasertehnik v svojo ekipo na delovnem mestu operaterja na laserskem oziroma upogibnem stroju vabi kandidata z dokončano poklicno oziroma srednjo strokovno šolo ter znanjem s področij strojništva, metalurgije ali rudarstva.

Naj dodamo, da bodo v podjetju poskrbeli za vsa dodatna znanja, ki jih boste na delovnem mestu potrebovali. V kolikor imate specifične izkušnje iz laserskega razreza ali upogibanja, boste za samostojno delo opravili le postopek uvajanja (od 1 do 4 tedne).

Če imate le splošne izkušnje in poznate tehnološke postopke obdelave pločevine, boste za samostojno delo opravili le krajši postopek usposabljanja in uvajanja (od 1 do 2 mesece). Če pa izkušenj še nimate, naj vas to od prijave na razpisano prosto delovno mesto ne odvrne, saj vas bodo za samostojno delo v podjetju Lasertehnik postopoma usposobili in uvedli.

Mimogrede, v ekipo podjetja Lasertehnik so vabljene tudi ženske!

Kaj te čaka? Podjetje, ki se ukvarja z obdelavo pločevine in beleži vrsto let izkušenj, ob možnosti za karierni razvoj ponuja redno zaposlitev za polni delovni čas, pri čemer bo zaposlitev sklenjena za določen čas.

Ob tem delo v podjetju Lasertehnik prinaša nadstandardno in dinamično delovno okolje, zanimivo in raznoliko delo, možnost nadpovprečnega osebnega razvoja in razvijanja lastnega potenciala ter redno plačilo in nagrajevanje osebnega napredka.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT?

Če vas delo v kovinski branži veseli in zanima, vas v podjetju Lasertehnik vabijo, da pošljete svojo prijavo z življenjepisom na naslov Lasertehnik Marfin,d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor s pripisom "Operater" ali na e-naslov: [email protected] (v zadevi: Operater).

Vodja trezorja

Kje? IPPS Invalidsko Podjetje Pošte Slovenije d.o.o.
Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so višješolska ali višja strokovna izobrazba ter najmanj tri leta delovnih izkušenj s področja blagajniškega dela na pošti. Prav tako potrebujete vozniško dovoljenje B kategorije in znanje slovaškega jezika na ravni dobrega razumevanja, govorjenja in pisanja.

Osnovno znanje urejevalnikov besedil in dela s preglednicami je obvezno. Priporočeno je tudi obvladovanje angleškega jezika na ravni A1. Izbrani kandidat bo moral predložiti potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj te čaka? Delovno mesto se nahaja v podjetju IPPS Invalidsko Podjetje Pošte Slovenije d.o.o. v Mariboru. Vaše naloge bodo vključevale načrtovanje, organiziranje, kontroliranje in odločanje o delu izvajalske organizacijske enote, koordiniranje izvajanja poslovnih procesov v trezorju, reševanje reklamacij in nepravilnosti ter pripravljanje načrtov, analiz in poročil s področja dela.

Prav tako boste skrbeli za strokovno samoizobraževanje in obnavljanje znanja, prenašanje znanja na sodelavce ter delovanje skladno s predpisi s področja varnosti in zdravja pri delu ter varstva pred požarom. Podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas, delovni čas je 40 ur tedensko z urnikom dela dopoldan.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delavec v proizvodnji

Kje? Lasertehnik

Si za to delovno mesto? V priznanem mariborskem podjetje medse vabijo motivirane posameznike, pri čemer bodo veseli kandidatov s področja strojništva oziroma oblikovanja kovin, pridružijo pa se jim lahko tudi taki, ki izkušenj nimajo, si pa tovrstnega dela vseeno želijo. V podjetju bodo namreč z veseljem poskrbeli za usposabljanje za delo.

Kaj te čaka? Kandidate čaka delo, ki vključuje pomoč operaterju na stroju za laserski razrez in upogibanje pločevine.

Delovno okolje je urejeno, varno in čisto, delo pa poteka v več izmenah po potrebi. Kandidati ne potrebujejo predhodnih izkušenj, saj podjetje nudi usposabljanje za delo.

Podjetje ponuja zanimivo delo, redno plačilo in nagrajevanje napredka ter možnost zaposlitve za določen čas. Od kandidatov se pričakuje urejenost in delavnost. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v kovinski branži in vozniškim izpitom kategorije B.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijave z življenjepisom lahko pošljete na elektronski naslov [email protected] s pripisom "Delavec v proizvodnji" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Voznik tovornega vozila

Kje? Lasertehnik

Si za to delovno mesto? V mariborskem podjetju si želijo v ekipo dodati tudi voznika tovornega vozila brez prikolice.

Prednost imajo kandidati s tehnično izobrazbo, izkušnjami v kovinski branži, znanjem nemščine in izpiti za viličar ter mostno dvigalo.

Kaj te čaka? Delo vključuje transport izdelkov do strank, ostale transporte za potrebe podjetja, dnevno dostavo v skladu s planom prevozov ter vse naloge, potrebne za izvedbo logističnega procesa. Delovni čas je polni, delo pa poteka tako v skladišču v Mariboru kot na terenu.

Podjetje ponuja zanimivo in raznoliko delo, redno plačilo in nagrajevanje ter možnost zaposlitve za določen čas. Kandidati morajo imeti vozniški izpit kategorije B in C, biti računalniško pismeni, natančni, organizirani in fleksibilni.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Voznik tovornega vozila" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.

Serviser - vzdrževalec strojev in naprav

Kje? Lasertehnik

Si za to delovno mesto? Podjetje Lasertehnik dopolnjuje svojo ekipo s serviserjem oziroma vzdrževalcem strojev in naprav.

Kandidati morajo imeti tehnično izobrazbo, napredno znanje strojništva in računalniško pismenost, biti natančni, organizirani in fleksibilni. Prednost imajo kandidati z znanjem hidravlike, pnevmatike, elektronike, elektrike, klimatizacije in opto-fotonike, izkušnjami v vzdrževanju v kovinski branži, znanjem nemščine ali angleščine ter izpitoma za viličar in mostno dvigalo.

Kaj te čaka? Delo, ki ga bo novi sodelavec opravljal, vključuje servisiranje, vzdrževanje, diagnosticiranje in odpravljanje napak ter popravila in nastavitev strojev in naprav, poleg vodenja potrebne dokumentacije.

Delovni čas je polni, zaposlitev pa je za nedoločen čas s poskusno dobo šest mesecev. Podjetje ponuja nadstandardno in dinamično delovno okolje, zanimivo in raznoliko delo, možnost osebnega razvoja ter redno plačilo in nagrajevanje napredka.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijave z življenjepisom pošljite na naslov [email protected] s pripisom "Serviser - Vzdrževalec strojev in naprav" ali na naslov Lasertehnik Marfin, d.o.o., Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor.