V tokratnem tedenskem izboru zanimivih ter izstopajočih delovnih mest smo se potrudili nabrati zares pestro ponudbo prostih delovnih mest, ki segajo na različna področja ter so primerna za različne profile. Je med njimi morda tudi vaša nova TOP ŠIHT priložnost?

Aktuar

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so univerzitetna izobrazba matematične ali druge ustrezne smeri (fizika, informatika, ekonomija), sposobnost raziskovanja in analiziranja ter želja po pridobivanju novih znanj s področja poslovnega napovedovanja, določanja cen zavarovalnih in finančnih tveganj ter obveznosti, določanja premij ter analiziranja strukture premij in škod.

Kaj te čaka? Pri Zavarovalnici Sava, d.d., te čaka sodelovanje pri izračunavanju višine obveznosti zavarovalnih pogodb premoženjskih zavarovanj za potrebe zagotavljanja kapitalske ustreznosti (SII) in rednega bilanciranja (MSRP 17), izračunavanje kapitalskih zahtev iz naslova premoženjskih zavarovanj, sodelovanje pri kalibraciji stohastičnega modela za spremljavo dobičkonosnosti portfelja premoženjskih zavarovanj ter ugotavljanja ustreznosti in optimalnosti njegove pozavarovalne zaščite, sodelovanje pri drugih aktuarskih vrednotenjih in analizah ter pripravi različnih poročil, ter delo z različnimi IT orodji (R Studio, SQL Management Studio, ResQ, Risk Explorer, MS Office).

Delovni čas je fleksibilen, obstaja možnost dela od doma, in zaposlitev je za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v gradbenem timu

Kje? Arthur

Si za to delovno mesto? Te veseli delo v gradbeništvu? V dinamičnem, strokovno podkovanem timu? Pridruži se! Če si strasten glede dela v gradbeništvu in si želiš biti del dinamičnega ter strokovnega kolektiva, je to delovno mesto prava izbira zate.

Kaj te čaka? V podjetju Arthur, ki ima večletne izkušnje na področju obnavljanja objektov in okolice ter gradnje objektov, te čaka dinamično delovno okolje, hiter zaključek službe ob petkih, družini prijazno podjetje ter nadpovprečno visoka začetna plača. Poleg tega se lahko veseliš različnih teambuilding aktivnosti in strokovnih srečanj.

Prijavi se! Če si prepričan, da je to prava priložnost zate, se prijavi na [email protected].

Pridružite se ekipi na [email protected] ali pokliči na telefonski številki 031 787 395 (Marko) ali 040 415 270 (Maja).

Promotor medicinskih pripomočkov

Kje? MEDIKOSPOT, raziskovanje, svetovanje in prodaja d.o.o.,

Si za to delovno mesto? V podjetju od kandidata pričakujejo razvite komunikacijske sposobnosti, razvite prodajne in pogajalske sposobnosti ali željo po razvijanju slednjih veselje do dela z ljudmi in pozitivno naravnanost, odgovoren in proaktiven pristop do dela, pripravljenost za sodelovanje in delo v timu, ter vozniški izpit kategorije B in lastno prevozno sredstvo. Medicinska izobrazba je zaželena, vendar ni pogoj, saj o produktu izobražujemo tudi interno v podjetju.

Kaj te čaka? Pri MEDIKOSPOT, raziskovanje, svetovanje in prodaja d.o.o., te čaka terensko delo po celotni Sloveniji s prilagoditvijo terena vašemu domačemu kraju.

Čaka te prilagodljiv delovnik, redno fiksno in stimulativno plačilo, mentorstvo s strani vodstva prodaje in možnost dodatnih izobraževanj, možnost napredovanja, delo v prijetnem in modernem timu, ter zaposlitev za nedoločen čas v urejenem in stabilnem delovnem okolju.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Administrator

Kje? Energosol d.o.o.

Si za to delovno mesto? Podjetje Energosol d.o.o. išče motiviranega in organiziranega posameznika za delo administratorja. Delo obsega upravljanje dnevnih administrativnih opravil, vključno s sprejemanjem telefonskih klicev, pošiljanjem in prejemanjem e-pošte, podpora vodstvu pri različnih administrativnih in organizacijskih projektih, priprava vlog in izpolnjevanje tehnične dokumentacije, spremljanje razpisov, vzpostavljanje poslovnih stikov, svetovanje strankam glede njihovih potreb, spremljanje tržnih trendov, konkurence in identifikacija novih prodajnih priložnosti, ter poročanje o prodajnih aktivnostih ter doseganje zastavljenih prodajnih ciljev.

Kaj te čaka? Pričakuješ lahko trajanje zaposlitve za nedoločen čas s poskusnim delom v trajanju 3 mesecev, polni delovni čas (40 ur/teden) in mesečno plačilo s stimulativnim nagrajevanjem.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Ravnatelj

Kje? Osnovna šola Slava Klavora Maribor

Si za to delovno mesto? Na Osnovni šoli Slave Klavora Maribor iščejo motiviranega in izkušenega posameznika za vodenje zavoda.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področja izobraževalnih znanosti ali izobraževanja učiteljev ter najmanj 5 let delovnih izkušenj. Računalniška znanja vključujejo zahtevno delo z urejevalniki besedil in preglednicami ter osnovno znanje dela z bazami podatkov.

Kaj te čaka? Delo obsega zastopanje in predstavljanje zavoda, organiziranje, načrtovanje in vodenje dela v skladu z zakoni, kolektivno pogodbo, ustanovitvenim aktom zavoda, splošnimi akti zavoda in drugimi predpisi.

Trajanje zaposlitve je določen čas do 31. avgusta 2029, pri čemer poskusno delo ni zahtevano. Delovni čas je 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Sodni zapisnikar

Kje? Okrožno sodišče Maribor

Si za to delovno mesto? Pričakujejo kandidate s srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo ter najmanj 1 leto delovnih izkušenj. Znanje strojepisja - desetprstno slepo tipkanje je zaželeno. Kandidati morajo opraviti tudi izpit iz poznavanja določil Sodnega reda v roku enega leta po sklenitvi delovnega razmerja.

Kaj te čaka? Zaposlitev je za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju 2 meseca. Delovni čas je 40 ur na teden, delo poteka predvsem dopoldan.

Naloge vključujejo pisanje po neposrednem diktu na glavnih obravnavah, narokih, zaslišanjih na sedežu organa in na zunanjem poslovanju sodišča, samostojno sestavljanje dopisov in enostavnejših sklepov po odredbi sodnika, samostojna opravila v zvezi z vabljenjem na glavno obravnavo, naroke in zaslišanja, odpravljanje sodnih pisanj in vodenje evidenc, samostojno urejanje spisov po končanih obravnavah, narokih in zaslišanjih, izdelava popisov in arhiviranje spisov po določilih sodnega reda, ter opravljanje drugih podobnih del in nalog po odredbi predsednika sodišča, direktorja sodišča/vodje službe za sodno upravo in zadeve skupnega pomena, sodnika ali vodje strojepiscev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Picopek

Si za to delovno mesto? Zahtevana izobrazba je nižja poklicna, alternativno se lahko upošteva osnovnošolska ali srednja poklicna izobrazba. Delovne izkušnje niso zahtevane, prav tako pa je potrebno vozniško dovoljenje kategorije B. Pričakujejo se veselje do dela, želja po pridobivanju novih izkušenj ter veselje do dela v kolektivu.

Kaj te čaka? Naloge vključujejo kreativno ustvarjanje in peko vrhunskih pic, skrbno spremljanje kakovosti ter dosledno upoštevanje standardov restavracije. Obetaš si lahko vstop v vrhunsko "pica" ekipo, ki bo navduševala in spodbujala kuharske ambicije, ter zmožnost delovanja pod pritiskom in obvladovanje vroče atmosfere kuhinje.

Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju 3 mesecev. Delovni čas je 40 ur na teden, delo poteka predvsem dopoldan.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Stilist oz. svetovalec

Kje? DH Atelier d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevana izobrazba je srednja poklicna, alternativno se lahko upošteva srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja tekstilne, oblačilne, čevljarske in usnjarske tehnologije. Pričakujejo se tudi dve leti delovnih izkušenj.Kandidati morajo imeti dobro razumevanje, govorjenje in pisanje slovenskega jezika, osnovno znanje angleškega ali nemškega jezika pa je zaželeno, ni pa pogoj. Prav tako morajo imeti osnovno znanje uporabe urejevalnikov besedil in računalniških omrežij.

Kaj te čaka? Poskusno delo traja 6 mesecev, s tedenskim delovnim časom 20 ur, obstaja pa možnost prehoda na polni delovni čas v primeru potrebe po pomoči v delavnici.

Naloge vključujejo stilsko svetovanje in prodajo v dizajnerski trgovini z unikatnimi oblačili, nakitom in obutvijo, svetovanje za dnevno, svečano in poslovno modo ter skrb za urejeno delovno okolje. Prav tako je potrebno osnovno vodenje evidenc, delo z blagajno, upravljanje družabnih omrežij in timsko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strokovni sodelavec za računovodstvo in finance

Kje? POŠTA Slovenije d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za zasedbo prostega delovnega mesta strokovnega sodelavca za računovodstvo in finance pri Pošti Slovenije v Mariboru so zahtevani naslednji pogoji: visokošolska izobrazba 2. stopnje s področja ekonomije ali drugih ustrezni poklicev, najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Dodatno se zahteva napredno znanje programa Word in Excel, obvladovanje Outlooka, osnovno znanje tujega jezika na ravni A1-angleščina ter visoka raven znanja slovenskega jezika. Priporočena znanja vključujejo poznavanje računovodskih standardov, davčne in finančne zakonodaje ter osnovno poznavanje informacijskega sistema SAP. Psihofizične sposobnosti, ki so pomembne, vključujejo samoiniciativnost, verbalno in pisno komunikacijo ter organizacijske sposobnosti. Prijave sprejemajo preko e-prijave na spletni strani delodajalca, kjer je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj te čaka? Pri Pošti Slovenije v Mariboru se boste kot strokovni sodelavec za računovodstvo in finance ukvarjali z različnimi nalogami, kot so knjiženje poslovnih dogodkov, izdelava računovodskih izkazov, delo s področja obračunavanja davka na dodano vrednost in davka od dohodka pravnih oseb, sodelovanje pri zaključni reviziji in pripravi letnega poročila.

Delovni čas je 40 ur/teden, zaposlitev je za nedoločen čas, s poskusnim delom, ki traja 6 mesecev. Obvladovanje delovnih nalog omogoča pridobitev bogatih izkušenj na področju računovodstva in financ.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!