Trg dela je v nenehnem gibanju, kar pomeni, da se vselej pojavljajo nove priložnosti za karierno rast. Tokrat vam predstavljamo 9 aktualnih prostih delovnih mest v različnih panogah, ki ponujajo izzive za kandidate z različnimi izkušnjami in izobrazbo.

Razvojni tehnolog – konstrukter

Kje? Marovt d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto se zahteva eno do tri leta delovnih izkušenj ter višješolska ali srednja strokovna izobrazba tehnične smeri. Prav tako je potrebno imeti izkušnje z delom v konstrukciji, aktivno znanje tujega jezika (angleščina ali nemščina), vozniški izpit kategorije B, poznavanje programa MS Office in programov za 3D modeliranje, komunikativnost ter dobro sodelovanje v timu.

Kaj te čaka? Podjetje Marovt d.o.o. išče Razvojnega tehnologa - konstrukterja, ki bo delal na lokaciji Stranice. Delovne naloge vključujejo izdelavo tehnološke dokumentacije, konstruiranje in izdelavo tehnične dokumentacije za stroje, naprave in priprave, nadzor in izboljševanje tehnoloških procesov, usposabljanje zaposlenih ter druge naloge po navodilih nadrejenega.

Gre za polni delovni čas s pogodbo za nedoločen čas, ki vključuje poskusno delo v urejenem delovnem okolju. Poleg tega se ponuja stimulativno in redno plačilo, letna nagrada za poslovno uspešnost, mentorstvo pri uvajanju ter možnosti dodatnih usposabljanj, izobraževanj in obiskov sejmov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vzdrževalec

Kje? Podjetje Smilko

Si želite delati v dinamičnem okolju, ki ponuja raznolikost in stik z naravo? Podjetje Smilko trenutno dopolnjuje in širi svojo ekipo ter vabi nove vzdrževalce! Delo v podjetju Smilko vam omogoča alternativo tradicionalnim pisarnam, saj združuje delo v mestu in v naravi.

Kot vzdrževalec v podjetju Smilko boste opravljali raznolike naloge, kot so vzdrževanje objektov, košnja trave, urejanje okolice in druge vzdrževalne dejavnosti. Delo je dinamično, nikoli monotono, saj se boste srečevali z različnimi izzivi in nalogami.

Kaj te čaka? Podjetje Smilko ponuja svojim zaposlenim stimulativno plačilo in urejeno delovno okolje. V kolektivu več kot 20 zaposlenih boste vedno dobrodošli, saj se v podjetju trudijo za prijetno delovno atmosfero.

Si za to delovno mesto? Če ste samostojni, odgovorni, fleksibilni ter pripravljeni na terensko delo in morda že imate izkušnje z vzdrževalnimi deli, ste pravi kandidat za podjetje Smilko. Zaželene so tudi veščine ročnega dela in posedovanje vozniškega dovoljenja.

Pridružite se ekipi Smilko in zamenjajte pisarno za svež zrak! Za več informacij pokličite na 031 346 033.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Komercialist za področje energetske učinkovitosti objektov

Kje? JKPS d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo kandidata, ki ima vsaj 2 leti delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih ter tehnično in prodajno usmerjenost.

Poleg tega moraš imeti znanje angleškega jezika, pri čemer je znanje nemščine prednost. Samostojnost, odgovornost pri delu, sposobnost pogajanj in aktivnega komuniciranja s strankami, poznavanje programov MS Office ter vozniški izpit kategorije B so prav tako zahtevani.

Kaj te čaka? Podjetje JKPS d.o.o., mednarodno uveljavljeno podjetje, išče komercialista za področje energetske učinkovitosti objektov. Delovne naloge vključujejo komercialne aktivnosti tako v pisarni kot na terenu, komunikacijo z obstoječimi in potencialnimi strankami, pridobivanje novih kupcev, vodenje prodaje ter nudenje podpore in svetovanje strankam o izdelkih. Delo poteka na področju Podravske, Pomurske, Osrednjeslovenske in Dolenjske regije.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Regionalni vodja prodaje

Si za to delovno mesto? Zaželeno je podjetniško razmišljanje, vodstvene izkušnje, odlične komunikacijske sposobnosti, izjemen prodajni talent s preteklimi izkušnjami v tekstilni industriji, sposobnost analiziranja KPI-jev, digitalno znanje in aktivno znanje angleškega jezika, pri čemer je znanje drugih jezikov, kot so hrvaščina, srbščina itd., prednost.

Kaj te čaka? Kot regionalni vodja prodaje za jadransko regijo v mednarodnem modnem podjetju boste odgovorni za upravljanje prodaje, razvoj in izvajanje prodajnih strategij, načrtovanje proračunov, vodenje B2B ekipe ter promocijo blagovne znamke in njenih izdelkov. Poleg tega bo vaša naloga tudi izvajanje analiz trga, pridobivanje novih strank ter sodelovanje z vodji oddelkov za doseganje ciljev.

V podjetju nudijo dolgoročno zaposlitev s krajšo poskusno dobo, uvodno usposabljanje na sedežu podjetja, korporativno kulturo, ki spodbuja nove ideje, mednarodna potovanja po srednji in vzhodni Evropi, svobodo pri delu v kulturno raznolikem okolju, različne popuste za zaposlene ter privlačen plačni paket vključno z bonusi in službenim avtomobilom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Serviser računalnikov in računalniške opreme

Kje? Comtron d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z vsaj V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri (računalništvo, elektronika ...) ter vsaj 1 leto delovnih izkušenj iz področja servisiranja računalniške opreme. Zahtevano je tudi dobro poznavanje strojne računalniške opreme in njenih komponent, Microsoft programske opreme (Windows, Office), osnovno poznavanje omrežnih naprav in protokolov ter znanje angleškega jezika. Poleg tega se pričakuje veselje do IKT opreme, usmerjenost k doseganju dobrih rezultatov ter zanesljivost in vztrajnost pri reševanju nalog.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu serviserja računalnikov in računalniške opreme pri podjetju Comtron d.o.o. boste odgovorni za servisiranje in vzdrževanje računalnikov ter računalniške opreme, vključno z vzdrževanjem komunikacijske in periferne računalniške opreme. Poleg tega bo del vaših nalog tudi strokovna podpora odjemalcem, svetovanje za obnovo računalniške opreme ter vodenje dokumentacije na področju servisiranja.

V podjetju vam ponujajo uvodno usposabljanje s področja, tedenske skupne športne aktivnosti, prijetno delovno okolje, stimulativno plačilo glede na izkušnje ter možnost napredovanja. Oblika zaposlitve je zaposlitev za nedoločen čas, pri čemer je mesečno plačilo po dogovoru, s stimulativnim osebnim dohodkom glede na izkušnje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Samostojni komercialist

Kje? Merkscha d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z vsaj V. stopnjo, še bolje VI. stopnjo strokovne izobrazbe ekonomske, poslovne ali druge ustrezne smeri, vsaj dve leti izkušenj s podobnega dela, natančnost, zanesljivost, komunikativnost, odlično pisno in pogovorno izražanje v angleškem jeziku ter usposobljenost za delo z osebnim računalnikom (MS Office, elektronska pošta).

Kaj te čaka? Na delovnem mestu samostojnega komercialista v zaledni pisarni pri podjetju Merkscha d.o.o. v Celju boste odgovorni za samostojno pripravo dokumentov za uvoz, izvoz in carinske dokumente, skrb za materialni prejem blaga v domače ali carinsko skladišče, pridobivanje certifikatov, spričeval in ostalih dokumentov za hlodovino in furnir, odpremo blaga (furnirja) ter pripravo vse dokumentacije, optimizacijo transportnih stroškov, komunikacijo s špediterji, dobavitelji in kupci, ter pomoč pri inventuri in ostala primerna dela po nalogu delodajalca.

Podjetje nudi delo v stabilnem podjetju s tradicijo poslovanja, razgibano delo, fiksni delovnik od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00, redno in stimulativno plačilo vključno s poslovno uspešnostjo ter možnost pridobivanja novih znanj. Oblika zaposlitve je zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom v trajanju 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Samostojni strokovni sodelavec za marketing

Kje? Zavarovalnica Sava d.d.

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo kandidata, ki ima visokošolsko strokovno ali univerzitetno izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, tri leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, znanje angleškega jezika, napredno poznavanje in uporaba programskih orodij Microsoft Office, spretnost pri komuniciranju, ciljna usmerjenost, naravnanost k rezultatom, urejenost, skrbnost, natančnost, doslednost in sistematičnost, samoiniciativnost, fleksibilnost, sposobnost za timsko delo, odlično pismenost ter poznavanje osnov in zakonitosti oglaševalskih kanalov.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu samostojnega strokovnega sodelavca za marketing pri Zavarovalnici Sava, d.d. boste odgovorni za izdelavo in izvedbo komunikacijskih aktivnosti, pripravo vsebin za spletno stran, načrtovanje in izvedbo produktnega in korporativnega oglaševanja, sodelovanje pri aktivnostih s področja družbene odgovornosti, izvajanje spletne prodaje, organizacijo internih in zunanjih dogodkov ter sponzorskih aktivnosti, pripravo in izvajanje aktivnosti s področja odnosov z mediji, vodenje ali sodelovanje na projektih ter spremljanje novosti z delovnega področja.

Obetajo se ti uvajanje v delo pod mentorstvom najboljših strokovnjakov, priložnost graditi in razvijati kariero v velikem in uspešnem podjetju, osebno in strokovno rast skozi interni prenos znanja in izkušenj ter dodatna izobraževanja, številne ukrepe za usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja, fleksibilen delovni čas in možnost dela od doma, raznolik izbor aktivnosti na področju skrbi za zdravje in dobro počutje zaposlenih, nagrade iz naslova poslovne uspešnosti, kolektivno nezgodno, dodatno pokojninsko in kolektivno zdravstveno zavarovanje, neformalna druženja zaposlenih ter obdarovanje ob posebnih priložnostih.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Raziskovalec v oddelku za razvoj bioloških mehanizmov in sistemov

Kje? Infinite d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo, da ima kandidat, ki bo zapolnil prosto delovno mesto, doktorat tehničnih/naravoslovnih znanosti iz enega izmed področij (bioloških znanosti, biofizike, biokemije itd.), tekoče znanje angleškega jezika in izkušnje dela v interdisciplinarnih okoljih ter osnovne spretnosti reševanja problemov/modeliranja/programiranja v različnih programskih orodjih.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu raziskovalca v oddelku za razvoj bioloških mehanizmov in sistemov pri podjetju Infinite d.o.o. boste odgovorni za izvajanje preliminarnih raziskav mehanizmov in signalnih poti, detekcijo molekularnih dogodkov ter druge raziskovalno-razvojne probleme.

Tesno boste sodelovali z vodjo pri načrtovanju in izvedbi razvojno-raziskovalnih aktivnosti ter poročali o izsledkih raziskav. Vaše odgovornosti vključujejo načrtovanje, izvajanje in poročanje o izsledkih raziskav, koordinacijo dokumentacije za regulatorje in pripravo dokumentov za zaščito intelektualne lastnine, organizacijo dela v razvojnem oddelku ter skrb za varnostne protokole.

Podjetje ponuja pogodbo za določen čas 2 leti z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas (s poskusnim delom 6 mesecev) in stimulativno plačilo, delo v dinamičnem, mladem in perspektivnem kolektivu, delo z najsodobnejšimi tehnikami in aparaturami, možnosti strokovnih usposabljanj ter sodelovanje pri zanimivih strokovnih in poslovnih izzivih s področja razvoja in preskušanja tkiva na čipu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja organizacije in financ

Kje? Prangl d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo, da ima kandidat vsaj VI/2. stopnjo izobrazbe ekonomske, gradbene ali strojne smeri ter vsaj 5 let delovnih izkušenj s področja vodenja organizacije in financ v podjetju, ki posluje na območju Slovenije, Hrvaške, Srbije in BiH. Poleg tega pričakujemo samostojnost pri pripravi bilanc in zaključnih računov, poznavanje postopka revizije, natančnost, doslednost, samoiniciativnost, fleksibilnost, korektnost ter aktivno znanje nemškega ali angleškega jezika. Zaželeno je tudi poznavanje programa Microsoft Dynamics 365.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu vodje organizacije in financ pri podjetju Prangl d.o.o. boste odgovorni za vodenje, planiranje in organiziranje področja financ in računovodstva v skladu s poslovno strategijo podjetja.

Vaše naloge bodo vključevale sodelovanje pri pripravi letnih poročil in letnega plana, spremljanje zakonodaje s področja financ in računovodstva ter pripravo davčnih in računovodskih izkazov, analiz in poročil.

Poleg tega boste odgovorni za finančni kontroling, vodenje organizacije pisarne podjetja, kadrovske zadeve, sodelovanje z vodjo tehnike in vodjo prodaje ter nadomeščanje direktorjev/prokuristov družbe v njihovi odsotnosti.

Podjetje ponuja strokovno in dinamično delovno okolje z dobrimi medosebnimi odnosi, odličen zaslužek, možnost strokovnega izpopolnjevanja in osebne rasti ter ugodnosti in aktivnosti za zaposlene.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Aplikativni inženir za rezilno orodje

Kje? Hoffmann kvalitetna orodja, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji vključujejo tehnično izobrazbo, prednostno iz strojnoobdelovalne ali proizvodne tehnologije, vsaj 5 let izkušenj na področju rezilnega orodja, idealno praktične izkušnje na področju obdelave kovin, poglobljeno poznavanje trga na tehničnem področju, znanje CAD in CAM, obvladovanje uporabe CNC-krmilnikov ter znanje angleškega in/ali nemškega jezika.

Kaj te čaka? Podjetje Hoffmann kvalitetna orodja, d.o.o. ponuja nenehno tehnično podporo kupcem, tesno sodelovanje s prodajnimi vodji, promocijo digitalnih rešitev, sodelovanje na sejmih, izvajanje predstavitev in usposabljanj.

Delovni čas je polni, s pogodbo o zaposlitvi, in vključuje intenzivno uvajalno obdobje z izobraževanji, nenehna nadaljnja usposabljanja ter privlačen plačni paket.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Knjigovodja osnovnih sredstev

Kje? Terme Olimia d.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo V. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, vsaj 1 leto delovnih izkušenj na računovodskih delovnih mestih, poznavanje zakonodaje in predpisov s področja računovodstva, delo z aplikacijami Microsoft Office, sposobnost delovanja v timu, delo pod časovnim pritiskom, samoiniciativnost in motiviranost za pridobivanje novih znanj.

Kaj te čaka? Podjetje Terme Olimia d.d. ponuja delovno razmerje za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Delo vključuje likvidacijo prejetih računov, vodenje registra osnovnih sredstev, obračun amortizacije, sodelovanje pri inventurah, vodenje knjigovodskih evidenc, pripravo poročil in analiz ter ostala dela po nalogu nadrejenega. Delovni čas je dinamičen v pozitivnem delovnem okolju, obljubljajo pa tudi strokovno izpopolnjevanje in karierni razvoj.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!