Kje najti najnovejše delovne priložnosti v Avstriji?

Oglasno Sporočilo, 06.10.23 ob 06:58

Delo v tujini, zlasti v sosednji Avstriji, privlači številne iskalce zaposlitve iz Slovenije. Toda zgolj želja ni dovolj, zato je dobro vedeti, kje in kako v Avstriji poiskati službo.

Kje najti najnovejše delovne priložnosti v Avstriji?

Ključ do uspešne zaposlitve v Avstriji je dostop do najnovejših delovnih priložnosti, ki se nenehno spreminjajo in prilagajajo potrebam trga dela. Kako torej najti najnovejše delovne priložnosti in delo Avstriji? Sploh veste, kje iskati in na koga se obrniti?

1. Hofmann Personal

Hofmann Personal je ugledna avstrijska agencija za zaposlovanje in delo v tujini, ki omogoča enostaven dostop do številnih delovnih mest v Avstriji. Njihova spletna platforma omogoča iskanje delovnih priložnosti glede na področje dela, lokacijo in druge parametre.

Hofmann Personal redno posodablja svojo ponudbo delovnih mest, zato je odličen vir za iskalce zaposlitve, ki želijo ostati na tekočem s trenutnimi priložnostmi.

Hkrati portal ponuja možnost oddaje življenjepisa, kar vam omogoča, da vas v agenciji kontaktirajo, ko se pojavi delovno mesto, ki ustreza vašim izkušnjam in željam.


Delo v proizvodnji (m/ ž/ s)

Kje? Lannach

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki je natančen, odgovoren in zanesljiv, ima po možnosti izkušnje v proizvodnji, je pripravljen na 3-izmensko delo in delo v nadurah, ima pogovorno znanje nemškega jezika na ravni B1, vozniško dovoljenje B kategorije in lasten prevoz.

Kaj te čaka? Tvoje naloge na delovnem mestu v proizvodnji bodo montaža in sestavljanje na liniji ter upravljanje stroja.

Kandidat si lahko na delovnem mestu obeta zaposlitev za nedoločen čas z možnostjo fiksnega prevzema s strani poslovnega partnerja, plačilo za to delovno mesto je 2.526.86 € bruto/mesec, zaposleni pa dobi tudi dodatek na izmensko delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Prijavi se na [email protected] ali na 0043664806768000.


2. Državna zaposlitvena služba (AMS)

Avstrijska zaposlitvena služba (AMS) je uradna ustanova, ki se ukvarja s posredovanjem delovne sile in nudenjem informacij o trgu dela v Avstriji.

Na njihovi spletni strani lahko najdete obsežen seznam delovnih mest, ki so na voljo po vsej Avstriji ter vse druge informacije, ki jih potrebujete za delo v Avstriji. AMS nudi tudi različne storitve za iskalce zaposlitve, kot so svetovanje, pomoč pri pripravi življenjepisa in usposabljanje.

3. Spletni oglasi za zaposlitev

Številni spletni portali, kot so Kariera, Mojedelo, LinkedIn in druge ponujajo tudi različne delovne priložnosti v Avstriji. S preprostim iskanjem lahko omejite rezultate glede na svoje želje in kvalifikacije ter iščete priložnosti, ki vam najbolj ustrezajo.

Pozorni bodite tudi na številne priložnosti za delo od doma, med katerimi se najdejo tudi avstrijski delodajalci.

Potencial za iskanje delovnih mest v tujini predstavljajo tudi socialna omrežja. Tako se veliko oglasov za delo v Avstriji pojavlja predvsem na Facebooku, kjer obstajajo tudi različne skupine, v katerih boste našli izključno informacije o delu v Avstriji.

4. Kontaktiranje podjetij neposredno

Pogosto je mogoče najti delovne priložnosti tako, da neposredno kontaktirate podjetja v Avstriji, ki vas zanimajo. Podjetje vas lahko tako povabi na razgovor, četudi morda v tistem trenutku ne ponujajo prostega delovnega mesta.

5. Informacije iz prve roke

Če že živite ali delate v Avstriji, se pogovarjajte s kolegi, prijatelji in sodelavci. Mnogi delodajalci raje zaposlujejo priporočene kandidate ali notranje kandidate. S pridobivanjem informacij iz prve roke lahko odkrijete priložnosti, ki niso javno objavljene in tako delo v Avstriji dobite na bolj neformalen način.

S pravilnim pristopom in uporabo različnih orodij imate velike možnosti za uspešno zaposlitev v Avstriji, ki bo ustrezala vašim željam in ciljem. Srečno pri iskanju vaše sanjske zaposlitve!

Hofmann Personal
Kako izkoristiti družabna omrežja za karierni razvoj?
ads placeholder