Gasilska brigada Maribor išče okrepitve, zaposlili bodo tri gasilce

Uredništvo , 02.10.23 ob 16:12

Na Gasilski brigadi Maribor iščejo tri nove sodelavce in sodelavke.

Gasilska brigada Maribor išče okrepitve, zaposlili bodo tri gasilce

Na Gasilski brigadi Maribor iščejo tri nove sodelavce in sodelavke, ki so pripravljeni sprejeti nove izzive v svojem življenju. Delovno mesto “Kandidat za Gasilca – M/Ž” ponuja priložnost za usposabljanje in delo na različnih področjih gasilskih nalog. Naloge vključujejo usposabljanje za opravljanje nalog gasilca pod strokovnim vodstvom mentorja, sodelovanje na gasilskih intervencijah, izvajanje požarne straže na javnih prireditvah, delo z gasilsko tehniko in še več, so zapisali v razpisni dokumentaciji.

Več informacij o razpisu najdete tukaj: http://www.gasilskabrigadamaribor.si/novice/02102023-iscemo-nove-sodelavce-in-sodelavke

Ponujajo zaposlitev za obdobje 12 mesecev, 1-mesečno poskusno delo ter 40-urni delovni teden s večizmenskim urnikom. Zahtevana izobrazba je srednja strokovna ali splošna, pri čemer niso zahtevane delovne izkušnje. Kandidati morajo dobro obvladati slovenski jezik.

Poleg tega je potrebno izpolnjevati psihofizično in zdravstveno sposobnost ter izpolnjevati določene druge pogoje, med njimi tudi posedovanje vozniškega izpita B kategorije in članstvo v gasilski organizaciji.

Način prijave
kandidati naj pošljejo vlogo po pošti
Kontakt za kandidata
Kontaktna oseba: NATALIJA SBÜLL
Telefon: 051 223 080
Naslov: Cesta proletarskih brigad 21 , 2000 MARIBOR