Dodobra smo zakorakali v maj, s čimer se strumno približujemo polovici koledarskega leta … Ste zadovoljni s potekom vaše karierne poti v 2024? Če odgovor ni navdušen »DA«, je morda čas za razmislek o novem kariernem koraku. Naj bo tokraten izbor zanimivih prostih delovnih mest vaša iztočnica ...

Skrbnik strank za prodajo poslovnih zavarovanj

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo najmanj srednješolsko izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri (V. stopnja), dve leti delovnih izkušenj, vozniški izpit kategorije B, dobro poznavanje dela z računalnikom in programskih orodij Microsoft Office, dovoljenje AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja, zaželeno znanje angleškega jezika, spretnost pri komuniciranju in delu s strankami, delo v timu, pripravljenost na izobraževanje, ter organizacijske veščine in samoiniciativnost.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu te čaka delo s poslovnimi strankami, skrbništvo za obstoječe poslovne stranke, svetovanje in skrb za poslovne stranke za vse vrste zavarovanj, pridobivanje novih poslovnih strank, izdelava ponudb, pridobivanje, sklepanje in preurejanje zavarovanj, svetovanje in podajanje strokovnih pojasnil zavarovancem in sodelavcem, načrtovanje, koordiniranje in izvajanje aktivnosti negovanja polic, priprava, sodelovanje in izvajanje aktivnosti za pospeševanje prodaje, sodelovanje pri razvoju novih zavarovalnih produktov, aktivno spremljanje strank v smeri boljše uporabniške izkušnje, priprava, izvajanje in sodelovanje pri strokovnem usposabljanju, priprava, izvajanje in sodelovanje pri razvoju in izobraževanju na področju produktov, podpornih aplikacij, postopkov in procesov dela, ter izdelava analiz in dajanje pobud in predlogov za izboljšanje poslovnih procesov.

Delovni čas je polni, delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas s poskusno dobo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Sodelavec v specializirani prodajalni

Kje? Tosama

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo najmanj V. stopnjo izobrazbe, kot so tehnik zdravstvene nege, farmacevtski tehnik ali druga ustrezna usmeritev, dodatna znanja s področja zdravstva, medicinskih pripomočkov in/ali farmacevtskih preparatov, izrazito naravnanost k strankam, smisel za prodajo, dobre komunikacijske sposobnosti, vsaj 1 leto delovnih izkušenj s področja prodaje ali izdaje medicinskih pripomočkov oz. zdravil, vozniški izpit kategorije B, samoiniciativnost, kreativnost in samostojnost pri delu, ter pripravljenost za delo v izmenah, občasno na drugi lokaciji.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu te čaka izdaja medicinsko tehničnih pripomočkov v specializirani prodajalni v skladu z zakonodajo in predpisi, svetovanje kupcem in uporabnikom na področju medicinsko tehničnih pripomočkov, prodaja drugih izdelkov v specializirani prodajalni, naročanje izdelkov ter urejanje prodajnega in razstavnega prostora, reševanje reklamacij, ter spremljanje prodaje in izdelava poročil.

Delovni čas je polni delovni čas, s poskusnim delom v trajanju 1 meseca.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delo v slaščičarni

Kje? Hlebček d.o.o.

Si za to delovno mesto? Delo kot pomočnik v slaščičarni vključuje pomoč pri pripravi delovne pozicije, pripravi in končni obdelavi slaščičarskih izdelkov (faza mešanja, rezanja, zlaganja), pakiranje slaščičarskih izdelkov …

Kaj te čaka? Na delovnem mestu te čaka polni delovni čas, delavnik je šestdnevni, praviloma pa se ti obeta dvoizmensko delo. Delovne izkušnje niso izrecno zahtevane, vendar v podjetju pričakujejo ročne spretnosti, zainteresiranost za tovrstno ročno delo, določeno stopnjo samostojnosti pri delu, učljivost in zmožnost sledenja navodilom za delo. Zahtevana izobrazba je vsaj pridobljena III. ali IV. Izobrazbena stopnja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajni svetovalec vozil Geely

Kje? Prodajni center Geely Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju zahtevajo najmanj V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, dobro razvite komunikacijske veščine, sposobnost razmišljanja izven okvirjev z namenom postati odličen prodajalec, veliko mero razumevanja za potrebe, občutke in čustva drugih, željo po učenju, napredovanju in izboljšanju prodajnih sposobnosti, ter odlično izražanje v slovenskem jeziku, zaželeno znanje angleškega jezika.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu v prodajnem centru Maribor se ti obeta delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, strokovno uvajanje v okviru prodajne akademije, kjer vas opremimo z ključnim naborom znanj za prodajo, konkurenčno plačilo z dodatnim nagrajevanjem, vezanim na prodajo, ter delovno okolje, grajeno na zaupanju in spodbujanju zaposlenih.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Fizioterapevt

Kje? Avstrija

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto fizioterapevta v podjetju pričakujejo kandidata z dokončano ustrezno izobrazbo, ki ima pogovorno znanje nemškega jezika, timsko orientiranost, natančnost in odgovornost. Zaželen je lasten prevoz, ni pa pogoj. Poleg tega je potrebno državljanstvo EU ali delovno dovoljenje za Avstrijo.

Kaj te čaka? Delo v rehabilitacijskih centrih, polni delovni čas. Podjetje ponuja dolgoročno zaposlitev s plačilom po avstrijski kolektivni pogodbi minimalno 2.500 € bruto, urejeno zdravstveno in pokojninsko zavarovanje, dodatke ter 13. in 14. plačo. Zagotavljajo tudi individualno svetovanje in podporo ter organizirano in financirano bivanje v primeru, da je kraj dela od vašega bivališča oddaljen več kot 120 km.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Raziskovalec bioloških mehanizmov in sistemov

Kje? Infinite, razvoj bio-medicinskih tehnologij d.o.o

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto podjetje pričakuje kandidata z doktoratom znanosti iz bioloških in sorodnih ved ali iz biokemije ter najmanj 3 leti delovnih izkušenj.

Poleg tega je zaželeno vozniško dovoljenje B in osnovno znanje angleškega jezika ter računalniških programov.

Kaj te čaka? Delo obsega raziskovanje celičnih odzivov na povzročitelje bolezni z namenom izboljšanja tehnologij napovedovanja bolezni, uporabo metod celične biologije in naprednih optičnih mikroskopij ter fizikalnega modeliranja.

Podjetje ponuja zaposlitev za določen čas v trajanju 24 mesecev, s poskusnim delom 6 mesecev in delovnim časom 40 ur na teden v dopoldanskem urniku. Okvirna plača znaša 3.000,00 evrov bruto mesečno.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Monter vodomerov

Kje? Mariborski vodovod

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto monterja vodomerov podjetje pričakuje kandidata s srednjo poklicno izobrazbo s področja metalurgije, strojništva ali kovinarstva ter najmanj 1 letom delovnih izkušenj. Poleg tega je zahtevano vozniško dovoljenje B.

Kaj te čaka? Delo obsega zamenjavo vodomerov, preverjanje dostopnosti in brezhibnosti cestnega zaklopnika, pregled lokacije vodomera, pregled dovodne cevi ter popravilo in predelave inštalacij pri vodomerih. Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas z 2-mesečnim poskusnim delom in delovnim časom 40 ur na teden v dopoldanskem urniku.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vzgojitelj v razvojnem oddelku

Kje? Osnovna šola Gustava Šiliha Maribor

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto vzgojitelja v razvojnem oddelku delodajalec pričakuje kandidata z visokošolsko izobrazbo 2. stopnje s področja izobraževalnih znanosti in izobraževanja učiteljev. Za sklenitev delovnega razmerja je potrebno pridobiti potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo o izobrazbi ter opravljenem strokovnem izpitu iz področja vzgoje in izobraževanja.

Kaj te čaka? Delo obsega neposredno izvajanje dodatne strokovne pomoči v vrtcih, sodelovanje s starši otrok ter opravljanje drugih nalog določenih z letnim delovnim načrtom. Ponujajo zaposlitev za določen čas oz. do vrnitve odsotne delavke na delo, s polnim delovnim časom 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!