V poletnih mesecih, ko se večina ljudi umika v senco in išče ohladitev, se za tiste, ki iščejo priložnosti za napredovanje v karieri, odpirajo nova vrata. Trenutno namreč priznana lokalna podjetja, kot so Ledinek Engineering, KIA center, Zavarovalnica Sava, Paloma, Comtron in druga, ponujajo raznolika delovna mesta v različnih sektorjih.

Če razmišljate o koraku naprej ali preprosto iščete nov izziv, je sedaj idealen čas, da raziskujete, kje bi se lahko uresničile vaše poklicne ambicije.

Vodenje in projektiranje elektro projektov

Kje? Ledinek Engineering d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za vodenje in projektiranje elektro projektov podjetje išče kandidata s stopnjo izobrazbe VI/1, VI/2 ali VII v smeri elektrotehnike ali mehatronike. Zaželeno je znanje in izkušnje iz področja industrijske avtomatizacije, čeprav to ni nujno.

Kandidat mora biti odgovoren, ambiciozen, proaktiven in imeti željo po strokovni ter osebni rasti. Prav tako v podjetju pričakujejo timsko delo, komunikativnost ter znanje angleškega ali nemškega jezika.

Kaj te čaka? Podjetje Ledinek Engineering d.o.o. ti ponuja interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju, kjer boš del pozitivne delovne klime v povezanem kolektivu.

Delovne naloge vključujejo sodelovanje pri izvedbi instalacij strojev in proizvodnih linij, vodenje projektov na področju elektro montaže, vodenje ekipe elektro monterjev pri izvajanju delovnih nalog na montaži pri stranki in na sedežu podjetja, sodelovanje z oddelkom elektro projektive pri usklajevanju tehnične dokumentacije ter sodelovanje s stranko pri usklajevanju podrobnosti projekta.

Delovni čas je fleksibilen, z možnostjo dela tako v Hočah kot v tujini. Pogodba o zaposlitvi prinaša dolgoročno varnost, stimulativno plačilo in delovno okolje, uvajanje v delo ter dodatne ugodnosti, kot so možnost vključitve v dodatno pokojninsko in kolektivno nezgodno zavarovanje ter športne aktivnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Koordinator zalednih procesov

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? Priznano podjetje išče motivirane posameznike za delovno mesto koordinatorja zalednih procesov v sektorju informacijske tehnologije. Kandidat mora imeti vsaj visokošolsko strokovno oz. 1. bolonjsko stopnjo ali univerzitetno izobrazbo oz. magisterij stroke (2. bolonjska stopnja) v ekonomski ali drugi ustrezni smeri, ter dve leti delovnih izkušenj.

Zahtevamo tudi vozniški izpit B kategorije, znanje angleškega jezika ter napredno poznavanje in uporabo programskih orodij Microsoft Office. Pomembne so ciljna usmerjenost, naravnanost k rezultatom, organizacijske sposobnosti, natančnost, zanesljivost, samoiniciativnost ter sposobnost za timsko delo.

Kaj te čaka? V Zavarovalnici Sava, d.d., te čaka delo v spoštljivem, prijetnem in spodbudnem delovnem okolju. Kot del ekipe boš aktivno sodeloval, usmerjal in nadzoroval zunanje sodelavce s področja IT, izvajal, planiral in nadzoroval porabo IT povezanih stroškov in investicij, pripravljal in vzdrževal uporabniško dokumentacijo ter vodil in pripravljal razno dokumentacijo in analize.

Prav tako bo kandidat nudil podporo delovanju odborov, koordiniral projektne in linijske aktivnosti znotraj informatike ter spremljal ključne kazalnike delovanja informatike. Podjetje nudi uvajanje v delo pod mentorstvom strokovnjakov, priložnost za karierni razvoj, osebno in strokovno rast, fleksibilen delovni čas in možnost dela od doma.

Ob tem podjetje ponuja kolektivno nezgodno, dodatno pokojninsko in kolektivno zdravstveno zavarovanje, nagrade iz naslova poslovne uspešnosti ter številne ukrepe za usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Delovno razmerje bo sklenjeno za nedoločen čas, s poskusno dobo šest mesecev in s polnim delovnim časom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Inženir industrijske avtomatizacije

Kje? Ledinek Engineering d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto inženirja industrijske avtomatizacije - PLC podjetje išče samostojne in motivirane posameznike, bodisi izkušene strokovnjake ali mlade inženirje elektrotehnike, mehatronike ali strojništva.

Če ste pred kratkim diplomirali ali pa ste zaposleni v podjetju, kjer čutite omejene možnosti za razvoj, in ste željni novih znanj na področju industrijske avtomatizacije, nadzornih sistemov in pogonske tehnike, potem ste pravi kandidat. Pomembna je želja po pridobivanju novih znanj, kreativnost, samoiniciativnost in pripravljenost na občasno delo v tujini. Predznanje iz PLC programiranja je zaželeno, ni pa pogoj.

Kaj te čaka? Podjetje Ledinek Engineering d.o.o. ponuja zanimivo in dinamično delo v okolju, ki omogoča osebno in strokovno rast.

Delovne naloge vključujejo programiranje lesnoobdelovalnih strojev in naprav (PLC, HMI), zagon ter optimizacijo strojev in linij v podjetju in pri kupcu, izvajanje izobraževanj uporabnikov ter podporo uporabnikom in vzdrževalcem.

Zaželena so znanja iz področja elektrotehnike, mehatronike ali strojništva ter znanje tujega jezika (nemščina in/ali angleščina). Poznavanje programskega okolja SIMATIC-S7 / TIA Portal je prednost, ni pa pogoj.

Nudijo stimulativno in redno plačilo, zaposlitev za 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, urejeno in stabilno delovno okolje ter visok nivo bivanja ob napotitvi v tujino.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strokovni sodelavec financ in računovodstva

Kje? Paloma

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto strokovnega sodelavca financ in računovodstva podjetje išče kandidate z visokošolsko strokovno ali univerzitetno izobrazbo ter vsaj eno leto delovnih izkušenj na področju računovodstva in/ali financ v velikem podjetju.

Od kandidata v podjetju zahtevajo operativno poznavanje davčne osnove, aktivno znanje angleškega jezika ter poznavanje MS Office programskih orodij. Pomembne so komunikacijske sposobnosti, timsko delo, vztrajnost, natančnost, odgovornost, zanesljivost in samostojnost.

Kaj te čaka? Podjetje Paloma d.d., z 150-letno tradicijo proizvodnje in trženja higienskih izdelkov, ponuja stabilno in v prihodnost usmerjeno delovno okolje. Kot strokovni sodelavec financ in računovodstva bo novi sodelavec knjižil prejete račune, vodil saldakonte in usklajeval s partnerji, obračunaval in knjižil porabo materiala in blaga, opravljal računovodska administrativna dela ter nadziral in kontroliral računovodsko dokumentacijo. Poleg tega bo kandidat izvajal ostala dela po navodilih nadrejenega.

Podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem šest mesecev, stimulativno plačilo in nadpovprečen regres, kolektivno nezgodno zavarovanje, možnost ugodnega nakupa Palominih izdelkov, prijazno in urejeno delovno okolje, usposabljanje in uvajanje po programu za novo zaposlene ter priložnost za rast in uresničevanje ambicij in potencialov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja elektro montaže na terenu

Kje? Ledinek Engineering d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za vodjo elektro montaže na terenu podjetje išče kandidata z močnim tehničnim znanjem iz področja elektrotehnike v strojegradnji. Idealen kandidat ima vodstvene sposobnosti, je sposoben voditi in motivirati ekipo, ima razvite komunikacijske veščine ter sposobnost zaznavanja in reševanja problemov.

Prav tako podjetje pričakuje organizacijske sposobnosti, prilagodljivost in inovativnost, razvito zavest o varnosti in zdravju pri delu ter digitalno pismenost. Kandidat mora znati vsaj en tuj jezik.

Kaj te čaka? Podjetje Ledinek Engineering d.o.o. ti ponuja priložnost za delo v pozitivni delovni klimi, kjer boš del uspešnega in rastočega kolektiva. Delovne naloge vključujejo načrtovanje in koordinacijo aktivnosti povezanih z elektro montažo na terenu, sodelovanje pri pripravi elektro dokumentacije, nadzor kakovosti izvedbe elektro del na projektu, vodenje in motiviranje ekipe elektromonterjev pri stranki ter komunikacijo s stranko, sodelavci in podizvajalci na objektu.

Poleg tega boš reševal manjša tehnična neskladja na licu mesta ter upravljal dokumentacijo, vključno z vodenjem evidence sprememb in napredka montaže. Delovni čas je fleksibilen, z možnostjo dela tako v Hočah kot v tujini. Pogodba o zaposlitvi prinaša dolgoročno varnost, stimulativno plačilo in delovno okolje, uvajanje v delo ter druge bonitete.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

CNC operater

Kje? Marovt

Si za to delovno mesto? Podjetje CNC operaterja, ki bo poskrbel za posluževanje CNC strojev, kontroliral in nadzoroval kvaliteto obdelovancev z merilnim orodjem ter izvajal samokontrolo proizvodov.

Kandidat bo vodil evidence in zapise, skrbel za tekoče vzdrževanje delovnih strojev in priprav ter izvajal notranji transport proizvodov. Pomembna je tudi skrb za čisto in urejeno delovno okolje ter opravljanje drugih del po navodilih nadrejenega.

Kandidat mora imeti srednjo ali nižjo poklicno izobrazbo tehnične smeri, poznati CNC stroje, biti računalniško pismen, dosleden in natančen pri izvajanju nalog, odgovoren za svoje delo, samoiniciativen in sposoben timskega dela. Vozniški izpit B-kategorije je prav tako zahtevan. Izkušnje niso nujne, zaželene pa so v razponu od 0 do 1 leta.

Kaj te čaka? V podjetju Marovt d.o.o., ki se ponaša s petdesetletnimi izkušnjami in inovativnimi metodami, novega sodelavca čaka delo v dinamičnem, ustvarjalnem in mednarodnem okolju. Kot CNC operater bo skrbel za kakovost naših izdelkov in pomagal pri doseganju visoke stopnje avtomatizacije in digitalizacije proizvodnje.

Podjetje ponuja delo s polnim delovnim časom in zaposlitev za nedoločen čas po poskusnem obdobju šestih mesecev. Poleg rednega in stimulativnega plačila podjetje nudi še izplačilo poslovne uspešnosti ob koncu leta ter možnost osebnega in strokovnega razvoja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Inženir računalništva in informatike

Kje? Ledinek Engineering d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto inženirja računalništva in informatike podjetje išče samostojne in motivirane sodelavce, ki so pripravljeni na razvoj in zagon lastnih rešitev za upravljanje avtomatiziranih proizvodnih linij.

V podjetju si želijo, da imate izkušnje s programiranjem v enem izmed naslednjih programskih jezikov: Java, Python, C, C++, C#, Ruby, Go ali Swift.

Prav tako so zaželene izkušnje s spletnim programiranjem v Javascriptu ter poznavanje spletnih frameworkov, kot so Angular.JS, Ember.JS ali React.JS. Zaželeno je tudi poznavanje administracije operacijskega sistema Linux ter pridobljena 2. bolonjska stopnja izobrazbe.

Kaj te čaka? Podjetje Ledinek Engineering d.o.o. ti ponuja priložnost za delo v prijetnem in sodobnem delovnem okolju z nadarjenimi strokovnjaki različnih strok. Delovne naloge vključujejo razvoj informacijskega sistema inovativnega podjetja za izdelavo strojne in avtomatizirane opreme, pripravo doma/v podjetju in zagon pri stranki, nadzor in usmerjanje proizvodnje ter zbiranje statistike o proizvodnji s komunikacijo Java PLC krmilniki.

Prav tako bo kandidat skrbel za komunikacijo z ERP sistemi strank v Pythonu (Django), izdelavo grafične vizualizacije proizvodnje v React.JS ter sistemsko administracijo industrijskih panelov in računalniških sistemov, ki tečejo na Linux-u.

Poleg tega podjetje ponuja sodelovanje pri kreiranju naprednih rešitev in delo na mednarodnih projektih s tujimi kupci, izobraževanje, mentorstvo ter pomoč in podporo pri uvajanju na delovno mesto, urejeno in stabilno delovno okolje, možnost zaposlitve za nedoločen čas ter stimulativen finančni paket.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Servisni svetovalec - Sprejemnik vozil v KIA CENTRU Maribor

Kje? KIA center Maribor

Si za to delovno mesto? Center išče komunikativno osebo z odličnimi organizacijskimi in prodajnimi sposobnostmi. Delo novega kandidata bo obsegalo izdelavo in posredovanje ponudb za servisne storitve, sprejem in svetovanje kupcem, naročanje strank na servis, planiranje ter skrb za optimalno zasedenost servisnih kapacitet.

Prav tako boste odpirali delovne naloge z opisom popravil v skladu z zahtevami stranke, svetovali in prodajali servisne storitve ter dodatno opremo, in obveščali stranke o poteku servisne storitve.

Kaj te čaka? V KIA Centru Maribor novega sodelavca čaka dinamično delo v uspešnem kolektivu, kjer bo skupaj z ekipo skrbel za zadovoljstvo strank. Podjetje ponuja priložnost za profesionalni razvoj in dostop do novih znanj.

Delo poteka v izmenah, za kar je potrebna pripravljenost. Zaposlitev je za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Poleg stimulativnega plačila bo imel kandidat priložnost delati v okolju, kjer se ceni urejenost, veselje do dela s strankami in odlične organizacijske ter prodajne sposobnosti. Podjetje pričakuje, da ima kandidat vozniški izpit B kategorije, obvlada računalniške programe MS Office ter zna slovenski in angleški jezik.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Skrbnik spletne trgovine

Kje? Comtron

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto skrbnika spletne trgovine se od kandidatov pričakuje izobrazba V., VI. ali VII. stopnje ali druga primerna izobrazba. Poleg tega morajo imeti napredno znanje oblikovanja, biti komunikativni in ciljno usmerjeni ter imeti vsaj eno leto izkušenj z urednikovanjem spletnih trgovin.

Kaj te čaka? V podjetju Comtron d.o.o. v Mariboru kandidata čakajo različne delovne naloge, kot so urejanje spletne trgovine, priprava marketinškega materiala in mailingov, SEO optimizacija, skrb za asortiman artiklov v spletni trgovini, skrb za naročila in upravljanje zalog.

Delovni čas je po dogovoru, ponujajo pa dinamično in kreativno delo, timsko delo, spoznavanje najnovejših tehnologij, urejen delovnik ter kavo in sadje v pisarni. Oblika zaposlitve je za določen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!