Že res, da te dni obeležujemo praznik dela, a med prvomajskimi prazniki smo najraje kar najbolj »brezdelni«. Če vseeno gledate nekoliko naprej ter razmišljate tudi o osvežitvi kariere, je danes pred vami svež TOP ŠIHT izbor zanimivih lokalnih prostih delovnih mest.

Delo v Oljarni Kocbek

Si za to delovno mesto? Če ti delo ni tuje, če si organiziran, samostojen in iznajdljiv, če ti ustrezata tako timsko kot samostojno delo ter če že imaš nekaj izkušenj, se ti ponuja priložnost za delo v priznani Oljarni Kocbek.

V podjetju si želijo kandidata z osnovnošolsko ali srednješolsko izobrazbo ter izpitom vsaj B kategorije, zaželeno pa je tudi znanje tujih jezikov.

Kaj te čaka? Oljarna Kocbek na delovnem mestu delavca v proizvodnji ponuja delo v urejeni proizvodnji, pri čemer lahko s delom začneš takoj. Nudijo redno in stimulativno plačilo, zaposlitev v stabilnem in urejenem podjetju ter dolgoročno sodelovanje.

Zaposlitev je za nedoločen čas, pri čemer se delovno razmerje sklepa s polnim, torej 40-urnim delovnim časom. Delo se opravlja v poslovnih prostorih delodajalca s sedežem: Stara Gora 1, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici.

Na delovno mesto se lahko prijavite na naslov [email protected], več informacij pa lahko dobite na kontaktu Mihaela Kocbek - 041 331 241.

Programer PLC krmilnikov

Kje? INEL d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so izkušnje na področju programiranja Siemens S7 krmilnikov, obvladanje programskega orodja Simatic TIA portal, WinCC, Simatic Manager, StartDrive, izkušnje na področju avtomatizacije procesov, želja po osvajanju novih znanj in izkušenj, sposobnost dela v timu, kreativnost in samoiniciativnost, najmanj visokošolska izobrazba tehnične smeri ali primerne delovne izkušnje, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika, izpit B-kategorije, ter delovne izkušnje vsaj 3 leta.

Kaj te čaka? Delovno mesto programerja PLC krmilnikov pri podjetju INEL d.o.o. vključuje programiranje Siemens S7 krmilnikov (S7-1500, S7-1200, S7-300), programiranje varnostnih krmilnikov Simatic distributed safety, programiranje servo pogonov SINAMICS S120, S200, S210, V90, programiranje Simatic HMI panelov Basic, Comfort, Unified, razvoj in načrtovanje programske opreme za avtomatizacijo, testiranje in zagon naprav na sedežu podjetja in deloma na terenu, ter izdelava tehnične dokumentacije.

Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Sodelavec za kontrolo najemnih pogodb

Kje? TEDi Betriebs d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo odlično znanje nemškega jezika za pisno in govorno komunikacijo, srednjo ali višjo izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, dobro računalniško pismenost za delo z Excel preglednicami, celosten pristop in analitične sposobnosti, ter lastnosti kot so fleksibilnost, samoiniciativnost, natančnost, organiziranost in sistematičnost.

Kaj te čaka? Delovno mesto sodelavca za kontrolo najemnih pogodb pri podjetju TEDi Betriebs d.o.o. vključuje preverjanje in kontrolo prejetih računov za obratovalne stroške in najemnino v skladu z najemno pogodbo, organizacijo dobaviteljev in ponudnikov storitev, komunikacijo z najemodajalci in upravljalci najemnih objektov, pripravo poročil in sestavo preglednic stroškov po posameznem objektu, pripravo poročil ter redno komunikacijo z nadrejenimi glede projektov in stanja najemnih pogodb in stroškov, ter kontrola in obračun indeksacije cen najemnin v skladu z najemnimi pogodbami.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Vodja skupine

Kje? Zavarovalnica Sava, d.d.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo 10 let delovnih izkušenj, od teh vsaj 5 let na vodstvenih pozicijah, poglobljeno tehnično znanje, poznavanje konceptov arhitekture podjetja (EA) in tehnične arhitekture, poznavanje procesnih modelov informatike, finančna pismenost in poznavanje principov IT kontrolinga, poznavanje konceptov IT revidiranja (COBIT), poznavanje osnov projektnega vodenja (PMBOOK), poznavanje regulatornih okvirjev (DORA, EIOPA), poznavanje konceptov upravljanja IT tveganj, vodstvene kompetence, kompetence za motiviranje in razvoj zaposlenih.

Osnovni pogoji vključujejo univerzitetno izobrazbo oz. magisterij stroke (2. bolonjska stopnja) računalniške ali druge ustrezne smeri, znanje angleškega jezika, vozniški izpit B kategorije, ciljna usmerjenost, naravnanost k rezultatom, vodstvene sposobnosti, organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost in sposobnost za timsko delo.

Kaj te čaka? Delovno mesto vodje skupine v sektorju informacijske tehnologije pri podjetju Zavarovalnica Sava, d.d. vključuje vodenje področja upravljanja informatike in koordinacijo dela skupine sodelavcev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Asistent projektnega vodje

Kje? PROPLUS inženiring, projektiranje, družba za inženiring, projektiranje, gradbeništvo, trgovino, gostinstvo in druge storitve, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Delovno mesto asistenta projektnega vodje pri podjetju PROPLUS inženiring, projektiranje, d.o.o. v Mariboru vključuje izvajanje storitev gradbenega nadzora vključno s pripravo poročil, podpornih nalog, sestavljanje in pošiljanje dokumentacije ter spremljanje, vodenje in vnašanje v bazo podatkov, zagotavljanje rokov.

Če imate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje smeri gradbeništvo, vsaj 4 leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje kategorije B ter osnovno znanje hrvaškega jezika in računalniških veščin, ste vljudno vabljeni, da pošljete svojo vlogo.

Kaj te čaka? Trajanje zaposlitve je nedoločen čas, poskusno delo ni zahtevano, delovni čas je 40 ur na teden, urnik dela je dopoldan.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Koordinator jezikovnih tečjev

Kje? DOBA Evropsko poslovno izobraževalno središče

Si za to delovno mesto? Delovno mesto koordinator jezikovnih tečajev vključuje načrtovanje, organizacijo in spremljanje izvajanja jezikovnih programov, pripravo urnikov, razporedov tečajev, oblikovanje skupin, sodelovanje s predavatelji in spremljanje pedagoškega procesa, izvajanje nalog za potrebe izpitnega centra ter pripravo ponudb in pogodb za udeležence jezikovnih tečajev.

Delo je kot nalašč za vas, če imate zaključeno dodiplomsko ali magistrsko izobraževanje s področja tujih jezikov, komunikacijske in organizacijske sposobnosti, ste pripravljeni na nenehno učenje ter dobro poznate in uporabljate IKT.

Kaj te čaka? Trajanje zaposlitve je določen čas, 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Delovni čas je 20 ur na teden, urnik dela je dopoldan.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Spremljevalec gibalno oviranih otrok v vrtcu

Kje? Vrtec Ivana Glinška Maribor

Si za to delovno mesto? Delovno mesto vključuje sodelovanje pri dejavnostih, ki izboljšujejo fizični, socialni, čustveni in intelektualni razvoj otrok v šoli in vrtcu, pomoč gibalno oviranim otrokom pri premagovanju ovir, pomoč učitelju pri poučevanju učencev ali dijakov, ki potrebujejo posebno skrb in nego, pomoč otrokom pri učenju socialnih spretnosti, pomoč pri pripravi učnega gradiva, skrb za notranje in zunanje prostore za učne in rekreacijske dejavnosti, skrb za avdiovizualno opremo, računalnike in druge učne pripomočke, izvajanje laboratorijskih vaj, ter pomoč učitelju predmeta pri pouku in drugih oblik organiziranega dela z učenci.

Če imate srednjo strokovno ali splošno izobrazbo ter 3 mesece delovnih izkušenj, dobro znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje, ste vljudno vabljeni, da pošljete svojo prošnjo.

Kaj te čaka? Trajanje zaposlitve je določen čas do 31. 8. 2024, delovni čas je 40 ur na teden, poskusno delo ni zahtevano.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Samostojni strokovni delavec

Kje? Center za vseživljenjsko učenje, Univerza v Mariboru

Si za to delovno mesto? Delovno mesto vključuje pripravo podlag za izvajanje dejavnosti s strokovnega področja, sodelovanje, pripravo stališč in strokovnih predlogov pri obravnavi študijskih tematik, svetovanje kandidatom za vključevanje v programe vseživljenjskega učenja, ter mnoge druge naloge.

Zahtevana izobrazba je visokošolska 2. stopnje, izkušnje s področja izobraževanja ali vodenja projektov pa naj bodo vsaj 1 leto.

Kaj te čaka? Zaposlitev je določena za čas do 30. 11. 2025, s polnim delovnim časom 40 ur na teden, pri čemer je poskusno delo 3 mesece.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?

Dokumentalist

Kje? Državno odvetništvo Republike Slovenije, Zunanji oddelek v Mariboru

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto pričakujejo kandidata z visokošolsko strokovno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) in vsaj 8 meseci delovnih izkušenj. Poleg tega je potrebno znanje strojepisja - desetprstno slepo tipkanje.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje sprejem, razvrščanje, klasificiranje in odpremo pošte, elektronsko poslovanje, vodenje vpisnikov, administrativno tehnične naloge pisarne ter druge naloge po navodilih nadrejenega ali po odredbi. Delo poteka 40 ur na teden v dopoldanskem času.

Trajanje zaposlitve je določeno za 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom. Poleg tega je možno napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več?