Izbrali smo nekaj zanimivih in perspektivnih prostih delovnih mest, ki so trenutno objavljena na različnih spletnih portalih. Morda je med njimi tudi vaša sanjska služba!

Razvojni inženir – razvoj programske opreme za vgrajene sisteme (embedded systems)

Kje? Hisense Gorenje Europe, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevana je najmanj VI. stopnja izobrazbe s področja računalništva, elektrotehnike ali sorodnih ved ter znanje programskih jezikov C, C++, Java, Python in drugih.

Kaj te čaka? Podjetje Hisense Gorenje Europe, d.o.o. išče razvojnega inženirja, ki bo sodeloval pri načrtovanju arhitekture programske opreme, razvoju in implementaciji inovativnih algoritmov na področju velikih gospodinjskih aparatov, ter možnosti razvoja programske opreme na področju uporabniških vmesnikov (GUI).

Prosto delovno mesto bo obsegalo delo v tehnološko naprednem podjetju in mednarodnem okolju ter visoko motiviranem timu, zaposlitev za nedoločen čas, možnost dodatnega izobraževanja, možnost pridobitve dodatnega znanja pri razvoju programske opreme za vgradne sisteme, možnost kariernega napredovanja v vodjo manjšega razvojnega tima na področju razvoja programske opreme, stimulativno plačilo vezano na delovno uspešnost, sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami …

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja servisnega centra CNC strojev

Kje? BTS Company d.o.o.

Si za to delovno mesto? Pričakujejo komunikativno osebo z najmanj V. stopnjo tehnične izobrazbe (strojna izobrazba predstavlja prednost), izkušnjami na delih servisiranja CNC strojev ali ostalih del s CNC stroji ter vozniškim dovoljenjem B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje BTS Company d.o.o. išče vodjo servisnega centra CNC strojev, ki bo odgovoren za vodenje ekipe, organizacijo in koordinacijo servisnih del ter skrb za zadovoljstvo strank.

V podjetju nudijo možnost napredovanja, priložnost za delo in vodenje oddelka v izjemno uspešnem podjetju, ki zastopa svetovno najbolj priznane proizvajalce na področju strojne obdelave, robotizacije in orodij, dolgoročno zaposlitev v močnem, stabilnem podjetju, možnost izobraževanja, uporabo sodobnih komunikacijskih naprav, uporabo službenega vozila …

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajalec motornih koles in moto opreme

Si za to delovno mesto? Zaželene so izkušnje s prodajo, znanje angleškega jezika, ter seveda ljubezen do motorizma.

Kaj te čaka? Podjetje TC MOTO SHOP d.o.o. išče prodajalca motornih koles in moto opreme, ki bo svetoval strankam pri izbiri prave opreme za njihove ture in avanture. Spoznaval bo svetovno priznane vodilne znamke na področju zaščitne motoristične opreme ter dodatne opreme za vse znamke motornih koles.

V podjetju lahko pričakujete pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas , delo v podjetju z več kot 25 letno tradicijo, možnost koriščenja kartice ugodnosti za zaposlene delo v stabilnem delovnem okolju, posluh za ideje in predloge, mesečno plačilo med 1100€ in 1200€ neto, stimulativno plačilo ter izmensko delo, razporejeno med 9. in 19. uro med tednom, ob sobotah pa do 17. ure.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Mehatronik ali elektrotehnik za popravilo električnih transportnih naprav

Kje? Podjetje PARKELJ d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevana je najmanj IV. stopnja izobrazbe s področja mehatronike ali elektrotehnike ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje PARKELJ d.o.o. išče mehatronika ali elektrotehnika, ki bo opravljal servisiranje in vzdrževanje viličarjev in transportne tehnike v Koroški regiji. Nudijo redno in stimulativno plačilo, možnost osebnega rasti in dodatnega usposabljanja ter izobraževanja v tujini, mentorstvo v času uvajanja, ter odzivno tehnično podporo.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Monter

Kje? LESNINA LES-MMS trgovska družba d.o.o.

Si za to delovno mesto? Pričakujejo osebo z najmanj III. stopnjo izobrazbe, izkušnjami z montažo pohištva, ter vozniškim dovoljenjem B kategorije.

Kaj te čaka? Podjetje LESNINA LES-MMS trgovska družba d.o.o. išče monterja, ki bo sodeloval pri montaži pohištva in opreme v prodajnih salonih in pri strankah. Nudijo zanimivo in samostojno delo, možnost izobraževanja in profesionalnega razvoja.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajni svetovalec v prodajnem salonu v Mariboru

Kje? Kamag d.o.o., franšiza podjetja Pirnar d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevana je najmanj V. stopnja izobrazbe, izkušnje s prodajo, ter znanje angleškega jezika.

Kaj te čaka? Podjetje Kamag d.o.o., franšiza podjetja Pirnar d.o.o. zaposli prodajnega svetovalca v prodajnem salonu v Mariboru. Delo obsega svetovanje strankam pri nakupu vhodnih vrat, pripravo ponudb, sklepanje pogodb, ter spremljanje zadovoljstva strank. Nudijo stimulativno plačilo, možnost napredovanja ter delo v prijetnem kolektivu.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Razvojni ekolog

Kje? Mariborska livarna Maribor d.d.

Si za to delovno mesto? Zahtevana je najmanj VII. stopnja izobrazbe s področja ekologije, kemije, strojništva ali sorodnih ved, ter znanje angleškega jezika.

Kaj te čaka? Podjetje Mariborska livarna Maribor d.d. išče razvojnega ekologa, ki bo skrbel za varstvo okolja, energetsko učinkovitost ter trajnostni razvoj podjetja. Delo obsega spremljanje zakonodaje in standardov s področja varstva okolja, pripravo poročil in analiz, sodelovanje pri razvojnih projektih ter izvajanje ukrepov za zmanjšanje vpliva na okolje.

V podjetju nudijo priložnost za osebni in poklicni razvoj, sodelovanje na inovativnih projektih ter priložnost za hitro napredovanje.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja poslovalnice Levi’s

Kje? Europa 92 d.o.o.

Si za to delovno mesto? Pričakujejo osebo z najmanj V. stopnjo izobrazbe, izkušnjami z vodenjem v maloprodaji, ter strastjo do modne industrije.

Kaj te čaka? Podjetje Europa 92 d.o.o. išče vodjo poslovalnice Levi’s v Mariboru, ki bo odgovorna za vodenje prodajnega tima, doseganje prodajnih ciljev ter zagotavljanje vrhunske storitve strankam. Nudijo konkurenčno plačilo, bonusni sistem ter možnost kariernega razvoja.

Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!