V rubriki TOP ŠIHT v tem tednu predstavljamo izbor izstopajočih prostih delovnih mest številnih podjetij. Se morda med njimi najde priložnost tudi za vas?

Office manager

Kje? JKPS d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Office manager pri podjetju JKPS d.o.o. iščejo kandidata, ki ga odlikujejo poštenost, zanesljivost, natančnost in redoljubnost. Kandidat mora biti prijazen, skrben in spoštljiv, imeti izjemne komunikacijske sposobnosti ter sposobnost vzpostavljanja odnosov s strankami.

Veselje do administrativnih del in sposobnost njihovega opravljanja z odliko ter v dogovorjenem času je nujno. Potrebna je tudi sposobnost delovanja v hitrem in dinamičnem okolju, samoiniciativnost in motiviranost. Kandidat mora obvladati slovenski jezik, tako govorno kot pisno, ter imeti dobro znanje angleškega jezika, znanje drugih tujih jezikov pa je prednost.

Zahtevana je minimalno VI. stopnja izobrazbe, vozniški izpit kategorije B in delovne izkušnje v obsegu 1-3 let.

Kaj te čaka? Podjetje JKPS d.o.o. v Mariboru ponuja priložnost za redno zaposlitev za nedoločen čas. Naloge bodo obsegale samostojno vodenje administrativnih del in celotne dokumentacije v tajništvu, pomoč v pisarni, sprejem strank, organizacijo terminov montaž, pripravo vlog za Eko sklad, koordinacijo med monterji, prodajo nadomestnih delov, pomoč pri upravljanju marketinških kanalov, pripravo marketinških kampanj, izvajanje aktivnosti za pripravo sejmov, administrativno podporo direktorju podjetja, vnos potnih nalogov zaposlenih ter vodenje evidenc. Delovni čas je polni delovni čas.

Ponujajo na novo urejene delovne prostore, prilagodljiv delovnik, ki omogoča ravnovesje med družinskim in zasebnim življenjem, konkurenčno plačilo v višini 1900 € bruto plus dodatki ter možnost za profesionalni in osebni razvoj. Zaposlitev bo za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Delavec v oddelku finalizacije

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto pri priznanem dobavitelju za avtomobilsko industrijo iščejo kandidata, ki ima vsaj končano II. stopnjo izobrazbe in dobro fizično pripravljenost. Zaželene so tudi izkušnje iz proizvodnje. Kandidat bo moral opravljati naloge, kot so obdelovanje ulitkov, brušenje, premazovanje in pregledovanje.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja. Delo poteka v treh izmenah, kar pomeni, da je delovni čas razporejen preko celega dneva.

Organiziran je tudi prevoz iz Maribora in drugih krajev, kar olajša prihod na delo. Kandidat bo zaposlen v proizvodnji, kjer bo skrbel za obdelovanje ulitkov, brušenje, premazovanje in pregledovanje izdelkov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja MPE Hobby Hoče

Kje? Slovenijales

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto vodja MPE Hobby Hoče - vodja MPE II. pri podjetju Slovenijales trgovina d.o.o. iščejo kandidata, ki ima vsaj IV. ali V. stopnjo strokovne izobrazbe ekonomske, tehnične ali druge ustrezne smeri ter vsaj tri leta delovnih izkušenj.

Kandidat mora imeti sposobnost vodenja, organiziranja, dela z ljudmi, biti komunikativen, kreativen, samostojen, natančen in vljuden. Potrebna je tudi sposobnost uporabe PC in programskih orodij ter vozniški izpit kategorije B.

Želene kompetence vključujejo sposobnost uporabe strokovnega, tehničnega in funkcionalnega znanja ter izkušenj, sposobnost odločanja, komuniciranja in vodenja, hitro prilagajanje in odzivanje na priložnosti, pogajalske in komercialne sposobnosti ter zavzetost za doseganje rezultatov in prevzemanje odgovornosti.

Kaj te čaka? Podjetje Slovenijales trgovina d.o.o. ponuja zaposlitev za določen čas šestih mesecev z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Delovno mesto se nahaja v Hočah, kjer boste delali v dobro povezanem in utečenem kolektivu, ki spodbuja timski duh in pozitivno podjetniško klimo.

Naloge bodo vključevale doseganje mesečnih in letnih planov prometa in RVC, vodenje, koordiniranje, nadziranje in organiziranje dela v MPE, delegiranje dela, nadzor nad materialnim poslovanjem in ažurnostjo obdelovanja poslovnih dokumentov ter izvajanje predpisov in navodil.

Prav tako boste pripravljali plane in spremljali realizacijo planov, izvajali ukrepe za doseganje pričakovanih rezultatov, analizirali poslovanje MPE ter sodelovali pri oblikovanju poslovne politike. Ponujajo priložnost za osebni in strokovni razvoj, kvaliteten in strukturiran program uvajanja ter stimulativno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Projektni asistent

Kje? RAP – Ing. d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto projektni asistent iščejo kandidata, ki ima zaključeno vsaj 1. stopnjo bolonjskega študija tehnične smeri, zaželeni smeri sta telekomunikacije ali multimedija. Kandidat mora imeti poznavanje IT sistemov in omrežij, zaželene pa so tudi izkušnje pri izvedbi multimedijskih in IT rešitev.

Potrebna je motiviranost za delo v timu ter sodelovanje s strankami, zanesljivost, predanost podjetju in stroki, poslovnost in poštenost pri delu, znanje angleščine, računalniška pismenost (Word, Excel, Outlook, Visio, Adobe, MS Teams, Asana) in zaželeno poznavanje osnov (AutoCAD, SketchUp, Adobe, MS Project). Kandidat mora biti komunikativen, urejen, točen in odgovoren. Zahtevane so delovne izkušnje v obsegu 1-3 let.

Kaj te čaka? Podjetje RAP - Ing d.o.o. ponuja zaposlitev za nedoločen čas po preizkusni dobi. Delovno mesto se nahaja v Ljubljani, kjer boste pripravljali projektne in tehnične rešitve na področju naprednih multimedijskih sistemov v sodelovanju s prodajno ekipo.

Naloge bodo vključevale spremljanje in skrb za projekte ter koordinacijo in izvajanje aktivnosti na terenu, ter pomoč pri pripravi tehničnih rešitev po specifikacijah iz razpisnih dokumentacij. Delovni čas je polni delovni čas.

Ponujajo delo z najnovejšimi multimedijskimi in IT tehnologijami, sodelovanje s svetovno priznanimi partnerji, izobraževanje v tujini in doma na področju produktnih rešitev, zanimivo in raznoliko delo v pisarni in na terenu, delo v ekipi, ki je pripravljena prenašati znanje, prijetno in urejeno delovno okolje z usmerjeno strategijo, stimulativno delo in nagrajevanje po uspešnosti ter možnost napredovanja. Poskusno delo traja šest mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Samostojni knjigovodja

Kje? S.Oliver d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto Samostojni knjigovodja m/ž pri podjetju S. OLIVER S L O d.o.o. v Mariboru iščejo kandidata z visokošolsko 1. stopnjo ali visokošolsko strokovno izobrazbo s področja računovodstva in revizije.

Kandidat mora imeti vsaj eno leto delovnih izkušenj. Potrebna je tudi osnovna raven znanja angleškega in nemškega jezika ter zelo dobro znanje slovenskega jezika. Kandidat mora imeti vozniško dovoljenje kategorije B in osnovna znanja urejevalnikov besedil, dela s preglednicami ter dela z bazami podatkov.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja zaposlitev za določen čas šestih mesecev z delovnim časom 40 ur na teden. Poskusno delo ni zahtevano. Vaše naloge bodo vključevale samostojno knjiženje računov in vodenje poslovnih knjig, knjiženje poslovnih dogodkov, terjatev in obveznosti ter druge sorodne naloge. Delo bo potekalo v Mariboru, na naslovu Ulica Vita Kraigherja 10.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vodja prodaje

Kje? Tlakovci Podlesnik d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto iščejo kandidata z visokošolsko 1. stopnjo ali visokošolsko strokovno izobrazbo, prednostno s področja ekonomije. Kandidat mora imeti vsaj štiri leta delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje kategorije B.

Zahtevano je dobro znanje nemškega jezika ter napredna računalniška znanja, vključno z urejevalniki besedil, delom s preglednicami, delom z bazami podatkov, poznavanjem računalniških omrežij in operacijskih sistemov ter osnovami računalniškega oblikovanja.

Kandidat mora biti samoiniciativen, komunikativen, organiziran in natančen, z znanjem upravljanja socialnih omrežij.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev. Delovni čas je 40 ur na teden, delo poteka v dopoldanskem času. Vaše naloge bodo vzpostavitev in vodenje področja prodaje ter izpolnjevanje zastavljenih ciljev, priprava strategije prodaje, načrtovanje, organiziranje, koordiniranje in nadziranje področja dela.

Poleg tega boste odgovorni za prodajo izdelkov, vzpostavitev prodajnih kanalov, pridobivanje in skrbništvo ključnih strank, analitično spremljanje in preučevanje trga, pripravo trženjskih poročil, reševanje pritožb in reklamacij ter spremljanje plačilnih obveznosti pogodbenih strank.

Delo vključuje tudi svetovanje partnerjem, vzdrževanje poslovnih stikov, pripravo prodajnega in marketinškega gradiva, organizacijo dogodkov, upravljanje spletne strani in socialnih omrežij, predstavljanje podjetja na sejmih, kontroliranje stroškov ter izvajanje drugih opravil skladno z usposobljenostjo in navodili nadrejenega.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Marketing asistent

Kje? Asense, trgovina in druge poslovne storitve, d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto marketing asistenta iščejo kandidata z višješolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo, najbolje s področja marketinga in oglaševanja. Sprejemljiva je tudi višja izobrazba drugih smeri, kot so visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), visokošolska 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja).

Kandidat mora imeti vsaj eno leto delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje kategorije B. Zahtevana so zelo dobra znanja angleškega jezika (razumevanje, govorjenje, pisanje) in zadovoljiva znanja nemškega jezika (razumevanje, govorjenje, pisanje).

Ob tem mora imeti kandidat tekoče znanje slovenskega jezika (razumevanje, govorjenje, pisanje). Prav tako so pomembna napredna računalniška znanja (urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo z bazami podatkov, računalniško oblikovanje) ter osnovna znanja programiranja, poznavanja računalniških omrežij in operacijskih sistemov.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja delovno mesto marketing asistenta, kjer boš pomagal pri spletni prodaji, izpostavitvi nove znamke, urejanju vsebin, naročil in evidenc ter urejanju spletne strani.

Delovni čas je 40 ur na teden, z delom v dopoldanskem času. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas, s poskusno dobo treh mesecev. Delo prinaša številne bonitete, med njimi dinamično delovno okolje, priložnost za strokovni in osebni razvoj ter možnost napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Svetovalec in prodajalec za obutev

Kje? PROALP, načrtovanje in inženiring d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto svetovalca in prodajalca za obutev v podjetju PROALP, načrtovanje in inženiring d.o.o., iščejo kandidata s srednjo poklicno izobrazbo s področja prodaje (trgovina) na debelo in drobno. Sprejemljiva je tudi srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Kandidat mora imeti vsaj pet let delovnih izkušenj v prodaji ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Zahtevana so dobra znanja angleškega jezika, ob tem pa so potrebna tudi osnovna znanja urejevalnikov besedil in dela s preglednicami. Izkušnje s prodajo, komunikativnost in volja po učenju so zelo zaželeni.

Kaj te čaka? Podjetje ponuja delovno mesto svetovalca in prodajalca za obutev v prodajalni Proalp v E.Leclercu Maribor. Delo zajema prodajo obutve Proalp, individualno ukvarjanje s kupci in svetovanje pri izbiri obutve glede na model, pravilno velikost in širino.

Skrbel boš za zalogo ter izgled prodajalne v celoti in bil vključen v mrežo Proalpovih prodajalcev, povezano s sedežem podjetja v Tržiču. Na začetku te čaka sistematično izobraževanje in uvajanje v delo, ki se bo nadaljevalo ves čas, da bo prodajalec razpolagal s potrebnimi informacijami pri svetovanju in prodaji. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas, s poskusno dobo štirih mesecev. Delovni čas je 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Analitik v referenčnem/akreditiranem laboratoriju – pripravnik

Kje? Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Maribor

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto iščejo iščemo kandidate z visokošolsko 2. stopnjo izobrazve, smer Kemija ali Živilska tehnologija.

Delo zajema dela in naloge po predpisanem programu pripravništva za poklice v zdravstveni dejavnosti za poklic laboratorijski sodelavec I v zdravstveni dejavnosti, kot je opisano v Pravilniku o pripravništvu in strokovnih izpitih zdravstvenih delavcev in zdravstvenih sodelavcev na področju zdravstvene dejavnosti (Uradni list RS št. 76/2022, 58/2023, 97/2023).

Kaj te čaka? Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Maribor, ponuja zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, brez poskusnega dela. Delovni čas je 40 ur na teden. Za to delovno mesto ni zahtevanih delovnih izkušenj, so pa zaželena osnovna računalniška znanja v urejevalnikih besedil in preglednicah.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!