Ta teden se vam v rubriki “Tačke iščejo dom” predstavlja cartljiv Robi, ki ga v mariborskem zavetišču enostavno opišejo z besedo 'krasen'.

Neproblematičen kuža, ki si želi le človeške družbe

Robi, osemletni samec iz mariborskega zavetišča, je po besedah njegovih skrbnikov ena 'velika carta', igriv in sobno čist. S svojo ljubeznivostjo in urejenostjo bi z veseljem osrečil vsak dom.

Primeren je tako za družine z otroki, kot tudi za starejše pare, ki bi si želeli, da bi jim življenje popestril kak kosmatinec. "Je neproblematičen kuža, ki si le želi človeške družbe, redne sprehode in kvalitetno hrano ter oskrbo," opišejo v mariborskem zavetišču.

[[image_1_article_65659]]

Trenutno je na hipoalergeni hrani, prejema dodatke za sklepe, kažejo pa se tudi težave s kolki. Je večje rasti in tehta okoli 38 kg. Na svoj dom v zavetišču čaka že od novembra, kar je zagotovo predolgo, sploh za tako čudovitega psa.

Menite, da bi lahko bil Robi čudovit kosmati prijatelj, ki ga iščete? Za informacije in obisk pokličite na telefonsko številko 02/480-16-60 od ponedeljka do petka v času uradnih ur (8.00 – 12.00), lahko pa pošljete sporočilo na [email protected].

Pokrovitelj vsebine je Zavarovalnica Sava.