Štajerski gospodarski oskar

Tudi NLB s sodelovanjem pri projektu Štajerski gospodarski oskar dokazuje svoj posluh za regijo

Uredništvo , 18.10.23 ob 06:51

Družbi pomembnih podpornikov projekta, ki že kmalu obeta prestižno podelitev nagrad s televizijskim prenosom v živo, se pridružuje tudi Nova ljubljanska banka.

Tudi NLB s sodelovanjem pri projektu Štajerski gospodarski oskar dokazuje svoj posluh za regijo

»Tu je naš dom. V regiji, polni priložnosti,« je vizija, ki jo v ospredje svojega delovanja postavlja NLB, podporo regiji pa potrjuje tudi z nedavno sklenjenim partnerstvom z odmevnim projektom Štajerski gospodarski oskar.

»Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo,« pojasnjujejo v NLB, ki s svojimi poslovalnicami, storitvami in produkti pokriva področje Jugovzhodne Evrope: »Zato lahko prepoznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost, ko je ne razume nihče drug. Zato tudi vemo, da si zaslužite vsako priložnost.«

»Za svoj dom želimo poskrbeti po najboljših močeh ter omogočiti boljše življenje in lepšo prihodnost. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti,« še dodajo, priložnost podpore gospodarskim uspehom pa tako v NLB vidijo tudi v partnerstvu s projektom nagrajevanja najboljših, ki že čez nekaj dni obeta svoj vrhunec.

Jutri v Hotelu Habakuk in na vaših TV zaslonih

Štajerski gospodarski oskar predstavlja projekt, ki ga soustvarjajo Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje, Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru, Maribor24.si ter izbrana uspešna lokalna podjetja.


Zmagovalci letošnjega projekta Štajerski gospodarski oskar, ki se mu pridružujejo tudi v NLB, bodo prejeli inovativen kipec, izdelan iz lesa in epoksi smole. Središče kipca bo nosilo rezino vinske trte – najstarejše vinske trte na svetu, ki je oblikovana tako, da bo izstopala ter ostala prepoznaven element.


Slavnostni vrhunec projekta bo podelitev izvirnih kipcev najuspešnejšim podjetjem štajerske regije, kjer bodo nagrade razdeljene v štirih kategorijah. Prestižna gala prireditev Štajerskih gospodarskih oskarjev se bo odvijala 18. oktobra v hotelu Habakuk ter bo v živo prenašana na televiziji TV Maribor.

Večer dopolnjujeta tudi dražba ter razglasitev zmagovalcev filmskega natečaja

Slavnostni večer v Hotelu Habakuk bo dopolnila tudi dobrodelna dražba, na kateri bodo ponujene umetnine likovne šole Atilem, sama dražba pa bo izvedena v sodelovanju z Lions klubom Maribor Piramida.

Ob tem bo celoten zbran izkupiček namenjen prizadetim v nedavnih poplavah, Štajerski gospodarski oskar pa tako na inovativen način združuje umetnost, gospodarstvo in dobrodelnost.

PREBERITE ŠE: Spremljajte podelitev Štajerskih gospodarskih oskarjev tudi vi

Hkrati bodo v okviru prireditve razglašeni tudi zmagovalci filmskega natečaja za mlade z naslovom Mladi in gospodarstvo. Strokovna komisija je izbrala nagrajence. Izbrane vsebine natečaja bodo prav tako služile kot del promocije projekta Štajerski gospodarski oskar, pripravljene pa so tudi privlačne praktične nagrade za najbolj izvirne prispevke.