Pred nocojšnjim finalom evropskega prvenstva v odbojki se v Katovicah zbira vse več slovenskih navijačev, poroča STA. V mesto na jugu Poljske je dopoldne prispelo navijaško letalo. Po zmagi proti Poljski v sobotnem polfinalu je bil namreč organiziran čarterski letalski prevoz z navijači. Nekateri navijači pa so na Poljsko prispeli z lastnimi vozili.

Finale evropskega prvenstva v odbojki bo nocoj, 19. septembra 2021, ob 20.30. V neposrednem prenosu si bo tekmo mogoče ogledati na Kanalu A.

Polfinale si je ogledalo okoli 200 slovenskih navijačev

Slovenski odbojkarji so z novim velikim uspehom na evropskem prvenstvu še enkrat poskrbeli za množičen odziv športnih navdušencev. Polfinale si je v dvorani Spodek po ocenah prisotnih na tribunah ogledalo okoli 200 slovenskih navijačev. V Katovicah pa je danes zgodaj popoldne že več sto navijačev, ki si želijo ogledati finale.

Ob vse večji navijaški mrzlici, ki spremlja nastop Sloveniji v finalu turnirja, pa se tudi doma obetajo številni skupinski ogledi finala. Na Ravnah na Koroškem, domačemu kraju kapetana slovenske reprezentance Tineta Urnauta in soigralca Klemna Čebulja, je občina v prostorih Doma športa napovedala skupinski ogled tekme ob spremljevalnem programu.