Pretekli vikend so se vijoličasti v Dravogradu pomerili z Ankaranom ter jih, podobno kot že avgusta, ponovno premagali s številnimi goli. Nevtralno prizorišče je pritegnilo veliko število gledalcev in navijačev z različnih koncev ter minilo v znamenju zanesljive zmage.

Vijoličasti potrpežljivo čakali na zmago

Zdaj smo jo čakali nekaj več časa, kot smo predvidevali, vendar to ne zmanjšuje zadovoljstva. Zmaga je zaslužena, dovolj prepričljiva. Veseli, da smo zadeli več kot enkrat, da smo bili učinkoviti. Lahko bi izkoristili še kakšno priložnost, ampak je skupna ocena pozitivna. Dobro smo stali v obrambi, preprečevali njihove poskuse, najbolj pomembno pa je, da smo zadevali po situacijah, iz katerih v prejšnjih tekmah nismo,” je dravograjsko misijo opisal Martin Milec, ki je bil z desne strani zelo aktiven. “Tudi med polčasom smo ostali mirni, ni bilo panike in to je veliko pomenilo. Seveda bi bilo lažje, če bi šli na odmor z vodstvom, a smo vedeli, da smo boljši in da bomo to pokazali. Ko smo zadeli prvič, smo imeli več prostora za naslednje akcije in potem rutinirano privedli tekmo do konca.

Naslednjič ponovno v Ljudskem vrtu

Iz Dravograda se sedaj vijoličasti selijo nazaj v Ljudski vrt, kjer bodo že v torek, 13. marca, odigrali popoldansko tekmo proti Domžalam. “Hvala vsem našim navijačem, ki so prišli v Dravograd. Ta zmaga je tudi za njih, zdaj ob toplejšem vremenu pa upam, da bo več gledalcev z nami v Ljudskem vrtu. In da je to napoved zmagovite serije. Zadovoljni smo, potrebovali smo dodaten zagon, ga tudi dobili in zdaj komaj čakamo torek,” je še dodal Milec.