Toplejši meseci so idealni za to, da se iz udobja svojih domov podate novim dogodivščinam naproti. Vdihnite milino in spokojnost s soncem obsijanih panonskih nižin v Zdravilišču Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, in si privoščite nepozaben termalni oddih v deželi blagodejnih vrelcev.

V DEŽELI BLAGODEJNIH MEHURČKOV 

Pristna prleška kulinarika, mineralna voda bogata s CO2, edinstveni mineralni wellness, raznoliki termalni hotelski bazeni – med oddihom pri nas vam bo zaigralo srce!

[[image_1_article_65610]]

V Zdravilišču Radenci, ki ga odlikuje več kot 140-letna zdraviliška tradicija in izviri mineralne vode, bogate s CO2, iz Radencev, vas pričakujemo v dveh hotelih, ki sta povezana s termalno oazo ter wellness in zdravstvenim centrom.

Gostje se k nam radi vračajo tudi zaradi Hennove pitne kure, ki jo vsak dan lahko izvajajo v Salonu zdravja, zdraviliškega udobja z neposrednim vstopom na kopališče, sproščujočega parka, ki obkroža letovišče in edinstvenega mineralnega wellnessa, ki ga v Sloveniji lahko poizkusite samo pri nas! Naj gre za pitno kuro ali inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, mineralne kopeli ali savnanje z ledom iz mineralne vode, prav vsaka od teh edinstvenih storitev ima svojo dobrobit za vaše počutje.

ČAS ZA REZERVACIJO POLETJA JE ZDAJ 

Zdravilišče Radenci je popolna izbira, ko si želite umirjenega oddiha za vso družino. Naša termalna oaza ponuja 10 notranjih in zunanjih bazenov s podvodnimi masažami, umirjeno termalno reko, velik plavalni bazen in bazen za knajpanje.

[[image_2_article_65610]]

Poleti vas v zdravilišču čaka pester program družabnih in vodenih športnih aktivnosti, zvečer se lahko zabavate tudi ob številnih raznolikih koncertih v Radencih in okolici, ali pa izkoristite brezplačen prevoz do Vinske fontane Kapela, kjer vas čaka pokušina najžlahtnejših okoliških vin. Poleg zelenega zdraviliškega parka, po katerem lahko najmlajši brezskrbno tekajo in se igrajo, otroke čakajo še zunanja igrala v obliki gusarske ladje in pester ter aktiven animacijski program. Ne spreglejte tudi posebne poletne ponudbe v dvoposteljnih sobah s pomožnim ležiščem, v katerih je bivanje do 2 otrok v sobi skupaj s staršema že vključeno v ceno.

[[image_3_article_65610]]

 

POSEBNA PONUDBA »PLAČATE 3, BIVATE PA KAR 4 NOČI!« VKLJUČUJE:

  • 4 nočitve v udobnem Hotelu Radin,
  • vstop v termalno oazo,
  • okusen polpenzion z meniji Izberimo zdravo za ohranjanje vitalnosti in tematskimi večerjami,
  • pitna kura z mineralno vodo iz Radencev, bogato s CO2,
  • 1x dnevno vstop v svet savn
  • kopanje že na dan prihoda in ves dan na dan odhoda,
  • pester program družabnih aktivnosti,
  • vodene športne aktivnosti za goste.

Odkrijte Pomurje!

Ljubitelji aktivnega oddiha pa boste navdušeni nad dejstvom, da so naše terme idealno izhodišče za odkrivanje naravnih in kulturnih znamenitosti te brezčasne pokrajine. Med termalnim oddihom pri nas tako v resnici odkrivate Pomurje!

[[image_4_article_65610]]