Prah okoli zadeve Zahovič – Mitrović se še ni polegel. Pravzaprav dobiva vsak dan novo nadaljevanje in širšo sliko. Resda je Zlatko Zahović do nadaljnjega suspendiran, a kot kaže je vse več ljudi na njegovi strani, saj naj bi po mnenju nekaterih šlo pri vsej zadevi načrtno rušenje kluba in Zahovičevega imena, sam spor med časnikom Ekipa in mariborskim klubom pa naj bi imel globoke korenine in ni nič novega.

Stare zamere privrele na dan?

Kot razkriva Požarreport, naj bi za vsem skupaj stal urednik Ekipe Goran Obrez, ki naj bi Zlatku Zahoviču zameril, ker ta ni podaljšal pogodbe z njegovim sinom Timom Obrezom. Zgodba sicer sega že v leto 2012, ko se je po poročanju Požarja, Tim Obrez preselil iz Olimpije v Maribor, bil naj bi celo najobetavnejši igralec svoje generacije. Potem se je sicer njegov vzpon ustavil, igral je za Celje, danes pa je njegov klub neznan, piše Požar. Obenem so se številni komentarorji obregnili ob številne opazke in kritike, ki jih je Mitrović imel do Luke Zahoviča in mariborskega kluba nasploh.

Zgodba tako dobiva vsak dan nove razsežnosti in razkrita ozadnja. Kaj se bo sicer zgodilo z Zlatkom Zahovičem, bo znano v naslednjih dneh.