NK Maribor čaka čez osem dni prva tekma spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije. In za začetek bo v Ljudskem vrtu gostovala Olimpija. Večni tekmec Mariborčanov, tekma pa velja za največji derbi v slovenskem prvenstvu.

Da ljudje komaj čakajo obračun pove tudi dejstvo, da gredo vstopnice za med. Na nkmaribor.com so namreč sporočili: »Zanimanje je veliko, vstopnice gredo odlično v prodajo. Splača se pohiteti…« Tekma bo sicer na sporedu prihodnjo soboto, 25. februarja ob 20.15 uri.

Vstopnice za derbi lahko do dneva pred tekmo kupite v predprodaji. Cena je 10 evrov za odrasle, 5 evrov za otroke do 15 let, 3 evre za navijaško tribuno s člansko izkaznico in 6 evrov  za navijaško tribuno brez članske izkaznice. Za družinski sektor na vzhodu boste odrasli odšteli 8 evrov, otroci do 15 let pa 4 evre.

Na dan tekme:

14 EUR odrasli
7 EUR otroci do 15 let
4 EUR navijaška tribuna (Viole s člansko izkaznico)
10 EUR navijaška tribuna brez članske izkaznice

Družinski sektor (tribuna vzhod, sektor A)

11 EUR odrasli, 5 EUR otroci do 15 let

Spomladanske vstopnice: še vedno pa velja posebna ponudba, ko si lahko s še več ugodnostmi zagotovite sedež v Ljudskem vrtu na vseh 8 tekmah spomladanskega dela sezone. Tudi za oba derbija, v februarju in aprilu. Odrasli za 55 evrov, otroci do 15 let za 27,5 evrov. V družinskem sektorju pa za 40 evrov odrasli in 15 evrov otroci.

Naj spomnimo: družinski je sektor A na vzhodni tribuni (omejitve: najmanj 1 starš in 1 otrok ali največ 2 starša in 4 otroci; posebnosti: sektor je bolj varovan in s posebnim vhodom ter ponudbo hrane in pijače)