Od leta 2012, ko so LUŠTovci zasadili svoje Grozdaste paradižnike LUŠT, so se zavezali k načinu pridelave, ki spoštuje naravo in zagotavlja paradižnike polnega okusa. So pa tudi letos poskrbeli, da zares vsak/a pa naj ima še tako zahteven okus, najde nekaj zase. Od majhnih do velikih, od rdečih do pisanih – izbirajte med raznolikimi paradižniki.

Dan LUŠTnega paradižnika: dan okusov in veselja

Ne zamudite Dneva LUŠTnega paradižnika! V soboto, 15. junija, od 8.00 do 17.00, vas LUŠTovci vabijo na Luštno domačijo v Renkovcih. Pripravili so posebno akcijo: ob nakupu 1 kg Grozdastega paradižnika LUŠT, dobite kar 2 kg! Poleg tega vas čaka bogat program z animacijami, nagradno igro in seveda, pokušinami paradižnika. Mojmir Šiftar pa bo pripravil še kuharski delavnici. Vabljeni. Prav LUŠTno bo!

[[image_1_article_67038]]

Paradižniki LUŠT so na voljo v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji, na LUŠTni domačiji v Renkovcih in na Osrednji ljubljanski tržnici. Pridelava paradižnikov je okolju in zdravju ljudi prijazna. Obsijani so s toplim prekmurskim soncem ter v hladnejših delih leta pridelani s pomočjo obnovljivega geotermalnega vira energije.

LUŠTek nagrajuje!

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj 5,00 € z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom »ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT«.

[[image_2_article_67038]]

Podjetje Paradajz je trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje, ki skrbi za okolje in zagotavlja kratke transportne poti od rastlinjaka do kupcev. Lokalno pridelana zelenjava je sveža, optimalno dozorela in bogata z vitamini ter minerali.

[[image_3_article_67038]]

Vsak LUŠTov paradižnik ima svojo zgodbo – vemo, kdaj in kje je dozorel. Le lokalno pridelan in skrbno obran paradižnik lahko v hipu prinese svežino na domačo mizo in poveže družinske obroke. Še vedno Svež. Sočen. Slovenski.

Pridružite se nam v svetu svežine, kjer vsak grižljaj paradižnika LUŠT razvaja vaše brbončice.

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!