Na območju Kočevja je na osnovni šoli v torek prišlo do neljubega dogodka, ki ga obravnava tudi Policija, danes poroča spletni portal 24ur.com. Na spletu je oče deklice, katero naj bi napadel učitelj, delil zapis o dogodku. Policija je za omenjen portal potrdila, da so bili v torek v popoldanskih urah obveščeni o dogodku v eni izmed izobraževalnih ustanov na območju Kočevja.

Vodstvo šole takoj obvestilo skrbnike

Za portal je vodstvo šole pojasnilo, da se je dogodek zgodil v varstvu vozačev, vanj pa sta bila vpletena učitelj in učenka predmetne stopnje. Učitelj je želel preprečiti domnevni samovoljni odhod učenke iz varstva vozačev, učenka pa je pri tem padla in se lažje poškodovala, je za medij povedalo vodstvo šole in poudarilo, da ni šlo za napad na učenko in da so o dogodku tako obvestili skrbnike. Šola pa ob tem opravlja tudi potrebne razgovore s prisotnim.

Na Policiji medtem nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka zaradi suma storitve kaznivega dejanja. O ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo, še piše portal 24ur.com.