Spletni medij Maribor24.si je v septembru požel nove uspehe in se z vašo pomočjo še dodatno okrepil. Statistika kaže, da nas vsakodnevno v povprečju obišče že več kot 40.000 bralcev. Tako je v mesecu septembru našo stran obiskalo več kot 1.200.000 bralcev, od tega kar 450.000 različnih uporabnikov. Konstantno rastemo in se razvijamo že več kot šest let.

Po podatkih neodvisnih meritev obiskanosti spletnih strani v Sloveniji MOSS, gre za edino relevantno raziskavo obiskanosti spletnih strani v državi, ki jo izvaja Oglaševalska zbornica Slovenije, smo v zadnjih dveh letih uvrščeni v sam vrh. Rezultati raziskave so dostopni na: https://www.moss-soz.si/rezultati/.  Ne samo, da smo najbolj bran regionalni spletni medij v Sloveniji, tudi med ostalimi spletnimi stranmi se hitro vzpenjamo proti vrhu – zadnje raziskave so nas uvrstile že na 19. mesto po obisku. Tako postajamo tudi eden izmed najbolj branih spletnih medijev v Sloveniji.

V septembru nov rekorden obisk

Če smo v mesecu juniju zabeležili rekordno obiskanost naše spletne strani, ko nas je, po podatkih Google Analytics, obiskalo več kot 300.000 različnih uporabnikov, lahko sedaj s ponosom povemo, da nas je v mesecu septembru obiskalo kar več kot 450.000 različnih uporabnikov.

Mitja Novak, direktor najbolj branega regionalnega spletnega medija v Sloveniji Maribor24.si je ob rekordu dodal: »Želimo si pozitivnih premikov na vseh področjih in odkrivamo predvsem dobre plati zgodb. Naši zvesti bralci so za nas velika odgovornost za strokovno in predano delo skladno z najvišjimi novinarskimi standardi tudi v bodoče. To je vodilo naše ekipe, ki danes šteje že več kot 10 rednih in projektnih sodelavcev. Obljubljamo, da bomo na Maribor24.si za vas prvi objavljali verodostojne in ažurne novice tudi v prihodnje.«

Hvaležni za vašo branost in sodelovanje

Maribor24.si že več kot šest let skrbi za ažurno informiranje, komunikacijo, kreiranje novic in idej. Naše želje so, da skupaj z vami in s strokovno ekipo Maribor24.si še naprej vsak dan znova odkrivamo svetle plati v regiji in tako vsem vam, našim zvestim bralcem, ponudimo čim več koristnih in pozitivnih novic.

Kot ekipa Maribor24.si prav tako ažurno in nepristransko spremljamo aktualne dogodke na spletu. To nam uspeva z vašo pomočjo pri odpiranju pravih vprašanj in obravnavanju aktualnih tem. Zato smo hvaležni za vašo branost in sodelovanje pri ustvarjanju novic.

Skupaj z vami našimi zvestimi bralci si bomo še naprej, vsak dan znova prizadevali ponuditi čim več koristnih in pozitivnih novic iz širše podravske regije in mesta Maribor.

Vsi, ki vas zanima delo v medijih in iščete nove izzive, nam pišite na: [email protected].

Hvaležni smo za vaše zaupanje.

Ekipa Maribor24.si