Kultni režiser Martin Scorsese bo na platnu ponovno združil legende. V filmu z naslov Irec bodo zaigrali De Niro, Pesci in Al Pacino.

Režiser Scorsese, ki se je proslavil s filmi kot so Ulice zla, Taksist, Pobesneli bik in Dobri fantje, se tokrat ponovno vrača k mafijskemu filmu. Razkrival bo mafijsko podzemlje, ki mu bodo pečati dali igralski velikani in ljubi sodelavci Robert De Niro, Harvey Keitel, Joe Pesci in legendarni Al Pacino.

Premiera na domačem kavču

Film je produciral gigant Netflix, zato si bo filmsko premiero mogoče ogledati kar iz domačega naslanjača. Film Irec sicer temelji na knjigi Slišal sem, da barvaš hiše, ki jo je napisal Charles Brandt. Zgodba se vrti okoli izginotja sindikalnega vodje Jimmyja Hoffe (Pacino) in je predstavljena iz perspektive njegovega domnevnega morilca, Irca Franka Sheerana (De Niro).

Programerskim mojstrom je uspelo povsem izpopolniti računalniško tehnologijo, s katero so lahko pomladili igralce za vloge v različnih življenjskih obdobjih. Podobne učinke je bilo mogoče videti že v Nenavadnem primeru Benjamina Buttona, v zadnjem Terminatorju in v tretjih Možeh X. Scenarij je napisal odlični, že nagrajeni Steven Zaillian, ki je spisal scenarij za Schindlerjev seznam.