O novi sezoni ni našla lepih besed.

Lanska tekmovalka šova Sanjski moški, je komentirala letošnjo sezono, a ni imela nič dobrega za povedati. Po poročanju portala Žurnal24, je Laura Beranič razočarana tako od tekmovalk, kot tudi nad sanjskim moškim: “Na televiziji je prikazano, kot da so letošnje tekmovalke za sanjskega moškega kulturne druga do druge, kar pa še zdaleč ni res. Tudi mene so kar slabo sprejele, bila sem deležna najrazličnejših opazk, na splošno jim ni bilo všeč, da sem prišla tja. Morda so mislile, da sem prišla v šov kot naknadna tekmovalka”.

“Ta sezona je negledljiva! Predvsem zaradi deklet kot takih,” je dejala ter v nadaljevanju razložila ,da sta Kristina in Arijana sicer zanimivi, ostale so popolnoma nezanimive. Tudi o letošnjem sanjskem moškem  ne najde dobrih besed: “Kot prvo bi želela povedati, da je bil naš sanjski moški boljši v sami komunikaciji. Blaž je morda malo premlad. Gregor je pač bolj dec.”

Blaž naj bi svoje dekle že izbral

Za Žurnal24 je Laura še dejala, da je letošnji sanjski moški svoje dekle že izbral. Tako naj bi se odločal med l Arijanno Saro di Palma ali pa Kristino Miler.

“Od Maje Grintal sem pričakovala malo več. Ona je zanimiva, je nekakšen mirovnik, da se ne prepirajo. Morda s tem kvari oddajo, ker zaradi tega ne pride do dodatnih zapletov.”