Nas je Mariborčanka spet potegnila za nos?

Nina Radi osebni arhiv

V zadnjem času vse bolj odmevajo govorice, da je med zaljubljencema letošnje Kmetije, za katera je skorajda vsa Slovenija “držala pesti”, da jima bo uspelo, završalo. Zaljubljenca Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj naj bi prekinila zvezo. Čeprav smo bili sprva vsi “nejeverni Tomaži” in smo težko verjeli, da bi se njuna romanca, ki se je začela pred kamero, lahko razvila v kaj resnejšega, smo bili kasneje v to prepričani, še posebej, ko nam je Nina zaupala, da je našla sanjskega moškega svojega življenja, kmalu pa naj bi svojo zvezo okronala še s skupno hišo in morda kmalu še z naraščajem.

Govorice o razhodu že odmevale, zaljubljenca izbrisala skupne fotografije

A, očitno temu le ne bo tako. Nina nam je sicer že pred časom zaupala, da se zaradi medijske popularnosti z Ambrožem soočata s takšnimi in drugačnimi odzivi. Pojavilo se je namreč veliko ljudi, ki so bili nad njuno zvezo navdušeni, kljub temu pa je bilo zanju veliko breme prenašati komentarje nevoščljivcev, ki so si z zlobnimi govoricami nadvse prizadevali, da bi se njuna pravljica kaj hitro končala.

Če gre torej verjeti spletnim socialnim omrežjem, kjer sta zaljubljenca s svojih profilov umaknila skupne fotografije, gre tokrat zares. Spomnimo, Nina nas je pred časom že potegnila za nos, ko smo misili, da je v novo leto skočila samska. A takrat nam je pojasnila, da sta si z Ambrožem zlobne jezike namenoma privoščila in jim dala “kost za glodanje”. Tokrat pa se zdi zadeva resnejša.

Govorice smo preverili iz prve roke pri Nini, ki pravi, da sta z njenim srčnim izbrancem očitno v krizi. “Vsako razmerje lahko naleti na krizo in vsaka stvar potrebuje čas, da se uredi, kot se mora. Usoda naju je združila na kmetiji in kako se bo najina pravljica nadaljevala boste izvedeli ob pravem času,” pravi Nina. Ali torej upanje zanju še obstaja?

Vem da ljudje navijajo za najino zvezo, da navijajo za to, da sva skupaj in skupaj gradiva začrtano prihodnost. Je pa bilo težko kaj delati, če so dnevno pritiski ali sta skupaj ali nista skupaj. Prosim za malo strpnosti saj boste vsi izvedeli ob pravem času, kako se ta pravljica nadaljuje,” pravi odkrita Mariborčanka. Nina, želimo ti vse najboljše!