Trgovina Allegria, ki že 28 let oblači in obuva modne navdušenke v našem mestu, je dobila novo podobo.

Multi blagovna trgovina v središču mesta, Allegria na Gosposki ulici, je bila nekaj časa zaprta, saj so v njej potekala obnovitvena dela. Trgovina, ki že 28 let skrbi za moden izgled Mariborčank se je tako na velikem modnem dogodku predstavila s svojo novo podobo. S spoštovanjem tradicije in z vizijo za prihodnost so za kupce pripravili popolnoma nov moderen ambient, ki s svojo svežino popelje v pravo modno doživetje. Ob otvoritvi so se v Mariboru zbrali modni navdušenci, vse od Davida Hojnika, ki v Allegrii predstavlja tudi svoje modne kose, pa Doroteja Premužič znana slovenska vizažistka, manekenka Tajda Lah pa tudi ostala modna mariborska smetana in družina Kim Božič.

Allegria dobro sodeluje tudi z lokalnimi oblikovalci

Povabljeni so na dogodku nazdravili na nov začetek z lastnico trgovine, Kim Božič. Allegria, ki je bila sprva na Grajskem trgu, pa nato na Gosposki ulici, je v času prenovitvenih del odprla še outlet trgovino na Slomškovem trgu, bo sedaj z novimi blagovnimi modnimi znamkami vse modne navdušenke ponovno pričakovala na Gosposki 25. Lastnica je povedala tudi, da so preuredili tudi spletno trgovino, povečal pa se je tudi team ljudi, ki delajo v trgovini, kot tudi v pisarni. Izpostavila pa je tudi sodelovanje z Davidom Hojnikom, ki je posebej za trgovino izdelal kakovostno kolekcijo po kateri rade sprašujejo ženske v Allegrii.

Allegria sicer ponuja oblačila, obutev ter modne dodatke, ki jih pošiljajo tudi po pošti. V trgovini pa se je znašlo veliko znanih blagovnih znamk, kot so Calvin Klein, Sugarbird, Tribe, Gianni Crasto in ostale.