V nastanku je nova infrastruktura v Wake Parku Dooplek, tako izgleda gradnja novega lokala,

“Na Doopleku se ga dogaja na pune! Nova sezona bo s seboj prinesla kar nekaj novosti in tudi kavo boste pili VIŠJE kot do sedaj,” na svoji Facebook strani pišejo nadebudni Duplečani, ki že pridno gradijo novo infrastrukturo v priljubljenem “wakerskem letovišču” Wake Park Dooplek.

Dooplek 2.0

Na Doopleku se ga dogaja na pune! Nova sezona bo s seboj prinesla kar nekaj novosti in tudi kavo boste pili VIŠJE kot do sedaj :)#sevidimo

Gepostet von Wake Park Dooplek am Montag, 25. März 2019

Nov lokal bo stal višje

Kot smo že pisali, so v Wake Parku Dooplek letos že postavili motorik park, ki pa bo namenjen vsem generacijam, ne le otrokom. Motorik park so postavili vzdolž obrežja, kjer se je nekdaj dalo tudi kempirati. Novost Parka je tudi nov bar s podestom, ki se bo preselil le nekoliko metrov višje. “Hiška, v kateri smo prej imeli bar, se bo s to sezono prelevila v trgovino za vodne športe,” je za naš osrednji portal povedal Aljaž Jurša z Wake Parka Dooplek. Z višjo pozicijo bo nov gostinski lokal tako pridobil na fantastičnem razgledu na celotno jezero in okoliško naravo. “Celoten koncept nadgrajenega Wake Parka bo še bolj družinsko orientiran,” še dodaja Jurša. Navdušuje tudi nov aqua park za najmlajše.

Sezona v Wake Parku se otvori 26. aprila, ko boste okoliško naravo in surferje na vodi že lahko opazovali iz višje pozicije.