Novica je že razveselila meščane, saj v centru ni veliko živilskih trgovin, kjer bi lahko opravljali vsakodnevne nakupe.

V centru mesta svoja vrata odpira nova trgovina. Gre za trgovino Tuš express, različico celjskega trgovca, ki bo tako povsem prilagojena mestnim nakupom. Trgovina bo svoja vrata odprla sredi maja 2023.

Nudijo tudi zaposlitev

Nova trgovina naj bi svoja vrata odprla na Ulici škofa Maksimiljana Držečnika 6 v Mariboru, kjer se je predhodno nahajala trgovina Stop Super Shop. Gre za prvo trgovino formata Tuš express v Mariboru, sicer pa za tretjo tovrstno franšizo podjetja Intermark Loče d.o.o., ki ima že dve franšizi, eno v Slovenskih Konjicah, drugo v Ločah. Gradbena dela že potekajo, so nam potrdili v podjetju Intermark. “Nov format trgovine Tuš express je zasnovan tako, da omogoča hitre in priročne nakupe. Središče mesta je specifično po svojih zahtevah in dnevnem ritmu, ki se močno razlikuje od tistega v nakupovalnem centru,” navajajo v podjetju.

Kot navajajo v podjetju, lahko kupci pričakujejo osredotočeno izbiro artiklov, veliko sveže pripravljene hrane in hitrost nakupov. Nov format trgovine – Tuš express – je zasnovan tako, da omogoča hitre in priročne nakupe.

V trgovini iščejo tudi nove kadre, zaposlili naj bi tudi šest novih trgovcev (moški ali ženske) in pomočnika poslovodje. Prošnje sprejemajo na naslov: [email protected]

Ponudba v novi mestni trgovini bo prilagojena tako, da čim bolj dosega pričakovanja kupcev, ki živijo, delajo ali se šolajo v središču mesta, več kot priročna za okrepčilo med sprehodi, na poti v šolo ter med malico v pisarni ali po službi. Marsikdo se bo zagotovo odločil za vrhunsko kavo v priročni embalaži za na pot. “Poudarek bomo dali sveže pripravljeni hrani za na pot, najsi bo hladna ali topla. Kupce bodo vsak dan pričakali sveže narezano sadje, sveže pečeno pecivo, solate, sendviči in drugi prigrizki ter sveži mlečni in sadni napitki. Dnevnemu ritmu je prilagojen tudi oddelek delikatese s postrežno ponudbo ter razširjenim naborom narezanih in pakiranih izdelkov. Kupce bo vsak dan čakala sveže pripravljena hrana z oddelka toploteke, kot so pečene jedi, vključno z vegi ponudbo. Kupci bodo nakupe lahko hitro zaključili tudi na samopostrežnih blagajnah,” še sporočajo iz podjetja Intermark.