V mesecu oktobru in novembru bo v Mariboru na dražbi prodanih kar 10 stanovanj, od garsonjere do stanovanja tik ob nabrežju reke Drave.

V Mariboru se konec meseca oktobra in v začetku novembra ponuja možnost nakupa stanovanja na dražbi. Ponujenih bo 10 stanovanj, za garsonjero boste morali odšteti vsaj 16 tisočakov, stanovanje ob železniški postaji bo lahko vaše za 81 tisoč evrov. Če iščete novejše stanovanje, bo za 52 tisoč evrov naprodaj dvosobno stanovanje na Koroški cesti.

Dvosobno stanovanje ob reki Dravi

Za izklicno ceno 26 tisoč evrov bo na dražbi naprodaj dvosobno stanovanje na Zrkovski ulici v Mariboru, skupne površine 45 kvadratnih metrov. Stanovanje je v tretjem nadstropju večstanovanjskega objekta ter stoji ob reki Dravi. Dražba bo potekala 10. novembra.

Na dražbi tudi dve stanovanju na ulici Moše Pijada

Že 15. oktobra bo potekala dražba za dupleks stanovanje, ki se nahaja v starejši štiri stanovanjski hiši na ulici Moše Pijada v Mariboru. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, kjer so bivalni prostori in je povezan z mansardo s stopnicami, kjer so spalni prostori. Stanovanju prav tako pripada še klet. Izklicna cena stanovanja je 96,6 tisoč evrov.

Še eno stanovanje na ulici Moše Pijada bo na javni dražbi naprodaj 19. oktobra. Gre za dvosobno stanovanje v bližini Glavnega mostu v izmeri 56 kvadratnih metrov. Izklicna cena je 53 tisoč evrov.

Dvosobni stanovanji naprodaj v Borovi vasi ter v samem centru mesta

Tudi v Borovi vasi bo 19. oktobra na dražbi naprodaj dvosobno stanovanje v neposredni bližini trgovskega centra Qlandija. Stanovanje v izmeri 57 kvadratnih metrov se nahaja v tretjem nadstropju večstanovanjskega bloka, izklicna cena na javni držabi pa bo približno 50 tisoč evrov.

Naprodaj bo tudi dvosobno stanovanje na Gosposvetski cesti v bližini nogometnega stadiona. Stanovanje, ki se v izmeri 55 kvadratnih metrov uporabnih površin nahaja v osmem nadstropju bo na dražbi 24. oktobra naprodaj za približno 39 tisoč evrov.

Dupleks s pogledom na Lent

Na drugi javni dražbi se po izklicni ceni 134.824 evrov prodajalo dupleks stanovanje z dvema balkonoma, štirimi sobami ter pogledom na reko Dravo in Lent. Skupna površina stanovanja tako znaša 163.9 kvadratnih metrov, vsa finalna obdelava v stanovanju pa je višje kakovosti. Dupleks na ulici Gorkega na Taboru bo na dražbi 19. oktobra.

Iščete stanovanje v bližini železniške postaje? Si želite atrij?

Na Cafovi ulici, v neposredni bližini avtobusne in železniške postaje, bo na tretji dražbi naprodaj dvosobno stanovanje v izmeri 109 kvadratnih metrov. Nepremičnina v drugem nadstropju bo naprodaj za 81 tisoč evrov, potrebna pa je tudi obnovitvenih del. Dražba bo 7. novembra.

V novejšem večstanovanjskem objektu bo na dražbi, 25. oktobra, naprodaj dvosobno stanovanje v izmeri 43,5 kvadratnega metra uporabne površine z 8,4 kvadartnega metra atrija v samem pritličju objekta. V garaži pod stavbo stanovanju pripada tudi parkirno mesto. Vrednost nepremičnine je ocenjena na 71,6 tisoč evrov, na dražbi pa bo izklicna cena 52 tisoč evrov.

Stanovanje z odprto ložo s prekrasnim razgledom na reko Dravo in Pohorje

Če iščete stanovanje ob nabrežju reke Drave s prekrasnim pogledom na Pohorje se lahko potegujete za 92 kvadratnih metrov veliko stanovanje z odprto ložo. Stanovanje na ulici Ob bregu bo naprodaj za slabih 160 tisoč evrov, prav tako pa bosta na dražbi, ki bo 8. novembra, naprodaj tudi dve parkirni mesti v garaži pod večstanovanjsko stavbo.

Na dražbi tudi garsonjena ob gozdu

Prav tako pa se na Prekmurski ulici ob Stražunskem gozdu na dražbi, ki bo 8. novembra, prodaja garsonjera v tretjem nadstropju stanovanjskega bloka. Stanovanje v izmeri 26,7 kvadratnih metrov bo naprodaj za 16 tisočakov.