Včeraj  okoli  17.  ure  se  je  izven  naselja  Slovenska Bistrica zgodila prometna  nesreča  v  kateri  je  25-letni voznik osebnega avtomobila umrl.

Čelno trčil v tovorno vozilo

25 letni voznik osebnega avtomobila  je  vozil  iz  smeri  Ptuja  v  smeri Slovenske Bistrice. Ko je pripeljal   do  desnega  preglednega  ovinka  je  zapeljal  v  levo,  preko neprekinjene  ločilne črte, sporočajo iz policijske postaje.

Posledica tega je bila, da je s sprednjim delom vozila  čelno  trčil v sprednji levi vogal tovornega vozila s priklopnikom, ki  ga je iz nasprotne smeri vozil 47 letni voznik.

Posledica tega je bila, da je s sprednjim delom vozila  čelno  trčil v sprednji levi vogal tovornega vozila s priklopnikom, ki  ga je iz nasprotne smeri vozil 47 letni voznik. Voznik tovornega vozila se  je  pred  trčenjem  umikal  v  desno,  zato je s sprednjim desnim delom tovornega vozila trčil v zaščitno varnostno ograjo.

Udeleženo še tretje vozilo

V času prometne nesreče je za tovornim vozilom pripeljal 49 letni voznik osebnega avtomobila, ki pa ni  vozil  na  takšni  varnostni razdalji, da bi lahko zmanjšal hitrost ali ustavil,  zaradi  tega je s sprednjim delom vozila trčil v zadnji desni del priklopnika.  Zaradi  hudih  telesnih  poškodb  je 25 letni voznik osebnega avtomobila kasneje v UKC Maribor umrl.