Starši se prej kot slej srečate z zanimivo nalogo – pripraviti nepozaben rojstni dan za svojega otroka in njegove prijatelje. A kaj, ko ob številnih praznovanjih kaj hitro zmanjka lokacij, naši otroci pa se vedno istih praznovanj počasi naveličajo.

Če iščete idealno in unikatno prizorišče, kjer bi lahko otroci preživeli dan, poln zabave in raziskovanja, je odgovor na vaše iskanje Safari park v Slovenj Gradcu.

Safari park – Kraj, kjer se uresničujejo otroške sanje

Safari park, največje družinsko igrišče na Koroškem, je kraj, kjer se otroci skozi igro učijo, razvijajo svoje motorične sposobnosti in preprosto uživajo v brezskrbnih trenutkih.

Park je bil oblikovan in zasnovan v sodelovanju s strokovnjaki s področja pedagogike ter drugimi institucijami, ki so skrbele za opremo igralnih enot. Skupaj so ustvarili prostor, ki ponuja edinstveno kombinacijo zabave, učenja in pustolovščine.

Igralno rajanje za otroke vseh starosti

Safari park je namenjen vsem otrokom od 3. leta do 12. leta starosti, kar pomeni, da je praznovanje rojstnih dni tukaj primerno za otroke različnih starostnih skupin.

Notranji in zunanji igralni prostori, ki skupaj obsegajo kar 600 kvadratnih metrov, bodo otrokom omogočili raziskovanje, ustvarjanje ter neizmerno zabavo.

V notranjosti parka se lahko otroci preizkušajo v plezanju, skakanju, guganju in raziskovanju različnih igral. Ob tem v toplih mesecih zunanja igrala na letnem vrtu nudijo svež zrak in obilo prostora za tek, igro v pesku, družabne igre ter različne športne aktivnosti.

Prostor za otroke in starše

Vstop v Safari park je plačljiv, a cena je več kot dostopna – dnevna vstopnica med tednom stane le 4 evre. Otrokom, ki so manjši od 95 centimetrov, se vstopnina ne zaračuna, kar pomeni, da bodo tudi najmlajši uživali v brezplačni pustolovščini.

Prav tako je vstop brezplačen za starše in skrbnike otrok, kar je odlična novica za vse, ki želijo spremljati svoje malčke in jih spodbujati pri raziskovanju.

Obisk Safari parka bo še bolj prijeten, saj imajo v istem prostoru čudovito kavarno. To pomeni, da si lahko starši, medtem ko vaši nadebudneži uživajo v igri, vzamete trenutek zase, medtem ko otroci uživajo v igri.

Kavarna ponuja raznoliko ponudbo pijač, hrane ter sladic iz priznane Pohorske kavarne.

Nepozaben rojstni dan za vašega otroka

Rojstni dan je za vsakega otroka poseben dan, poln pričakovanj in radosti. Prav v Safari parku v Slovenj Gradcu lahko ta dan postane nepozaben. Pripravite se na popolno praznovanje, ki ga bodo otroci in njihovi prijatelji nosili v svojem spominu za vedno.

Praznovanje rojstnih dni v Safari parku poteka pod vodstvom izkušenih animatorjev, ki poskrbijo, da je vsak trenutek poln smeha, iger in zabave. Cena osnovnega paketa znaša 169 evrov z DDV in vključuje:

  • 2 uri vodenega praznovanja za 10 otrok

  • 2 animatorja (nad 15 otrok 3 animatorji)

  • 10 rojstnodnevnih vstopnic

  • Izdelana vabila

  • Hrano in prigrizke

  • 0,5 litra pijače na otroka

  • Torto

  • Obisk maskote

  • Darilo

Ponujajo tudi možnost doplačila za dodatno povabljene otroke, po ceni 12 evrov na otroka. Poleg tega pa imate možnost prilagoditi praznovanje rojstnega dne glede na želje vašega otroka – možne so tematske zabave, pinjate, lov na skriti zaklad …

Za več informacij in rezervacijo termina pokličite na telefonsko številko 040 990 196 ali pišite na naslov [email protected]. Ekipa Safari parka vam je na voljo za vsa vprašanja, pojasnila in dogovore, da bo praznovanje rojstnega dne vašega otroka popolno in brezskrbno doživetje.

Kako poteka praznovanje v Safari parku?

Praznovanje rojstnega dne v Safari parku se prične v ločenem prostoru, kjer se otroci in njihovi prijatelji pripravijo na nepozabno doživetje.

Nato se zabava nadaljuje z vodenim spoznavanjem Safari igrala, kjer bodo otroci raziskovali različne izzive in skrivnosti, ki jih ponuja ta edinstven kraj. Praznovanje rojstnega dne v Safariju je zagotovilo, da se bodo otroci sprostili, se zabavali in ustvarili nepozabne spomine.

In kar je najpomembneje, praznovanje rojstnega dne v Safariju pomeni preprosto načrtovanje brez skritih stroškov za starše.

Cena paketa je jasna in transparentna, tako da veste, kaj lahko pričakujete in se izognete neprijetnim presenečenjem. Safari park si želi, da je ta poseben dan čim bolj brezskrben tako za otroke kot za njihove starše.

Rezervirajte svoj termin

Če bi radi svojemu otroku pripravili nepozaben rojstni dan v Safari parku v Slovenj Gradcu, ne odlašajte. Termine za praznovanje je potrebno rezervirati vnaprej, saj je Safari park priljubljena destinacija za številne družine.

Za več informacij in rezervacijo termina pokličite na telefonsko številko 040 990 196 ali pišite na naslov [email protected]. Ekipa Safari parka vam je na voljo za vsa vprašanja, pojasnila in dogovore, da bo praznovanje rojstnega dne vašega otroka popolno in brezskrbno doživetje.