ZPM Maribor je razširil program »Ustvarjalne in zanimive počitnice« tudi s programom počitniškega varstva otrok, ki bo trajalo vse do konca tega meseca.

Foto: ZPM

Zveza prijateljev Mladine skrbi, da otrokom v Mariboru med šolskimi počitnicami ni dolgčas. V prihodnjem tednu ponovno pripravljajo pester program vsak dan od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. Na voljo bodo številne likovne delavnice za vse starostne skupine otrok, vsak teden bodo po eno delavnico vodili tudi otroci! Program najdete TUKAJ.

V letošnjem letu ZPM razširil program

Program Zveze prijateljev mladine Maribor »Ustvarjalne in zanimive počitnice« sofinancira Mestna občina Maribor, v višini 28.000 evrov. Program poteka v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM) z raznovrstnimi ustvarjalnimi delavnicami, na mestnih ulicah in trgih ter z izleti po vsej Sloveniji in tudi sosednjih državah.

Program poteka od 21. junija do 30. avgusta 2019. V začetku je program sovpadal s Festivalom Lent, zaključil pa se bo s prireditvama »Maribor – moje mesto« in »Neresna olimpijada«.

V letu 2019 je ZPM Maribor razširil program »Ustvarjalne in zanimive počitnice« tudi s programom počitniškega varstva otrok, ki poteka v DUM-u od 1. julija do 30. avgusta 2019, od 7.45 do 16.15 ure. Varstvo je namenjeno otrokom od končanega 1. do 5. razreda OŠ. Vključitev je možna za največ dva tedna, v primeru prostih mest tudi več.

Dobrodošli tudi otroci z drugih občin

Prednost imajo otroci s stalnim prebivališčem v Mestni občini Maribor, če so mesta prosta pa so dobrodošli tudi otroci iz drugih občin. Cena paketa (od ponedeljka do petka) znaša 25 evrov, za otroke iz drugih občin pa 50 evrov.

Več o programu najdete TUKAJ.