V četrtek, 21. decembra, se bo ob 17. uri na Trening Placu začel odvijati poseben dobrodelni dogodek, katerega glavni namen je zbiranje finančnih sredstev za otroka, ki potrebuje nujno rehabilitacijo. Ker je glavni cilj zbiranje sredstev, bo celoten dogodek brezplačen.

Na dogodku zbiramo finančna sredstva za punčko Hano, ki je utrpela obsežne poškodbe na možganih zaradi komplikacij pri prebujanju iz narkoze. Hana je bila zdrava deklica, ki je čez noč postala otrok s posebnimi potrebami in potrebuje terapije, katerih pri nas zdravstvo žal ne krije. Njeno stanje se počasi izboljšuje, zato obstaja še upanje, da se njeno življenje še lahko približa normalnemu. Donacije se bodo nakazale na poseben TRR, ki je namenjen samo njeni rehabilitaciji,” so zapisali.

Dobrodelni dogodek se bo začel ob 17. uri s prilagojeno vadbo, ki je namenjena otrokom vseh starosti ter njihovim staršem. Ob 18. uri pa se obeta posebno presenečenje – obisk Božička, ki bo otroke razveselil z darili, kar bo nedvomno prineslo še večje veselje v prazničnem času. Proti večeru, ob 19. uri se bosta hkrati odvijali dve vadbi, pilates in TRX, namenjeni vsem udeležencem, ki želijo podpreti dober namen ter se obenem tudi aktivno sprostiti ter okrepiti svoje telo.