Že 8. junija se na velika platna vračajo Transformerji: Vzpon zveri (Transformers: Rise of the Beasts). Svetovi bodo trčili v filmu Flash (The Flash), kjer Barry Allen uporabi svoje supermoči za potovanje skozi čas. Dogodivščina prihaja v Maribox 14. junija v Dolby Atmos tehnologiji. Vstopnice so že v prodaji.

Prihaja premiera animiranega filma

Le dan za tem, 15. junija, si lahko ogledate premiero filma Elementi (Elemental). Zgodba filma je postavljena v svet, kjer živijo in sobivajo štirje osnovni elementi: ogenj, zemlja, voda in zrak. Kljub očitnim in temeljnim razlikam bodo spoznali, da so si veliko bolj podobni, kot so mislili, in da je veliko bolj pomembno tisto, kar je znotraj, kot to, kakšni smo navzven. Animirani film bo tudi del Kina za vso družino, z animacijami za otroke in ustvarjalnimi delavnicami, ki bo v soboto za tem.

Večer za dame, Queen’s Night, bomo 22. junija preživeli v družbi z junaki filma Punca za vse (No Hard Feelings). Producentka in glavna igralka noro zabavne in zajedljive komedije je Jennifer Lawrence.

Poslastica tudi za ljubitelje arheološke avanture

Prav vsi, mladi in malce starejši pa zagotovo že težko pričakujejo najnovejšo dogodivščino Harrisona Forda v filmu Indiana Jones in artefakt usode (Indiana Jones and the Dial of Destiny). V petem filmu kultne franšize se vrača z vlogo najslavnejšega profesorja arheologije, ki je postavljena v pozna šestdeseta leta prejšnjega stoletja, zgodba pa je povezana z vesoljskim programom.Indiana Jones na Mariboxova platna v Dolby Atmos tehnologiji prihaja 28. junija.

Le dan za tem, 29. junija, pa filmski mesec zaključujemo še z animirano avaturo Ruby, najstniški kraken (Ruby Gillman, Teenage Kraken). Prisrčna, a nerodna 16-letna Ruby Škrgar bi rada bila običajna gimnazijka, vendar se večinoma časa počuti nevidno, vendar kmalu odkrije, da je neposredna potomka bojevniških krakenskih kraljic.