V osrčju Pohorja, v zavetju mogočnih, vedno zimzelenih pohorskih smrek stoji vasica … Tako bi se najbrž glasila prva poved pravljice … Pa vendar pohorska vasica s ščepcem pravljičnosti zares obstaja …

Pohorje Village Resort je idilična destincija, ki združuje naravno lepoto z izjemnimi doživetji ter na enem mestu ponuja vse od zimskega vrta s pogledom na zelene (ali zasnežene) pohorske smreke do wellness razvajanja v »gnezdu«, priložnosti za slavja, športne aktivnosti …

Kjer je poroka posuta s ščepcem pohorske pravljice

Ob vseh možnostih v Pohorje Village Resortu gotovo izstopajo poroke. Te so namreč, ne glede na to, ali se jih udeležimo poleti ali pozimi, vedno dihjemajoče, mladoporočenca pa se počutita, kot da sta vstopila v svojo lastno pravljico.

V Pohorje Village Resortu vsaka poroka postane pravljica, čarobnost doživetja pa podaljšajo tudi poročne fotografije, ki bodo ob naravnem fotografskem ozadju mogočnih pohorskih smrek nekaj neponovljivega.

Restavracija Bolfenk je s svojo intimno atmosfero kot ustvarjena za manjša slavja ter sprejme do 100 ljudi. Če pa želite poročno pravljico na prostem, Restavracija Videc s svojim očarljivim zimskim vrtom, kjer gozd postane vaša kulisa, sprejme do 180 gostov.

Vsaka poroka je edinstvena, zato Pohorje Village Resort ponuja možnost prilagajanja vašega dne. Od organizacije glasbe, izvedbe civilnega obreda na različnih lokacijah, mešanja koktejlov, selfie box slikanja, dodatne gostinske ponudbe do animacije za najmlajše – vsak detajl je popolnoma usklajen z vašimi željami in sanjami.

Kjer se spočijeta duša in telo

Pohorje Village Resort pa ni le ena najlepših lokacij za poroko pri nas, ampak je celovit kompleks, namenjen razvajanju telesa in duše. Ob tem lahko pohorsko razvajanje tudi podarite, kar je še posebej pred bližajočimi se prazniki odličen namig za obdarovanje.

Darilni boni v Pohorje Village Resort obsegajo vse od paketa »Nerazdružljiva vez – mama in hči«, ki prinaša nego obraza ter uživanje ob kozarcu vina za mamo ter sprostitev z masko za stopala ter lakiranjem nohtov in brezalkoholnim koktejlom za hčerko; do paketa »Poživljajoče in sproščujoče«, ki prinaša masažo stopal ter sprehod po točkah energijske poti …

Podarite lahko tudi doživetje »Moj aktiven dan«, ki obdarovancu omogoča masažo hrbta ter izposojo električnega kolesa za raziskovanje okolice, za vse, ki obožujejo kombinacijo razvajanja in aktivnosti, pa je kot nalašč paket »Gondola + kopanje«.

Kjer so tudi poslovna srečanja čarobno doživetje

In ko med darilnimi boni izbirate ravno pravšnje za svoje drage, ne pozabite pobrskati tudi po ponudbi Pohorje Village Resorta za izvedbo poslovnih srečanj.

Izkoristite čarobnost pohorske vasice tudi za prirejanje rojstnih dni, osebnih ali poslovnih slavij ter številnih drugih dogodkov.

Tako lahko z izbiro ene od prostornih dvoran s sodobno opremo, ki skozi okna ponuja čaroben razgled na pohorsko okolico, že sedaj poskrbite za svoj prihajajoči poslovni dogodek. Ta bo udeležencem gotovo ostal v spominu …

pohorje village resort

Sploh, če tudi skrb za prigrizke med odmori prepustite mojstrom Pohorje Village Resorta ter tako sebi kot udeležencem dovolite okušanje lokalne kulinarike s trajnostnim pristopom.

Kjer so narava, trajnost in odgovornost v ospredju

Pohorje Village Resort se zavezuje k trajnostnemu turizmu in odgovornemu ravnanju v naravi. S certifikatoma Green&Safe ter Zeleni ključ (Green Key) vsak gost neposredno prispeva k ohranjanju okolja. Trajnostni pristop se kaže v vsakem detajlu, od oskrbe do strogega nadzora okoljskih standardov.