Maribor

Na mariborskih športnih objektih bo ta konec tedna pestro

Uredništvo , 25.08.23 ob 17:23

Objekti v upravljanju družbe Šport Maribor iz Skupine JHMB bodo ta vikend prizorišče zanimivih dogodkov.

Na mariborskih športnih objektih bo ta konec tedna pestro

Objekti v upravljanju družbe Šport Maribor iz Skupine JHMB bodo ta vikend prizorišče zanimivih dogodkov.

»POOL PARTY« na Mariborskem otoku

Za vse ljubitelje poletja, vode, glasbe in zabave Šport Maribor v soboto, 26. 8., pripravlja dogodek z imenom ”POOL PARTY NA MARIBORSKEM OTOKU”. Odlični DJ-ji bodo poskrbeli, da bodo obiskovalci zaplesali v ritmih poletnih hitov. Dopoldan bo dogajanje popestril spektakel borilnih veščin, popoldan pa bodo obiskovalci lahko občudovali čudovite kreacije na modni reviji. Obeta se dan, poln glasbe, smeha, športa in mode.

Vir: JHMB

NiceHash EPICENTER 22 v Dvorani Tabor

Mariborska Dvorana Tabor bo 26. in 27. avgusta gostila najdlje aktiven e-športni in gaming dogodek v Sloveniji! Ta vključuje tekmovanja v vseh najpopularnejših igrah, kot so Fortnite, CS:GO, LoL, Valorant idr., z bogatimi denarnimi skladi za najboljše in s komentiranimi prenosi v živo.

Ob tem bo navzoča vrsta razstavljavcev s področij gaminga in tehnologije, športnih in zabavnih aktivnosti, na voljo bodo ogledi naših in tujih prenosov na projekcijah. Prav tako program obsega serijo zabavnih izzivov v old school naslovih, zabavne športne aktivacije, VR-areno in dirkaško območje ter nepozabno glasbeno spremljavo celo noč s koncertom in DJ setom.

Dogodka se bodo udeležili vsi največji slovenski ustvarjalci vsebin iz sveta videoiger, ki bodo prenašali utrinke s prizorišča v obliki storyjev, livestreamov in seveda YouTube ter TikTok posnetkov.

Vir: JHMB