Če ste kdaj stali pred vprašanjem, kam v Mariboru peljati svoje najbližje ali poslovne partnerje na kosilo, ki bo tako okusno kot tudi prijetno za denarnico, vas lahko usmerimo k mariborski restavraciji, ki bo vselej vaš odgovor na to vprašanje. Restavracija Hotela Habakuk! Ta biser, skrit ob vznožju Pohorja, vam ponuja izjemno kulinarično izkušnjo, ki jo vodi priznani kuharski mojster Boštjan Rožanc s svojo ekipo.

[[image_2_article_67324]]

Kulinarično razvajanje ob vznožju Pohorja

Predstavljajte si prijeten poletni dan, ko se želite umakniti od mestnega vrveža in uživati v okusni hrani obkroženi z naravo. Hotel Habakuk je prava izbira za takšne trenutke. V skorajda kulinarični oazi se prepletata tradicija in sodobnost, kar se odraža v neverjetnih kombinacijah okusov.

Habakuk je že dolgo sinonim za kakovost in inovativnost, njihova ponudba pa postaja vse bolj priljubljena tako med domačini kot obiskovalci.

[[image_3_article_67324]]

Na kosilo v objem narave

Ko vstopite v restavracijo Hotela Habakuk, vas pričaka prijeten in eleganten ambient, ki je vsak dan med 12. in 16. uro rezerviran za vrhunska dnevna kosila. Taka, ki vas popeljejo na pravo kulinarično popotovanje ...

Med pestro izbiro jedi najdete sveže sezonske solate, pripravljene iz lokalnih sestavin, vrhunske mesne jedi iz najboljših kosov mesa in izvrstne ribje specialitete. Vsak grižljaj je dokaz strasti, s katero kuharski mojstri ustvarjajo svoje jedi.

[[image_4_article_67324]]

Ob tem dnevno kosilo v restavraciji Hotela Habakuk ne bo nikdar povsem enako prejšnjemu, saj v restavraciji kulinarična ekipa vselej pripravi edinstven tedenski jedilnik. Trenutni tedenski jedilnik dnevnih kosil si lahko ogledate tukaj.

Dnevna kosila v Hotelu Habakuk so izvrstna izbira za priložnosti vseh vrst ali pa preprosto za razvajanje z vami dragimi osebami. Za dnevno kosilo boste odšteli 25 evrov po osebi, kar vključuje 4-hodni meni s predjedjo, juho, glavno jedjo in sladico.

Razvajanje z edinstvenimi okusi

Ob vselej drugačnih dnevnih kosilih Hotel Habakuk vselej ponuja tudi kulinarična doživetja à la carte, ki vas vabijo vsak dan med 12. in 21. uro. Boštjan Rožanc in njegova ekipa skrbno izbirajo najboljše sestavine, ki jih nato s spretnostjo in ljubeznijo spremenijo v prave umetnine na krožniku.

Očarajo tudi Habakukovi štirihodni meniji z bogato kulinarično pripovedjo regije so prava poslastica za vse, ki cenijo vrhunsko kuhinjo. S skrbno izbranimi lokalnimi sestavinami in najboljšimi kosi mesa ali svežimi morskimi sadeži zagotavljajo, da vas vsaka jed na krožniku popolnoma prevzame.

Sladek zaključek kulinaričnega doživetja

In ko mislite, da boljše ne more biti, vas v Hotelu Habakuk razveselijo še s svojo domačo slaščičarno. Nebeško dobre sladice, kot so tradicionalna pohorska omleta, sveže sadne torte in klasične čokoladne dobrote, bodo zagotovo zadovoljile vse sladkosnede. Če pa praznujete posebno priložnost, lahko pri njih naročite tudi torto povsem po svojih željah.

[[image_1_article_67324]]

Vizija gurmanskega razvajanja

V Hotelu Habakuk pravijo: »Pri nas ima hrana pomen povezovanja, praznovanja in izražanja ljubezni do življenja. Z našo strastjo do kuhinje in skrbnostjo do vsake podrobnosti vam obljubljamo, da boste uživali v čudovitem okolju, kjer se prepletata eleganca in domačnost. V naši restavraciji si boste lahko privoščili okusne jedi, ki bodo zadovoljile vsa vaša kulinarična pričakovanja.«

[[image_5_article_67324]]

To ni le obljuba, pač pa zagotovilo. Kuharski mojstri Hotela Habakuk se namreč ne osredotočajo zgolj na izbiro najboljših sestavin in pripravo jedi do popolnosti, temveč tudi na to, da vaša izkušnja postane resnično edinstvena.

Tudi s parkiranjem ni skrbi, saj je za goste parkiranje v garaži Hotela Habakuk brezplačno. 

Torej, ko razmišljate o tem, kam v Mariboru na fino kosilo, ne pozabite na Hotel Habakuk, kjer boste za dnevno kosilo odšteli 25 evrov, kar vključuje 4-hodni meni s predjedjo, juho, glavno jedjo in sladico.

[[image_6_article_67324]]