Pred desetimi leti, natanko 5.oktobra 2012, je v Mariboru na Lentu zadišalo po novih jedeh v okrepčevalnici z imenom, ki najprej spominja na balkanski sendvič. A nikakor ni šlo za naključje.
Prva misel o ustvarjanju okrepčevalnice se je porodila prav na beograjskih ulicah, leta 2012 pa je Šiš odprl svoja vrata tudi v štajerski prestolnici. V desetletju je okrepčevalnica doživela številne prenove, tako jedilnikov, ponudbe, pa tudi samega prostora.
Na izbiro številne kulinarične dobrote
Včeraj so tako v ekipi Šiša pozdravili prvo okroglo obletnico. Veliko praznovanje, ki je potekalo vse od 18.00 ure naprej pred in v sami okrepčevalnici, pa je bilo namenjeno zahvali predanim Šiševim gostom.
Okušati je bilo mogoče številne kulinarične specialitete s Šiševe ponudbe, na izbiro so bili tako hot dogi, hrustljave perutničke, ocvrt krompirček, manjkali pa niso niti hamburgerji, ki ostajajo klasika na Šiševem jedilniku. Gostje so se lahko posladkali tudi s torto, za ozračje pa sta poleg Šiševih mojstrov dodobra razgrela še Yu Generacija in Kafe teater.