Lokalno

Ne zamudite zimskih znižanj v Europarku

Uredništvo , 09.01.24 ob 12:44

Prvi mesec novega leta je idealen za načrtovanje aktivnosti, uresničevanje novoletnih zaobljub ter postavljanje novih ciljev.

Ne zamudite zimskih znižanj v Europarku
Foto: Bojan Mihalič

Prvi mesec novega leta je idealen za načrtovanje aktivnosti, uresničevanje novoletnih zaobljub ter postavljanje novih ciljev. Mnogi so se z začetkom leta zavezali rednemu gibanju, zdravi prehrani in rutinam za prijetno počutje. Pri postavljanju novih navad je dodatna spodbuda lahko investicija v nov kos športne opreme, vpeljava večerne rutine za nego kože ali preprosto pregleden rokovnik za boljšo organizacijo vseh obveznosti. V januarju lahko pri nakupih izkoristite zimska znižanja in po ugodnejši ceni kupite izdelek, ki je morda že dolgo na vašem seznamu želja.

Postavite navade za zdravo telo

Če ste med tistimi, ki so si v letu 2024 zadali, da bodo za svoje zdravje bolje skrbeli, lahko začnete z gibanjem na svežem zraku. Že krajši sprehod na dan vas bo napolnil z energijo in okrepil imunski sistem. Da bi bili bolj motivirani za gibanje v mrzlih dneh, preglejte svojo športno opremo in morda investirajte v ustrezno obutev, ki vas bo grela in omogočala dober oprijem za nabiranje kilometrov na prostem. Januarja boste na nakupovalni destinaciji Europark lahko izkoristili zimska znižanja in številne ugodnosti, zato je to lepa priložnost za dopolnitev športne garderobe. Preverite ponudbo v trgovinah Adidas, Champion in Sport Vision. Smučarski navdušenci obiščite trgovino Hervis, kjer z inovativno 3D analizo stopal oz. »boot fittingom« lahko poiščete idealno prilegajoče smučarske čevlje.

[[image_1_article_62102]]

Načrtujte obveznosti z rokovnikom

Nepogrešljiv pripomoček za uresničevanje novoletnih zaobljub je letni rokovnik, s katerim boste lažje načrtovali obveznosti in sledili svojemu napredku. Obiščite papirnico Hartis v Europarku in si izberite takšnega po svoji meri. Poleg rokovnika je pisanje dnevnika odličen način za beleženje dogodkov, na katere bi sicer pozabili. Preverite ponudbo dnevnikov za leto 2024 v knjigarni Mladinska knjiga. Če ste si zadali, da boste letos več brali, pa med policami poiščite naslove, ki vas pritegnejo.

Interaktivna otroška lutkovna predstava

V soboto, 13. januarja, ob 11. uri si bodo otroci v Europarku lahko ogledali lutkovno predstavo Čarobna novoletna pustolovščina, ki združuje humor, ustvarjanje in ljubezen. Prepustite se čarom lutk in pustite domišljiji prosto pot. Interaktivna predstava bo v nadstropju v bližini gostinskega lokala Ginger, po njej bo sledila ustvarjalna delavnica in obisk Veverice Mice. Morda se zgodi kaj čarobnega!

[[image_2_article_62102]]