Lokalno

FOTO: McDonald's v Mariboru odprl eno največjih restavracij v Sloveniji

Jerneja Potočnik, 11.01.24 ob 11:50

Z ogromnim parkiriščem, digitaliziranim Drive In, robotki ter posebnim dizajnom je danes začela delovati nova McDonald’sova restavracija v Mariboru.

FOTO: McDonald's v Mariboru odprl eno največjih restavracij v Sloveniji

McDonald’sova restavracija na Studencih, ki je peta restavracija verige v Mariboru, je danes odprla svoja vrata, polno parkirišče pa je nakazalo, da je bila novost v tem delu Maribora več kot zaželena.

[[image_6_article_62178]]

Gre za eno največjih McDonald’sovih restavracij v Sloveniji, ki bo svojim gostom ob redni ponudbi ter McCafé ponudila tudi sodoben McDrive, ki kot drugi takšen v Sloveniji obsega digitalne zaslone

[[image_5_article_62178]]

Nova McDonald’sova restavracija na Studencih se razteza na 435 kvadratnih metrih, kar obsega notranje prostore, zunanjo teraso in igrala za otroke, gostom pa je na voljo 249 sedišč.

Obiskovalci lahko naročila v McDonald’su oddajo na štirih samostoječih dvostranskih kioskih ter na blagajni, gostom pa bo ob osebju hrano pripeljal tudi simpatičen robotek Bela.

[[image_3_article_62178]]

Poseben dizajn

Novoodprto restavracijo zaznamuje tudi poseben dizajn, ki združuje retro in sodobne elemente v posebnem modernističnem »Ray stilu«. Kot pove Denis Potočnik, gre za stil, ki nosi ime po legendarnem Rayu Krocu, ameriškem poslovnežu, ki se je v letu 1954 pridružil McDonald’su.

[[image_2_article_62178]]

Odločitev za poseben stil tako novo mariborsko McDonald’sovo restavracijo postavlja ob bok peščici evropskih McDonald’sov, ki so pri opremljanju ubrali tovrsten stil.

[[image_1_article_62178]]

V prihodnje tudi nova delovna mesta

Nova McDonald’sova restavracija bo v prihodnje za Maribor pomenila tudi novo kadrovsko priložnost, saj bodo, kot napove predstavnik podjetja Denis Potočnik, v prihodnje vsekakor iskali nove zaposlene, ki se bodo pridružili več kot 1300 sodelavcem slovenskega McDonald’sa.

[[image_4_article_62178]]