Lastnica je presrečna, da se je ljubljeni muc Pagod pojavil na njenem pragu, vendar se je danes na družbenem omrežju šokirana razpisala o tem, kaj so odkrili ob obisku veterinarja.

Skušali so mu odstraniti čip

Muc Pagod se je pred dnevi pogreznil v tla, za njim je izginila vsaka sled. Žalostna lastnica je preko FB profilov večkrat pozivala javnost, naj ji pomaga z iskanjem, za muca je obljubila celo precej visoko nagrado (2000€). Muc se je kasneje sam pojavil doma, sicer shiran in prestrašen, a vendar živ.

Res ne vem kateri hudič je sposoben tako močno stravmatizirat bogo mačko…

S Pagodom smo bili pri veterinarju…In sledi ŠOK! Na mestu kjer ima čip, ima pobrito dlako in zarezo v kožo. Veterinarka reče, da je nekdo poskušal mu ven vzeti čip, ampak mu ni uspelo saj ga še vedno ima,” je na spletu zapisala lastnica.

 


In tudi to, da maček ni znal sploh mijavkat pri nas v dveh letih, mogoče da je naredil “mjav” enkrat na mesec če je bila res sila. Na poti do veterine danes je JOKAL v eno, celo pot tja in nazaj. Ko sem sla od doma, sem zaprla vrata in spet jok v eno, samo trese se in joče. Res ne vem kateri hudič je sposoben tako močno stravmatizirat bogo mačko…,” je še šokirano sklenila.