Lokalno

FLASH BACK 2023: Nepozabna noč polna emocij in spominov

Oglasno Sporočilo, 15.06.23 ob 12:26

Po lanskem izjemno uspešnem dogodku FLASH BACK – BACK 2 TIME, ki je po dolgem času znova združil celotno Slovenijo, se vračamo še močnejši in bolj osupljivi kot kdajkoli prej.

FLASH BACK 2023: Nepozabna noč polna emocij in spominov

Pripravite se na nepozabno doživetje, saj vam letos predstavljamo zvezdniško zasedbo FLOORFILLA, ki bo zasijala na našem odru. Poleg njih se jim bodo pridružili tudi priljubljeni KAOSS DJs, ICE SIMONY – DJV, LADY AYSHA – DJV, EXTRAVAGANTNA PLESNA ANIMACIJA in številni drugi. Prepustite se ritmom glasbe, ki vas bo popeljala nazaj v čas, poln lepih spominov.

Letošnji FLASH BACK 2023 bo potekal v soboto, 24. junija 2023, na čisto novi lokaciji – PRIREDITVENEM PROSTORU JEZERO SVETA TROJICA. Ta idiličen kraj bo postal prizorišče nepozabne noči, ki vas bo popeljala na čustveno popotovanje skozi preteklost. Pridružite se nam na tej edinstveni prireditvi, kjer se bomo spomnili preteklih časov in ustvarili nove nepozabne trenutke.

Zaradi izjemnega zanimanja organizatorji pričakujejo več kot 1500 obiskovalcev. Da bi se izognili gneči ob samem vhodu na prizorišče, vam svetujemo, da si zagotovite vstopnico že v predprodaji. Vstopnice so na voljo po ceni 10 € v predprodaji, medtem ko bodo na dan dogodka stala 15 €.

Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico na naslednji povezavi: PREDPRODAJA.

Da bi vam prikazali vzdušje in vas dodatno navdušili, si oglejte našo uradno Facebook video najavo, ki jo najdete na naslednji povezavi: VIDEO NAJAVA.

Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite enemu najbolj pričakovanih dogodkov leta – FLASH BACK 2023. Skupaj bomo ustvarili večer, ki bo oživil spomine in nas popeljal v nepozabno glasbeno doživetje.

Vidimo se na prizorišču!