Lokalno

FLASH BACK 2023: Nepozabna noč polna emocij in spominov

Oglasno Sporočilo, 28.08.23 ob 12:30

To soboto se prepustite ritmom glasbe, ki vas bo popeljala v čas poln lepih spominov na glasbenem dogodku leta FLASH BACK 2023.

FLASH BACK 2023: Nepozabna noč polna emocij in spominov

Pripravite se na nepozabno doživetje, saj vam letos predstavljamo zvezdniško zasedbo FLOORFILLA – DJ CERLA & MC MOMO, ki bo zasijala na našem odru. Poleg njih se jim bodo pridružili tudi priljubljeni KAOSS DJs, ICE SIMONY – DJV, LADY AYSHA – DJV, BASSTIAN, VOLUMNITE IN DENIS RADOVIČ. Prepustite se ritmom glasbe, ki vas bo popeljala nazaj v čas, poln lepih spominov.

Letošnji FLASH BACK 2023 bo potekal v soboto, 2. septembra 2023 v Festivalni dvorani Lent – Maribor, ki bo postala prizorišče nepozabne noči, ki vas bo popeljala na čustveno popotovanje skozi preteklost. Pridružite se nam na tej edinstveni prireditvi, kjer se bomo spomnili preteklih časov in ustvarili nove nepozabne trenutke.

Zaradi izjemnega zanimanja organizatorji pričakujejo več kot 1500 obiskovalcev. Da bi se izognili gneči ob samem vhodu na prizorišče, vam svetujemo, da si zagotovite vstopnico že v predprodaji preko online sistema Olaii, na vseh bencinskih črpalkah OMV ter v vseh Trafikah 3DVA . Vstopnice so na voljo po ceni 12 evrov v predprodaji, medtem ko bodo na dan dogodka stala 15 evrov.

Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico na naslednji povezavi: PREDPRODAJA.

Ne zamudite te priložnosti, da se pridružite enemu najbolj pričakovanih dogodkov leta – FLASH BACK 2023. Skupaj bomo ustvarili večer, ki bo oživil spomine in nas popeljal v nepozabno glasbeno doživetje.

Vidimo se na prizorišču!