Obveščamo vas, da je akcija zaključena in naročila niso več možna.

Med športnimi terenci redko najdemo takega, ki združuje atraktivnost, zmogljivost, udobje in številne napredne funkcije tako izjemno kot Škoda Kodiaq Sportline Plus. Z novo akcijo, ki prinaša še bolj privlačne ugodnosti, je ta izjemni SUV še bolj dosegljiv, kar pomeni, da je priložnost za vrhunskega avtomobila zdaj bliže kot kdajkoli prej. Pohitite in izberite svojega Kodiaqa z nadgrajenim paketom opreme Sportline Plus (z najsodobnejšo bogato opremo), ponudba velja do razprodaje zalog.

Hkrati ob nakupu izkoristite tudi ugodno priložnost za nakup Škoda BON 3% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja le do razprodaje zalog.*

VIDEO: Oglejte si video posnetek

Preverite TOP ponudbo!

Akcijska ponudba za Škoda Kodiaq Sportline Plus 1.5 TSI DSG 110 kW/150 KM
Akcijska cena s Škoda BON 3%* financiranjem: že od 33.109 €*

Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si jih ogledate v njihovem salonu. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo.

Škoda Kodiaq v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. Izkoristite ugodno priložnost za nakup s Škoda BON 3% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja le do razprodaje zalog.

Novi Škoda Kodiaq Sportline Plus vključena oprema

Sportline Plus že vključena akcijska oprema:

 • vse iz paketa opreme Sportline
 • navigacijski sistem Amundsen
 • sistem KESSY za zagon motorja
 • odklepanje/zaklepanje vozila brez ključa
 • dekorativne elemente v sijaj črni barvi
 • FULL LED matrični žarometi
 • ogrevani sprednji sedeži in volan
 • brezplačna kovinska barva

Škoda Kodiaq Sportline Plus akcijski cenik

Različica

Menjalnik

Moč kW (KM)

Sportline Plus s Škoda BON 3% financiranjem

1.5 TSI ACT DSG

7-st. DSG

110 (150)

33.109 €*

2.0 TSI 4x4 DSG

7-st. DSG

140 (190)

36.967 €*

2.0 TDI 4x4 DSG

7-st. DSG

147 (200)

39.283 €*

*Akcijska cena s Škoda BON 3% (popust ob nakupu 3 % na MPC - sklenitev financiranja in zavarovanja preko PFGS*)

[[image_1_article_61469]]

Izberite Škoda Kodiaq Sportline Plus – TOP RAZLOGI ZA NAKUP
Izbrati dober avto z dobro opremo ni težko. Nasprotno: Kodiaq Sportline Plus je enostavno najboljša izbira, kjer za manj dobite več. Že tako odlično opremljeni športni Kodiaq Sportline smo še nadgradili s paketom Sportline Plus in za nižjo ceno boste v liniji opreme Sportline Plus našli navigacijski sistem Amundsen, sistem KESSY za zagon motorja, odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa, izbirali pa boste lahko med kar med petimi brezplačnimi kovinskimi barvami. Poleg teh elementov, ki so vključeni le v paket Sportline Plus, imajo modeli Kodiaq Sportline Plus tudi vse značilnosti opreme Sportline. Tako imajo dekorativne elemente v sijaj črni barvi (obrobe prezračevalnih rež na prednjem odbijaču in maski hladilnika, ohišji zunanjih ogledal). Črni so tudi difuzor na prednjem in zadnjem odbijaču ter strešni nosilci. Za odlično vidljivost skrbijo FUL LED matrični žarometi. V notranjosti vozila so med drugim športni trikraki multifunkcijski volan s srebrnimi šivi, aktivni informacijski zaslon, ogrevani sprednji sedeži in volan, dekorativni elementi Carbon in aluminijasta pedala.

[[image_2_article_61469]]

Intervju z gospodom Simonom Karnerjem, vodjem prodaje novih vozil Škoda pri Porsche Maribor

 1. Nam lahko razkrijete, zakaj je Škoda Kodiaq v tej ponudbi zares izjemna izbira?

Škoda Kodiaq je v Sloveniji že vrsto let eden izmed najbolj zaželjenih modelov znamke Škoda. Vsestranski športni terenec je namenjen predvsem družinam. Sedaj je kupcem Kodiaq na voljo v izjemni akcijski ponudbi z opremo Sportline Plus. Kupci lahko izbirajo dodatno opremo, motor, izbirajo lahko tudi med številnimi brezplačnimi kovinskimi barvami.

 1. Kaj vse vključuje paket opreme Sportline Plus?

Sportline Plus vsebuje zares vrhunsko opremo. Vključuje namreč že vse iz paketa opreme Sportline in dodatno navigacijski sistem Amundsen, sistem KESSY za zagon motorja, odklepanje/zaklepanje vozila brez ključa, dekorativne elemente v sijaj črni barvi, FULL LED matrični žarometi, ogrevani sprednji sedeži in volan in še veliko več.

 1. Ali lahko kupci izberejo tudi akcijsko financiranje?

Hkrati lahko kupci ob nakupu izkoristijo tudi ugodno priložnost za nakup - Škoda BON 3%, v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia. Akcijska ponudba je časovno omejena.

 1. Kateri motorji so na voljo v tej ponudbi?

V osnovi je kupcem na voljo 1.5 TSI s 110 kW in 150 KM, dodatno pa lahko kupci izberejo tudi 2.0 TSI 4x4 DSG s 140 kW in 190 KM ter dizelski motor 2.0 TDI 4X4 DSG z močjo 147 kW (190 KM). Pri vseh motorjih, tudi pri osnovnem je že vključen samodejni DSG menjalnik.

 1. Za koga je novi Kodiaq Sportline Plus najbolj primeren?

Avto je kot nalašč za vse družine, ki potrebujejo veliko prostora, saj Kodiaq poleg udobne notranjosti zagotavlja tudi ogromen prtljažni prostor in praktične rešitve.

Preverite ponudbo znamke Škoda

Vas zanimajo Škoda vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

Kontaktni center - 041 392 204

Škoda Porsche Maribor, Šentiljska cesta 128, 2000 Maribor

 • Sebastijan Pečovnik, tel.: 02 65 40 339
   
 • Marko Mlakar, tel.: 02 65 40 342
   
 • Mia Novak, tel.: 02 65 40 331
   
 • Simon Karner, tel.: 02 65 40 340

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije. Navedene cene veljajo s Škoda BON 3% financiranjem/zavarovanjem. Kodiaq Sportline Plus - specifična kombinirana poraba goriva in izpusti CO2 : 8,3 – 6,5 l/100 km in 193 - 161 g/km. Superb Combi Plus - specifična kombinirana poraba goriva in izpusti CO2 : 8,4 – 5,3 l/100 km in 192,4 - 139 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Vse navedene maloprodajne cene (MPC) so neobvezujoče priporočene cene, ki vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in davek na motorna vozila (DMV). Ker je znesek davka na motorna vozila odvisen od emisij ogljikovega dioksida, merjenih po postopku WLTP, lahko izbira različne dodatne opreme vpliva na končno vrednost emisij CO2 , s tem pa tudi na znesek davka na motorna vozila, kar ima lahko za posledico tudi manjše razlike v ceni vozila. Predlagamo vam, da se za preveritev cene vozila z izbrano dodatno opremo poslužite konfiguratorja na spletnem naslovu www.skoda.si oziroma za ceno povprašate vašega prodajnega svetovalca. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Navodila o varčni porabi goriva in emisijah CO2 , ki vsebujejo podatke za vse nove modele osebnih avtomobilov Škoda, so brezplačno na voljo na vsakem pooblaščenem prodajnem mestu Škoda in na spletnem naslovu www.skoda.si.

*1. Pogoji financiranja in zavarovanja akcije ŠKODA BONUS 3% (SBON_3%_3_2023): Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila: 3% od prodajne vrednosti vozila* PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIAObvezno Hudobro zavarovanje** za celotno dobo financiranja: permanentni kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava, 33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje, nižja odbitna franšiza kaska*** Modeli vozil: vsi modeli, oblika financiranja: finančni leasing in finančni leasing z ostankom vrednosti, obdobje financiranja: od 48 do 84 mesecev, polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila, enkratni stroški obdelave: 100 EUR, minimalni znesek financiranja: 10.000 EUR. *Do 3 % bonusa od prodajne cene vozila je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SBON_3%_2023. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.