Bralci in bralke Maribor24 ste z veliko večino izbrali letošnjo Raketo leta 2021 Nino Radi. Konkurenca je bila huda, nabor pester, a Nina se je naravnost izstrelila najvišje in prepričljivo zmagala.

“Ostajam preprosta in prizemljena punca”

Hvala vsaki osebi, ki je glasovala zame. Izmed vseh kandidatk, ki so se potegovale za naziv, nisem pričakovala, da bi to lahko postala prav jaz. Meni nazivi ne pomenijo nekaj veliko. Ostajam preprosta in prizemljena punca. Kot kaže sem ljudem všeč oziroma vidijo nekaj v meni,” pove Nina.

 

V glasovanju, ki je potekalo vse do 30. decembra, ste Nini namenili kar 2721 glasov, oziroma polovico vseh oddanih. Sledila ji je mariborska modna vplivnica Fiona Čuček z 14 odstotki, stopničke je ujela še sanjska Laura Beranič s 13 odstotki. Devet odstotkov glasov ste namenili Gordani Grandošek, štiri odstotke so dobile vizažistka in modna ikona Doroteja Premužič, podjetnica Kim Božič in vražja Carmen Osovnikar. Tri odstotke glasov ste namenili no. 1 ženi Niki Piki Čukur. 

Nino smo dodobra spoznali, ko je svojo boljšo polovico iskala v šovu Sanjskega moškega, nato pa je 32-letna Mariborčanka svojega sanjskega moškega našla, kdo bi si mislil, na Kmetiji.

Zanikala govorice o razhodu

Nedavno so vzniknile govorice, da se z Ambrožem razhajata, kar smo preverili tudi pri Nini, ki jih je zanikala in povedala, da so sicer mnenja o njuni zvezi deljena. “Ljudje so naju z Ambrožem že lepo sprejeli, ko sva začela razmerje in navijali za to, da bi ostala skupaj. Seveda pa so tu tudi osebe, ki nama ne privoščijo da sva skupaj, kar lahko kdaj naredi kakšno nesoglasje med nama. Sicer pa sva oba dobro in je med nama vse vredu. Zelo sva si podobna z Ambrožem in znava oba biti kar trmasta,” pojasni Nina.

Čeprav se je v šovu obdržala precej dolgo, je zaradi odhoda Ambroža razmišljala o odhodu in opustitvi boja za zmago. Kljub temu da domov ni odnesla naslova zmagovalke, verjame, da je bila nova ljubezen zanjo največja nagrada za sodelovanje v šovu. Intervju z njo je bil med bolj branimi na našem portalu.

Poročali smo že, da si Nina in Ambrož gradita svoj nov skupni dom, priljubljena Mariborčanka pa nam je zaupala tudi, da se trenutno ukvarja tudi z novimi projekti. “Trenutno delam na dveh novih projektih, vendar še ne morem razkriti, za kaj gre. Cilji in načrti so seveda čim prej ustvariti dom za skupno prihodnost. Mislim, da je vse kar malo lažje, ko imaš svoj dom, a pot do tja ni ravno lahka. Vendar je tako kot pri vseh stvareh, kjer je volja, tam je pot,” še pove Nina.

Vse dobro na njuni skupni poti jima želimo tudi v uredništvu, Nina, še enkrat pa iskrene čestitke za osvojen naziv!