V teh vročih poletnih dneh sta nenehno pospravljanje in čiščenje zadnja stvar, ki nam pride na misel in vse bi dali, da bi si tu in tam lahko odpočili tudi od skrbi za čist in urejen dom. Kaj pa, če je to mogoče? Bi si vzeli dopust od čiščenja? Bi zadnje dopustniške dni preživeli brez vseh skrbi? Bi svoje življenje olajšali in si pridobili več prostega časa?

Potem boste z veseljem spoznali Dorin dom – čistilni servis na klik, ki vam lahko pomaga pri skoraj vseh domačih opravilih – čiščenju in pospravljanju, pranju in likanju oblačil, sesanju talnih oblog, generalnem čiščenju, skrbi za hišne ljubljenčke … Ob tem najdete še kup dodatnih storitev kot so čiščenje kuhinjskih nap, odstranjevanje vodnega kamna, preoblačenje posteljnih garnitur in podobno.

Strokovnost, zaupanje, diskretnost

»Smo sicer mlado podjetje, vendar z veliko izkušnjami, ki smo jih pridobivali z uspešnimi projekti in opravljanjem različnih dejavnosti in storitev,« se predstavijo v Dorinem domu: »Zaposlujemo strokovnjake s področja storitev čiščenja (od industrijskega čiščenja do najdelikatnejšega čiščenja zdravstvenih ustanov), s področja ogrevalne in elektro tehnike ter strojnih instalacij, kakor tudi s področja nege. Na ta način dosegamo visoke standarde storitev in se prav zaradi vas nenehno izpopolnjujemo.«

Bi še kak dan, teden ali kar celo leto brez čiščenja? Brez težav, na naslednji povezavi vas čaka obrazec, s katerim lahko na Dorin dom povsem brezplačno pošljete povpraševanje in se seznanite z okvirnimi stroški čiščenja vašega stanovanja. Morda ste pravkar odkrili vašo novo priložnost za več prostega časa in manj skrbi!

Dorin dom poskrbi tudi za tiste trenutke, ko se vrnete z dopusta in vas ob pogledu na stanovanje, ki ga bo potrebno posesati, počistiti in na kup umazanega perila, ki vas čaka, oblije zona. Preprosto odklikate na njihovo spletno stran, kliknete povezavo »Oddajte povpraševanje«, izpolnite obrazec v 5 sklopih, kjer jasno označite, kakšne vrste čiščenje bi si želeli, naročilo oddate in počakate na informativen izračun, na podlagi katerega se lahko z Dorinim domom preprosto in zanesljivo dogovorite za obisk.

Po aktivnem dnevu je lepo stopiti v čist dom

Pa ne le po dopustu – Dorin dom vam lahko pomaga pri vseh ali le pri katerem od domačih opravil – morda pri tistem, ki ga ne marate preveč – je to sesanje, obešanje perila, morda menjava posteljnine? Naročite jih v svojih zadnjih dopustniških dneh in prosti čas izkoristite za izlet v svoji okolici ali pa si medtem, ko Dorini strokovnjaki urejajo vaš dom, privoščite svežo ledeno kavo na terasi bližnje kavarne. Kot pravijo v Dorinem domu: »Po aktivnem dnevu je lepo stopiti v čist dom.«